Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhütsün ve limitsiz internet erişimi sağlayan TurkNet, bugün yaptığı açıklamada internet abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Yapılan zam ile birlikte TurkNet fiyatı 399 TL’den 499,90 TL’ye yükseldi. Yapılan zam oranı ise yaklaşık olarak yüzde 25 olarak gerçekleşti. Firma aynı zamanda 12 ay sabit fiyat kampanyasının süresini de uzattı.

TurkNet internet fiyatı ne kadar?

TurkNet tarafından yapılan açıklamaya göre yeni fiyatlandırma 15 Temmuz 2024 tarihinden sonra geçerli olacak. TurkNet fiyatı ise 499,90 TL’ye çıkacak. TurkNet, fiyat artışının sektörde yaşanan son düzenlemeler ve maliyetlerdeki artıştan kaynaklandığını belirtiyor. Öte yandan TurkNet’in tek fiyat politikasında ise bir değişik bulunmuyor. Dolayısıyla TurkNet GigaFiber dahil olmak üzere tüm hızlarda bu fiyat geçerli olacak.

Ayrıca Bkz.İki faktörlü kimlik doğrulama uygulaması "Authy" hacklendi: 33 milyon telefon numarası çalındı!

Yapılan açıklamada şu ifadeye yer verildi: “15 Temmuz 2024 tarihinden sonra geçerli olacak yeni fiyatlandırmamız öncesi ise mevcut kullanıcılarımıza çok avantajlı bir fırsat sunuyoruz. İsterlerse 31 Temmuz 2024’e kadar geçerli olacak 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile peşin ödemede aldıkları hizmetin fiyatını 499,90 TL yerine 399,90 TL’den ödeyebilir, internet hizmet ücretini bir yıl boyunca sabitleyebilirler.

12 ay sabit fiyat kampanyası

TurkNet, fiyat değişikliğini minimum düzeyde tuttuklarını belirterek 12 ay sabit fiyat kampanyasını da 31 Temmuz’a kadar 399.90 TL’den sabitlediklerini açıkladı. Kampanya kapsamında aylık 399,90 TL’den internet hizmetinizin ücretini peşin ödeyerek 12 ay boyunca sabitlemek mümkün. Tek çekim veya banka tarafından sunulan 6 aya varan taksit imkanı kullanıcılara sunuluyor.

TurkNet yine zirvede

Yapılan açıklamaya göre TurkNet, SpeedTest’e göre hız konusunda 10. kez üst üste zirvede yer aldı. Ortalama indirme hızı 66,57 Mbps, ortalama gecikme süresi 13ms ve hız tutarlılığı ise yüzde 81,5 olarak gerçekleştir. Ayrıca Bilgi Teknolojileri Kurumu’na göre TurkNet kullanıcıları Türkiye geneline oranla yüzde 38 daha fazla veri kullanımı gerçekleştiriyor.

• Anlatıyorum neden olduğunu :

diyelim ki 100 tl olan bir hizmet alıyorsun şu an. ve diyelim ki bu ürünü de senin dediğin gibi dolar üstünden satalım. kaç dolar etti? kabaca 3.

1 sene sonra enag'a göre enflasyon %113 . yani aynı ürün 213 Tl'ye alabilirsin. kur hiç değişmese bile 6 doları geçti. Sen şu an doları baz alsaydın abone başına 3 dolar toplayacaktın, ama aslında enflasyona göre 6 dolar oldu. Senin dediğin gibi dolara endeksli ticaret yaparsan korkunç zarardasın ve enflasyon seni ezdi geçti. Peki neden?

Çünkü sahte bir şeklilde doları tutuyorlar. Olması gerektiği yere gitmesine izin verilmiyor. Birşeyin zorla dizginlendiği birimde ticaret yapılmaz. Tabi birgün kur şokuna da hazırlıklı olman lazım bu durumda.
    Tepkiyi kime göstermeliyiz? ISP'ye değil.

Yetti artık. 2023 Haziranda 120 lira ödediğim internet 13 ay sonra 500 nasıl olabiliyor? Tamam TÜİK enflasyonu olsun demiyorum ama bu kadarı da fazla. 2.5 senedir aynı lokasyonda Türknet kullanıyorum internet hızım 1 megabit artmadı fiyat 4'e katladı. 1 saat önce Turkcell Superonline başvurusu yaptım 2 ay ödemesiz 430 liraya 100 megabit alacağım fiber olacak en azından. 12 ay da taahhüt verdim kafam rahat, kafalarına göre zam yapamayacaklar.

İnternet hızları sabit yerinde sayarken 12 alan adam hala 12 mbps alıyor ama ödediği rakam son 12 ayda 3 katına çıktı. Futuralara ödenecek miktarlar orantısız bir şekilde artıyor ama alt yapı yatırımları hiç yapılmıyor. Heralde seneye aylık 1000’tl ye felan internet kullanır hale geleceğiz

Nereye verdikleri belli değil hocam. Bana T.T FTTH 1 yıl önce geldi. Ondan önce çokça gigafiber başvuru yaptık, bize (sokağa) gelmedi, üst sokağa geldi ki üst sokakta bok kokusuyla beraber, kedi-fare ölüsü dolu olan bir yer.

Hatta bizim sokakta yazılım, network, genel internet veya donanim işleri yapan çok kişi var, çoğunu tanıyorum.

Üst sokağa internetin "i"sini bilmeyen insanlara, 100 yıllık binalara gigafiberi getirdiler.

Turknet'e kaç defa dedim, bu sokakta VDSL var, altyapı getirin, herkes geçer diye ses seda yok. Biz hiçbir şekilde türk telekoma dilekce, başvuru yapmadan türk Telekom ftth (eve kadar fiber) altyapısı geldi, türk telekoma geçtik.

Gigafiber istememizin sebebi simetrik hizmet almak içindi ama gerekte yok, uğraşmayın boşuna dilekçe ile.

Onlar yine 100 yıllık binalara cicafaybır'ını verecekler. Olan, t.t altyapısında turknet kullanıp 30 mbps VDSL'e 500 TL verenlere olacak.

• her sene 2 kere zam ne güzel dolar sabit bunlar nasıl fiyat yükseltiyor anlamıyorum
  • Türk Telekomdan pahalı olmuş. 100 mbps fiber 385 TL ye abonelik yaptım 2 yıllık. Nisan ayında taahhüt başladı.
  • Diğer firmalarda yaptı; %50-70 civarı.

Modem dahil 50 düşsen; diğer firmalarla arada 50-100TL fark var. 

• Fiyat 4-6 ayda bir değişirken.
    1,5 yıldır aynı hızı almam şaka mı peki.
    İşin daha kötüsü 35mbps alan kişiler de 500 lira verecekler.
  • HolyShop kullanıcısına yanıt

Vermek zorunda değiller; kiracıya ev aboneye isp çok. 

• Ben 399'a anlaştım. Yarın falan bağlayabilirler. Beni etkilemiyor sanırım 1 yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalette kullanıcısına yanıt
    Anlatıyorum neden olduğunu :

diyelim ki 100 tl olan bir hizmet alıyorsun şu an. ve diyelim ki bu ürünü de senin dediğin gibi dolar üstünden satalım. kaç dolar etti? kabaca 3.

1 sene sonra enag'a göre enflasyon %113 . yani aynı ürün 213 Tl'ye alabilirsin. kur hiç değişmese bile 6 doları geçti. Sen şu an doları baz alsaydın abone başına 3 dolar toplayacaktın, ama aslında enflasyona göre 6 dolar oldu. Senin dediğin gibi dolara endeksli ticaret yaparsan korkunç zarardasın ve enflasyon seni ezdi geçti. Peki neden?

Çünkü sahte bir şeklilde doları tutuyorlar. Olması gerektiği yere gitmesine izin verilmiyor. Birşeyin zorla dizginlendiği birimde ticaret yapılmaz. Tabi birgün kur şokuna da hazırlıklı olman lazım bu durumda.
    Tepkiyi kime göstermeliyiz? ISP'ye değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozcorc -- 5 Temmuz 2024; 14:12:43 >
  • Pahalı benim 100 mbps superonline 400 ₺ tv+ cihazı ve kanallarla birlikte
  • Sene2024 S kullanıcısına yanıt

Etkilemez; geri iade garantiside var. Hayırlı olsun.

• tcelikci kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sözleşme imzaladın dostum.
  • Yetti artık. 2023 Haziranda 120 lira ödediğim internet 13 ay sonra 500 nasıl olabiliyor? Tamam TÜİK enflasyonu olsun demiyorum ama bu kadarı da fazla. 2.5 senedir aynı lokasyonda Türknet kullanıyorum internet hızım 1 megabit artmadı fiyat 4'e katladı. 1 saat önce Turkcell Superonline başvurusu yaptım 2 ay ödemesiz 430 liraya 100 megabit alacağım fiber olacak en azından. 12 ay da taahhüt verdim kafam rahat, kafalarına göre zam yapamayacaklar.

• Bunlarda abarttı iyice havaya girdiler
  • İyice boku çıktı, iyice saçmaladılar. Başka servis sağlayıcı yok sanıyorlar...
  • Uzun yıllardır komşu olduğumuz güvenilir insanlarla paylaşımlı internete geçme zamanı geldi.
  • bende geçmeyi düşünüyordum. apartmana 1000 mb geldi, hız sorgulatmada "sizin mahalle için düşünülüyor" yazdı, şimdi hiçbirşey çıkmıyor 100mb veririz yazıyor. halbuki apartmanda tesisat çekili duruyor.
  • İnternet hızları sabit yerinde sayarken 12 alan adam hala 12 mbps alıyor ama ödediği rakam son 12 ayda 3 katına çıktı. Futuralara ödenecek miktarlar orantısız bir şekilde artıyor ama alt yapı yatırımları hiç yapılmıyor. Heralde seneye aylık 1000’tl ye felan internet kullanır hale geleceğiz
  • Sene2024 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar, 3 fatura dönemi boyunca fiyat güncellemesinden etkilenmeyeceksiniz. 12 ay boyunca etkilenmemek ve 399,90 TL'den hizmet alabilmek adına Sabit Fiyat kampanyasından faydalanmanızı tavsiye ediyoruz. Detaylar:
    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati

• Superonline 500 mbit üyesi oldum 450₺ x 12 ay. Mis gibi. Turknetten iyiki geçmişim diyorum.
  • Hocam 100 ile 1000 bir değil ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.