Şimdi Ara

ADSL'e indirim müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, telefon ve ADSL tarifelerinde indirim yapılacağını söyledi. Paul Doany, yaptığı basın toplantısında, ses ve veri tarifelerine ilişkin değişikliklerin imzalanmasının Pazartesi günü gerçekleşeceğini ve ADSL konusundaki tarife değişikliğinin de yakın zamanda açıklanacağını söyledi. Doany, ses iletiminde indirimle ilgili tarife değişikliğinin Pazartesi günü onaylanacağını ve uygulamaya gireceğini ifade etti.

Dünyanın 13"üncü büyük telekom operatörü olan Türk Telekom"un kurumsal organizasyon yapısı değişiyor. Şirketin üst yönetimi İstanbul"a taşınırken, teknik ve operasyon bölümleri Ankara"da kalacak. Genel Müdür Paul Doany, İstanbul"a taşınma stratejisinin pazara yakınlaşmak ve müşterilere daha iyi hizmet götürmek amaçlı olduğunu söyledi. Yönetim biriminin ve pazarlama, satış, finans bölümlerinin İstanbul"da olacağını belirten Doany, ayrıca şirketin haklarını en iyi şekilde korumak için hukuk yapısında önemli değişiklikler yapacaklarını ifade etti.

Doany, pazarlama ve satıştan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros, operasyonlardan Genel Müdür Yardımcısı Celaleddin Dinçer, finanstan Genel Müdür Yardımcısı Nazif Burca, destek hizmetlerinden Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu"nun sorumlu olacağını dile getirdi. Yeni yapılanma nedeniyle bir bölüm personelin İstanbul"a taşınacağını belirten Doany, bunu personelin rızası alınarak gerçekleştirileceğini, gitmek istemeyen personelin Ankara"da çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

• "ADSL konusundaki tarife değişikliğinin de yakın zamanda açıklanacağını söyledi"

Yakın dediği NE ZAMAN
  • yalancı herif

bunların yapcağı max indirim 5 ytl olur
  • Bizene taşınmandan personelinden.
    Gene saçma sapan konuşmuşlar her zamanki gibi.
  • Bu mu yani?
  • 2 mb ADSL = 20 ytl versinde görelim hadi , öyle laf atmakla 3-5 kuruş indirim yapıp bir kesimi mahrum etmekle olmaz
  • ya tamam fiyat indirmesin sadece 256 lar 512 olsun ona bile razıyım yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 256 1024 olsun, valla başka birşey istemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ya tamam fiyat indirmesin sadece 256 lar 512 olsun ona bile razıyım yav

256 mı ?
    512 mi ?

işyerinde 2048 var bu bile bayılıyor bazen evde 1024

yerinde olmak istemezdim ...
  • ne zaman 1mbit kotasız 29ytl olacak ???

• quote:

Orjinalden alıntı: Aslan_Bekir

ne zaman 1mbit kotasız 29ytl olacak ???

bu gidişle mezarda

ADSL'e indirim müjdesi

• ALLAH KAHRETSİN

ADSL'e indirim müjdesi

ADSL'e indirim müjdesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslan_Bekir -- 25 Temmuz 2007; 12:09:03 >

• iyice saçmaladınız arkadaşlar bu mezarlar ne bari hurdalık resmi koyun modem hurdalığı bi anlamı olur
  • bencil olmayin, siz olseniz de kalanlar indirimden yararlanir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

2 mb ADSL = 20 ytl versinde görelim hadi , öyle laf atmakla 3-5 kuruş indirim yapıp bir kesimi mahrum etmekle olmaz

Bu söylediğin hizmeti verirler ama 2 mbit olur sana 56k gibi yerlerde bile sürünmeyiz direk yer altı yanii
  • ADSL ucuzlamış gerçekten ;

Bu ayki faturayı 29.00 ytl den daha az ödedim..

28,75 ytl olarak ödedim gerçekten bayağı ucuzlamış

inanamadım yaw 28,75 görünce
  • Cem Ylmz Ferrarisi ile gezmek için taşınıyorlar İstanbul'a.
    Cem demiştir, gelin gezdireyim sizi, iyi reklam olur, onlar da ist gelmişlerdir.

Hayatımda daha, telekomın son seri reklamları gibi aptal bir reklam izlemedim.
  • Yandık arkadaşlar indirim falan beklemeyin.Baksanıza adamlar ankara'dan istanbul'a taşınıyor masrafları kimden çıkaracaklar tabiki bizden.Önümüzdeki ay kotalılar kotasına dikkat etsin taşınma masraflarını çıkarmak için kotalara biraz ekleme yapıverirler.Gerçi hiç yapmadıkları şey değilde yine de dikkatli olmak lazım.
  • Telekomun reklam yapması bir aptallık zaten, hele cem yılmaz'a servet ödenmesi daha büyük aptallık
  • TK da tarifenin beklemesini 31 Ağustosta bitecek kampanyalar tamamlanana kadar belki kendileri istemiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.