Şimdi Ara

adsl'den kablo nete geçmeyi düşünenler veya internet bağlatmak isteyenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adsl'den kablo nete geçmek isteyen veya internet bağlantısı olmayıpta bağlatmak isteyenler. arkadaşlar yeni kampanya açıklanmadan kablonete üye olsunlar niye derseniz eski kampanyada kurulum ücreti yok.(25 ağu.son) yeni kampanya açıklanınca eski kampanydaki ücretsiz kurulumu ücretli yapabilirler.
    (yeni kampanyadan umudumuz var.fiyat ve hzı konusunda onuda söyleyeyim. yeni kampanyayı 1ay içinde açıklayabilirler..)

not:kablo nete bağlanmak için tabiki evinizde kablo tv hattı olması gerekir.

• Yeni kampanyada bağlantı ücretlerinin bedava olarak kalma ihtimali yüksek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 14 Ağustos 2007; 23:55:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Yeni kampanyada bağlantı ücretlerinin bedava olarak kalma ihtimali yüksek gibi.

şöyle düşündüm iyi bir kampanya yaparlarsa millet kabloya akacağı için kablo net bağlantı ücreti alır kısa günün karı diyebilir. zaten millet artık hizmete bakıyor hizmet iyiyse bağlantı ücreti vermeye razı olacaklar.

işallah dediğin gibi olur ücret almazlar.
  • Alacak adam bir önceki yüzde 30 indirimli kampanya yaptığında da alırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Alacak adam bir önceki yüzde 30 indirimli kampanya yaptığında da alırdı.

ben sadece milleti uyarmak istedim geçeceklerse 1-2 hafta önce geçsinler bişe kaybetmezler diye. tabi kesin karar vermişlerse.
  • ben 1 haftadır kablo internete geçmeye çalışıyorum, binanın %40'ının abonelik başvurusu yapması gerekiyormuş, binada kablo tv tesisi olmasına rağmen. geçmek isteyen arkadaşları bu konuda da uyarmak isterim fakat işin ilginç yanı internet üzerinden başvuru yaptığımda, hattınız en geç 10 gün içinde aktifleştirilecektir yazdı, ne yapacağımı şaşırdım bu konuda, ben illa birilerini ikna etmek zorunda mıyım kablo internete geçmeleri için ?, neyse başvuracak arkadaşlara yardımı olur umarım bu yazının...
  • Kablo internet hizmetini almadan önce oturduğunuz bölgede kablo internet hizmetini alan kişiler varsa onlarla bir konuşun, eğer oturduğunuz bölgedeki altyapı kötüyse, altyapının yenilenmesi gerekiyorsa Türksat bunu yapmıyor, çatır çatır da aylık fatura kesiyor alınan ayıplı hizmete karşılık. Siz de aldığınız modemle ve ödediğiniz faturayla kalıyorsunuz. İyi niyetli davranıp teknik destek ekibinin "şu anda üzerinde çalışıyoruz" oyalamalarına kanarsanız aldığınız modemin iade süresini geçirmiş oluyorsunuz ve modem elinizde patlıyor.
    Türksat ile ilgili şikayetleri okumak için
    http://www.sikayetvar.com/?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=7339 adresine,
    kendim yazmış olduğum şikayeti okumak için
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=&fno=7339&kno=&mno=0&refpage=2&no=164197 adresine girmenizi rica ediyorum.

Ayrıca, Türkiye'de bir hizmet alırken yapacağınız kârı hesaplayarak almayın, edeceğiniz zararı en aza indirecek bir plan doğrultusunda bu hizmeti alın. 7 gün içinde hizmet kalitesinden memnun kalmazsanız kesinlikle hizmeti iptal ettirip sıfır modem almışsanız modemi iade edin, yoksa modem elinizde patlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.