Tamamdır hocam geçiş yaptığında haber verirsin, şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. |
TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (11. sayfa)
-
-
merkür fiyatı çok iyi yaw modem dahil 100 mbit 199 TL
-
Hocam selamlar, sizin referansınızla az önce Millenicom'a geçişte başvurdum. Haberiniz olsun sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası referans kodu paylaşım konusu değil.
-
Turknet tarafından dolandırıldım. Evet, yanlış okumadınız, resmen dolandırıldım. 1 Temmuz'da geçiş için başvuru yaptım, telefonda peşin ödeme yapacağımı söyledim, yetkili kampanyayı güya kontrol etti ve Temmuz ayında da devam edeceğini söyledi. Turknet başvuruyu aldı ve geçiş işlemlerine başladı, 48 saat içinde sonuçlandırılacağına dair mesaj geldi. 48 saat geçti, ses çıkmadı. 3. gün aradım, tabii telefonla görüşmek imkansız, kayıt alıyor, aramıyorlar. Eşimin telefonu ile aradım, geçiş işleminiz devam ediyor dendi. 5 gün geçti, hala geçiş tamamlanmadı ama tarafıma zam ile ilgili mesaj geldi. Destek kaydı oluşturup geçiş işleminin iptalini istedim, Burcu Hn isimli bir bayan aradı, başvurum 1 Temmuz'da olduğu için bana eski fiyattan peşin ödeme imkanı tanımlanacağını söyledi. Birkaç saat sonra başka biri aradı, bunu yapamayız dedi, ben de geçişi iptal etmesini söyledim. Üzerinden 1-2 gün geçti, Duygu Hn isimli başka bir bayan aradı, 1 Temmuz'da geçiş başvurusu yaptığım için peşin ödemede bana indirim yaparak eski fiyattan vereceklerini, arayan diğer görevlilerin söylediklerini dikkate almamamı, kendisinin esas yetkili kişi olduğunu söyledi,benden geçiş için onay istedi. 2 gün daha geçti, geçiş tamamlandı, peşin ödemeye çalıştım ama bana sözde tanımlanacak olan eski fiyatı tabii ki göremedim. 13 Temmuz'da destek kaydı açarak Duygu Hn'ın bana verdiği sözü tutmasını istedim, bugüne kadar destek kaydıma yanıt bile vermediler. Özetle, Türknet zam yapacağı için, alacağı ayda 30 TL fazla paraya tamah edip geçişimi bir türlü bitirmeyip, beni oyaladı ve yalan söyleyerek geçişimi yaptı. Söz veren kişi ile görüşmeniz mümkün değil, açtığınız kayıda tenezzül edip dönmüyorlar. Böyle firmaların iş yapmasına izin veren devlet esas sorumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfighter -- 17 Temmuz 2024; 8:6:1 >
-
Geçmiş olsun; şaşkınlıkla izliyorum. Top çevirme seansları başlamış. Türknetdestek burada kısmından yazarsan genelden - özelden daha hızlı yanıt alırsınız. Ben de kutumu ne zaman takacaksınız dedim; geri dönüş yok. Tuhaf yahni.
-
Ben de çok şaşırdım,Turknet'i kurumsal bir firma olarak tanıyordum, yıllarca kullandım, yılda 360 TL fazla almak için böyle üçkağıt çekeceklerini asla düşünmezdim. Bilgi için teşekkürler, Turknet burada grubuna da yazayım. Herkes bu firmanın ne olduğunu görsün.
-
Merhaba, kontrol edebilmem için konu linki ile birlikte PM üzerinden müşteri numaranızı yazabilir misiniz? -
Teşekkürler hocam. Güle güle kullanın internetinizi.
-
Merhaba, konu linki derken neyi kast ettiğinizi anlamadım ama destek numarası 77839926
Abone no: 3999812
Aktivasyon destek taleplerinde eski görüşmeler de mevcut, orada detayına bakabilirsiniz.
Saygılarımla
-
Teşekkürler, şikayetinizi ilgili birimimize ilettim. Kontrol edilerek mutlaka dönüş yapılacaktır 🙏 -
Tamam, sonucu buradan yazarım. Teşekkür ederim
-
Turknet'den Veysi Bey beni aradı, geç onay veren eski internet sağlayıcımın sorumlu olduğunu, onlar ile temasa geçmemi söyledi.(!) Kendisine yalan söylememesini, bizzat kendi çalışanlarının başvuruda evrak hatası yaptıklarını kabul ettiklerini söyledim.
Konuşma özetle şu şekilde:
1. Başvuru aşamasında arkadaşınıza kampanyayı kontrol ettirdim, Temmuz ayında devam edeceğini söyledi. Yanıt: Efendim, o arkadaşlar satış bölümünde
2. Duygu Hn eski fiyat için indirim sözü vererek benden geçiş onayı aldı: Yanıt, Duygu Hn iptal biriminde.
Bu nasıl bir firma ki, kolaylıkla yalan söyleyip, bir başka firmayı hedef gösterebiliyor? Ayrıca sizin birbirinizden haberiniz yok mu? En azından yazışma ve konuşmaları takip eden bir kalite bölümünüz yok mu?
Dürüst bir firmada, bir hata yapıldıysa (Ben kesinlikle hata değil kasıt olduğunu düşünüyorum), müşteriye verilen söz yerine getirilir, sonrasında kendi içinizde konuyu halledersiniz. Burada bahsedilen şey yılda 360 TL! Normalde 4440 TL'yi peşin ödemeyi göze alan, 4800 TL'yi de öder ama siz davranışınızla kalitenizi gösterin, ben de en azından bunları diğer kullanıcılara anlatacağım.
Turknet'e geçmeyi düşünenler yaşananları dikkate alır.
-
Merhaba, ben yaşadığınız olumsuz deneyimi tekrar ilgili ekiplerimize ilettim 🙏 -
Sağolun, Seher Hn aradı, ben de kendisine önce Duygu Hn ile olan görüşme kayıtlarımı dinlemesini, sonra benimle görüşmesini rica ettim. Üstüne basa basa bana indirim sözü veren kişinin ismini veriyorum, o kişi israrla beni aramıyor, konudan bihaber davranan kişiler arıyor. Neden Türknet'de herkes 3 maymunu oynuyor? Şaşkınlıkla izliyorum
-
-
Daha önce duyurulardan baktığımda rüter kirası 70 olacak diye yazmışlardı. Tarife güncellemesinde geç kaldılar.
-
Turknet destek, günlerdir şirketinizden Duygu Hn ile yapılan yazışma ve görüşme firmanız tarafından incelenemedi. Online'dan yazıyorum, bilgi gelince size bildireceğim deniyor. Destek biriminiz aradığında Duygu Hn söz verdi ise o çözer denilerek olay kişiselleştiriliyor ama firma davranışınıza bakarsak olay kişisel hata değil, firma bazında dolandırıcık gibi duruyor. Lütfen ilgili kişi kimse, kendisini uyarıp derhal Duygu Hn ile ilgli kayıtlarımın incelenip olayın sonuçlanmasını sağlar mısınız? Sabrım fazlası ile taşmaya başladı, sonunda sizin incelemeye zahmet etmediğiniz tüm kayıtları sosyal medyada yayınlayıp, canınızı yakabildiğim kadar yakacağım, bilginize.
-
Merhabalar, önceliğinizi ilgili birime ilettim. En kısa sürede gerekli aksiyonlar alınacaktır. -
Türknet Destek, 25 Temmuz'da şirketinizden Seher Hn aradı, görüşme kayıtlarını dinlemek için benden onay istedi. Onayı verdim,dinleyip hemen döneceğini söyledi ama aramadı. Tabii, şirketiniz müşterinin sizi aramasına izin vermediği için benim aramam mümkün olamadı ve görüşmek kısmet olmadı. Birkaç dakikalık görüşme kayıdını dinlemek günler, hatta haftalar mı sürüyor? Müşteri ile dalga geçiyorsunuz, anladık ama bu kadarı da pes dedirtiyor.
Bu mesajı okuyan kişier dikkat: Sakın Türknet'den aranıp size söz verildiğinde inanmayın, yalan söylüyorlar, sözlerini tutmuyorlar, bunu gayet iyi bildikleri için görüşme kayıtlarını okumaya bile tenezzül etmiyorlar. Aramanıza izin vermedikleri için hakkınızı bile arayamıyorsunuz. Bulaşmayın, gidin düzgün firmalardan hizmet alın. Türknet pişmanlıktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X