Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldızlı otomobil sahibi ile yıldızsız otomobil sahibi aynı benzini kullanıyor. Yıldızsız otomobil sahibi; onun otomobili daha konforlu, yalıtımlı, güvenli; aynı yolda daha konforlu ve güvenli seyahat ediyor. Ben neden litre başına benzine aynı fiyattan ödeme yapıyorum demesi gibi. Verme kardeşim; sen de elektrikli kullan. Sana benzinli otomobil kullan diyen oldu mu? Olmadı.

Bu örnek ne kadar doğru oldu; o da şaibeli. Baktırma açısına göre değişir.  

• Sizce Enflasyon aylık %1.6 cik mi soruyorum size

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim insanımızda da bu problem var. Bir şeyde veya hizmette problem yaşarsın: Kullanma kardeşim, kimse sana zorla al demedi derler.

• Zamcık bey diyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi altyapısında kullanana cok iyi bin hız 499 ama vdsl için rekabetsiz fiyat. Hele adsl olarak kullanan varsa..

• Maaşlar yerinde sayarken her şeye maaşlardan önce zam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • multisongohan M kullanıcısına yanıt
    Buna sübvanse deniyor.

Giga fiberi giga fiberi olmayanlarla sübvanse ediyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

merhaba,

aslında buna keriz silkeleme deniyor.

saygılar....................................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt
    Ben yumuşak söyledim kızmasınlar diye 😆😆😁

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    100.mbit altında hız ile turknet kullananların giga fiber kullananları sübvanse etmekten başka amacı yok...

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

saygılar.....................

• yan hizmetlerle uğraşmayacam artık ttnet kullancam. hep rezil olmaktansa 100 200 fazla veriririm. şuan 400 küsür veriyorum zaten bende 100 mbit

• Memur gibi her 6 ayda zam

• lofty6 L kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine şikayette bulundun mu Yada ne sonuç çıktı

• Böyle nereye kadar sürecek. Her fırsatta zam zam zam. Ne olacak aylık 999 mu olacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ak olmayan partiye oy verenler düşünsün bizene..Dayılarında dediği gibi kullanma.Çünkü vatandaşlarımız kendi ülkesinde hem mülteci hemde dünya genelinde 2 sınıf insan muamelesi görüyoruz.. Hiç bir internet sağlayıcı firma şu 300 500 lirayı gram haketmiyor hizmet anlayışı sıfır sıfır sıfır Avrupai ülkelerinde millet uzaya çıkmış internetleri 5G 6G ye geçecekler bizimkiler google'e giriyor mu giriyor bitti kafasındalar cahil kalan millet her zaman için dünya çapında ezilmeye mahkumdur..keşke 499 yapacağına 999 yapsaymış hala kullanan sığırlar çıkar..Bize her şey müstahak burada ağlamaya gerek yok çünkü Avrupa bizi kıskanıyor biz asil Türk milletiyiz ama jenerasyon gerizekalı özellikle 40 yaş üstü dayılar..

• Bu internet denilen seyin bilmedigimiz bir üretim aşaması ve hammadesi falan var galiba ? 6 ayda bir 100 er 100 er zam yapiyorlar !

• Dalette kullanıcısına yanıt

Dolar para birimlerinden bir paradır. İtibarîdir. Rezerv para vs demeyin döviz ile yatırım yapılmaz ve ekonomi dolar merkezli açıklanamaz. Ülkemizde enflasyon çok ayaklı bir masaysa dolar yani döviz kuru bunlardan sadece biridir. Eğer dolar merkezli düşünürseniz işte bu soruyu sorar ve cevap bulamazsınız. Dolar 30larda takılmaya devam ediyor ama işçi maliyetleri aldığın peynir zeytine kadar zamlanıyor. Doların kendi enflasyonu da var 10 senede %35 enflasyona uğramış dolar. Tabii bizim muz ekonomisinin yanında hiçbir şey ama yine de doların da itibari bir banknot olduğunu anlatıyor. Hasılı kelam bunlar enflasyon yüksek kaldıkça zamlanacak. Enflasyondan kurtulmak için karmaşık bir politika izlenmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.