Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya okumadım bile yazılanı Allah aşkına, önce indirim sonra bindirim işte her yerde olduğu gibi.
    Vodafone şuan 400 devam ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • horozcorc H kullanıcısına yanıt
    Nebati misin kimsin yigidim? Bu ne cahillik? Bu kadar mi ekonomi bilinmez? Anlattiginin tek kelimesi bile mi dogru olmaz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyi de herkes enflasyon değeri bu diye maliyeti artmadığı halde zam yaparsa bu enflasyon nasıl düşecek? Bu adamlar bu zammı enflasyon bahanesiyle

yapıp kar olarak cebe atacak. Gereksiz bir zam yani dolar ve asgari ücret artmamışken. Adamlar teknoloji firması, aldıkları kablolar, switchler, fiber ürünleri

vs. hepsi dolarla geliyor. Tek sebebi Türk telekomun port fiyatlarını artmış olması olabilir DSL'de, ancak aynı şey TT için de geçerli. Gereksiz zam yaptı onlar da.

• Aynı fiyata hatta daha ucuzuna evimde Superonline 1gbps fiber internet var, arkadaşlarımın, akrabalarımın evinde koca şehirde 100 mbps'yi geçen bir tane altyapınız yok. Bu 1 gbps internet altyapısı nereye geliyor hayatım boyunca yayıncılar dışında kullananda görmedim. Yıllar önce başvuru için bir formda doldurmuştum ama hiç bir gelişme yok.

Mantık doğru lakin ülkemizde bir düzensizlik almış başını gidiyor. Enflasyon olmasa bile herşeyin fiyatı artan RTA Avrupa'dan pahalı olduk.

Almanya'da 1000 mbit internet 20 Euro.

• Alamanya da hangi şirket veriyor 1000 mb 20 Euro?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lük 48 Euro diyor.

• Paister P kullanıcısına yanıt

İstanbulda belirli ilçelerin belirli semtlerinde var, yayıldığını da ne duydum ne gördüm. Dibimdeki ilçede var bizim ilçeye yıllardır gelmiyor

istek formunu kaç kere doldurdum bilinmez. Ben de pes edip TTNet 1Gbit'e geçtim, 2 sene taahhüt 560tl ödüyorum daha 13 ay devam bu fiyattan.

İlk 6 ay da 285'e kullanmıştım. Tabi 55 lira da modem parası alıyor TT. Kullan kullanma.

Turknet'i severim yanlış anlaşılmasın, sansür politikasının esnekliği ve 1Gbit upload ile şu an en iyisi. Ama TT fiber altyapısından 100Mbps'i bu fiyata

vermeleri kabul edilir değil. TT altyapısından 100Mbps üstüne çıkmamakta da ısrar ediyorlar malesef.

• Olan yine vdsl dsl kullanlara oldu

• Vain kullanıcısına yanıt

Nereye verdikleri belli değil hocam. Bana T.T FTTH 1 yıl önce geldi. Ondan önce çokça gigafiber başvuru yaptık, bize (sokağa) gelmedi, üst sokağa geldi ki üst sokakta bok kokusuyla beraber, kedi-fare ölüsü dolu olan bir yer.

Hatta bizim sokakta yazılım, network, genel internet veya donanim işleri yapan çok kişi var, çoğunu tanıyorum.

Üst sokağa internetin "i"sini bilmeyen insanlara, 100 yıllık binalara gigafiberi getirdiler.

Turknet'e kaç defa dedim, bu sokakta VDSL var, altyapı getirin, herkes geçer diye ses seda yok. Biz hiçbir şekilde türk telekoma dilekce, başvuru yapmadan türk Telekom ftth (eve kadar fiber) altyapısı geldi, türk telekoma geçtik.

Gigafiber istememizin sebebi simetrik hizmet almak içindi ama gerekte yok, uğraşmayın boşuna dilekçe ile.

Onlar yine 100 yıllık binalara cicafaybır'ını verecekler. Olan, t.t altyapısında turknet kullanıp 30 mbps VDSL'e 500 TL verenlere olacak.

• Kapatın abi zor değil

• 12 ay peşin ödemeye, işbank vade farksız 6 taksit yapıyor, ne yapsak alsak mı acaba?

not: bulunduğum ilçede 1000 mbps var fakat benim de dahil olduğum 3 sokak için hala vdsl 82 mbit kullanıyoruz.

aslında migros'un internette alınabilir gibi duruyor.

• ülkemizde herşey pahalı.

ancak internet ve cep telefonu faturaları daha da pahalı.

garip işler.

• Migros int. sabit fiyat garantisi yok. Peşin ödemeli veya sabit fyt. garantililere bakın.

• Sanmıyorsanız bilmediğiniz konuda yorum yapmayınız o halde.
    TurkNet de 50mbps de alsanız 1000 mbps de alsanız tek fiyat politikası var.

• Vodafone 10'aya kadar 20 Euro (1000mbps) diğer aylar 65 Euro. (24 ay tahhut) 100mbps'ye 20 Euro kimse vermez. Easy var bide o çok ucuz ama ftth yok diye biliyorum sadece dsl hizmet veriyolardı baya önce, muhtemelen değişmiştir.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Haber içeriğinde hızlar ve paket içeriği belirtilmemiş. Reklam olarak yapılan haberde fiyat hariç bilgi yok. Sen mi karar veriyorsun kimin ne yorum yapacağına işine bak millete salça olma. Yanlış ise sen doğrusunu ver. Yorum yapmaymış.

• İdris adam doğru söylemiş. Turknet tek fiyat politikası vardır. 30mbps VDSL'de alsan aynı fiyat, 100mbps FTTH de alsan da aynı fiyat.

• 250 TL ye 100 mbit

• Doğruyu yanlış söyledi. Bilmiyorsan yorum yapma falan yazmış. Beyefendi karar veriyor sanki. Yanlış olanları düzeltsin adam akıllı bir üslupla. Engelledim zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.