Şimdi Ara

ADSL'den Fax Çekilirmi?!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöle böle bir konum var ilginizi çekeceğini düşünüyorum
    Bende ADSL var ve bir fax cihazına Fax çekmek istiyorum, bu mümkünmü; bide mümkün ise karşı tarafta fax numrası var benim numaram ip mi yoksa nasıl bir numara oluyor!?.

Bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlar beni güneş ışığı ile aydınlatırlarsa minnettar olucam

• detaylı bir bilgim yok yalnız adsl'den fax cekilebiliyormus. lakin bunun için bilgisayariniza bir program yuklemeniz gerekiyormus..
  • arkadaşum adsl hattıyla yani adsl nin bağlı olduğu numarayla fax çekemezsin. fax için ayrı bir numara alman lazım telekomdan en azından ben böyle biliyorum
  • hayır
  • Çok Yardımcı Oldun!?!
    quote:

Orjinalden alıntı: oray

hayır
  • 56k ile çekiliyordu ama ADSL için böyle birşey mümkün değil. 56k ile bağlanırken 'fax'modem kullanıyorduk, o yüzden fax çekilebiliyordu.
  • Eğer ADSL modem ile bir telefonu aramayı başarabilirsen faks çekebilirsin teorik olarak. Ama önce bunu başarman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

Eğer ADSL modem ile bir telefonu aramayı başarabilirsen faks çekebilirsin teorik olarak. Ama önce bunu başarman lazım.

Evet arkadaş doğru söylüyor,2. bir telefon numarası lazım ben bizzat telekomu arayıp görüşmüştüm bu konu hakkında 5 ay önce.Eskiden kullandığımız modemler fax-modem di bunlar normal modem.
  • Benim bildigim kadarıyla türkiyede satılan ADSL modemlerle fax çekilemiyor.Yani ADSL den fax çekebilen duymadım şimdiye kadar.

3-4 ay önce bir arkadaş avrupada satılan bir adsl modemde fax çekebilme özelliği oldugundan bahsediyordu ama benim bilgim yok bu konuda. Yani adsl modem fax çekmeyi destekleseydi belki telefon hattından fax çekmek mümkün olurdu, ama bilemiyorum yani.
  • Adsl Den Fax Çekemiyoruz çünki daha önceleri baya bi araştırma yapmıştım... ama bulamadım
  • 56k modemler ile çekiliyor ama adsl ile :(
  • malesef adsl modemden fax çekilemez..en basit ispatı isminin sadece modem olmasıdır..
  • Belki ilave prrogramlarla yapılabilir. İnternet üzerinde ADSL den ücretsiz telefon görüşmeleri var. Bunu yapan programlar var. Neden faks gönderilemesinki...
  • 1,5 yıl önce burada aynı soruyu sormuş ve bende yeterli bir cevap alamamıştım....adsl ile fax çekemezsin ama adsl nin bulunduğu hatta (splitterin telefon jakına)fax cihazını telefon gibi bağlayıp fax çekebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.