TT VAE FTTH internette herkes 100 mbit üstüne çıktı 1000 mbit bile satanlar var. Bu Turknet geçmişte 200 mbit internet verirken bugün niye 100 mbit üstüne ftth vae vermiyor?! Adsl vdsl tayfa öldü gitti zati, bari fiber kullanıcısına hız arttırın paket çıkarın bir şey yapın. Dağa taşa gigafiber reklamı vermek başka, kağnı hızıyla o gigafiber alt yapı hizmetini genişletmek başka, Yutubır a akşamından gigafiber bağlamak bambaşka. Bu kafayla valla iyi geldiler bu zamana kadar. Yer gök gigafiber reklamı sanki markette bakkalda var da biz gidip almıyoruz! |
TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (6. sayfa)
-
-
Elektrik zammı geldi gibi
-
Giga fiberi sübvanse etmeye devam mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tahahütlü kullanıyrum 200 liraya 100 Mb internet ben iptal ettiğimde Türknet 170 liraydı ben hala 200 ödüyorum , Türknet 500 TL olmuş
-
Türk Telekom port ücretlerine zam yaptı sanırım gayet normal.
-
Yapılan zamlarla streamer ve infulencerlara 1 Gb hız vermeye devam mı gençler??? Tahhütlü 200₺ 100mb daha 14 ay var mis :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temmuz 2023 den Temmuz 2024 e; 50 için 285 de çok.
285*12=3420
Ağustos 2023 den Ağustos 2024 e; 100 için 99.90
99.90*12= 1198.80
3420-1198.8 =2221,2
Temmuz 2024 den Temmuz 2025 e; 50 için 285 =3420
Ağustos 2024 den Ağustos 2025 e; 100 için 199.90 = 2398.8
3420-2398.8 = 1021.2
Toplamda = 3242,4 fark var.
Taahhüt yerine peşin ödeme daha mantıklı gibi.
Taahhüt görünümlü taahhütsüz gibi + iptalde caydırma bedeli var.
Taahhütlü seçeneğin bence 200 ve üstünde daha fazla getirisi var; 100 ve altı için pek getirili değil götürülü gibi.
-
Enflasyon neden oluyorun cevabı bu değil. Neden maliyetlerin yükselişinden daha fazla zam yapılıyor. Soru bu.
Öncelikle enflasyon geçmişe dönük bir değerdir, yani ooo enflasyon %bilmem kaç olmuş ben de zam yapayım dememeniz lazım çünkü zaten siz zam yaptığınız için enflasyon artmıştı. Düşünsenize, siz bir mallarınıza %50 zam yapmıştınız, enag da enflasyona %50 diyor. Siz de ooo enflasyon %50 olmuş diyerek bir %50 daha zam yapıyorsunuz:))
Bunun yanında merkez bankasının deli gibi dolar topladığı bir ortamda dolar nasıl tutulmuş oluyor. Aynı şekilde 2015'ten önceki süreçte enflasyonun altında kalan dolara da müdahale edilerek mi tutuluyordu?
Ayrıca zaten oldukça siyasi bir ülkeyiz ve olumlu olumsuz her şey siyasete bağlanıyor ve övgü tepki siyasete yöneliyor. Kim bir şirketi sorgulayacak olsa hemen bir cengaver tarafından susturulup siyaset işaret ediliyor.
Bırakın insanlar şirketlere tepkilerini koysunlar, Şirketler neden zam yaptıklarını açıklamak zorunda kalsın. Belki şeffaf cevaplar gelirse kimden hesap sormanız gerektiğini daha iyi anlarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 6 Temmuz 2024; 0:36:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
3 yıldır altyapı arızalı bizim burada ve bunun için hiçbir şey yapılmıyor. En azından bazı insanların farklı altyapı alternatifleri var. Benim yaşadığım yer 20bin nüfuslu, tek altyapı TTNET ve rezilinde rezili iş yapıyorlar. Pardon "iş yapıyorlar" demişim, iş yapıyormuş gibi yapıyorlar.
İşin komik tarafı TTNET bağlatmadan önce adamlara arızalı olduğunu söylediğim halde 5 aydır sürekli kopan internete para ödüyorum. 529TL. İptalde etmiyorlar. 3275TL cayma çıkartıyorlar. İşin komik tarafı indirimsiz hali 945TL imiş :)))) Şikayet etmediğim yer kalmadı. Kimse bir şey yapmıyor.
İşin olayı ya tanıdık birisi olacak ya da siyasetçi olcan böyle küçük yerlerde yoksa kimsenin umurunda değilsin..
TTNET hırsız bir firmadır...
-
ulkede internet hizmet kalitesi dustukçe fiyatini arttiriyorlar :D
-
Yarı fiyatına var.
-
Diğerleride başlar yakındır.
-
Poyraznet kullanıyorum 300 TL olacak Temmuzda. 75 mpbs hızım. Önceden Türknet kullanıyordum , bir fark yok aralarında hatta poyraznet daha stabil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet'e laf edenler galiba Türk Telekom ve Turkcell'in fiyatlarından haberi yok. Zamı ilk yapan Türk Telekom ve altyapının sahibi de Türk Telekom. Gigafiber veya simetrik internet olmadığı için ne yazık ki bir işe yaramayan Telekom altyapısıyla idare ediyoruz.
-
Arkadaşlar, uçuk kaçık hızlar alacağım vs diye kendinizi yırtmayın.
TürkNET macerası yıllar sonra son buldu artık bende.
Zam haberini aldığım an, direkt olarak iptal talebini oluşturdum.
Turkcell Superonline başvurumu yaptım, çok da uygun fiyat 100 MBPS ve 12 ay sabit fiyat garantisi. Kötü olsa ne olur?
100-200? ne ki dersiniz belki ama maalesef öyle olmuyor. Zaten bizler böyle dediğimiz için ülke de aç gözlülük şu an bu halde.
10 milyon insan da 100? ne kadar para yapıyor farkında mısınız? Bu kadar fazla fazla insanlara yansıtamazlar bunları.
Bir internetin bedeli bence şu an en fazla 150? olmalı, nedir yani bu rakamlar? Zenginliklerine zenginlik katmak için tamamen. Kimse kusura bakmasın, adet çoksa kar oranı yüzde bazında az olsa bile totalde zaten çok ciddi rakamlar kazanıyor firmalar ama o yetmiyor ve kar oranı maliyetin %100 üstünde her şeyler.
O yüzden bay bay Türk Telekom ve TürkNET
Hoş geldin SuperOnline ????
-
Daha yeni süperonline bağlattım 200 m. 460 tl 12 ay taahhüt ile.
-
merhaba,bu zam meselesini türknet yıllık periyodiğe bağladı.hiç hoş değil.6 ayda bir asgari ücret ve elektiriğe zam gelse.3 yıl sonra türknet 100mbps bin tl olur.ama 1000mbps hala aynı fiyat buda çok garip.1 ekmek alan ile 10 ekmek alan hala aynı ücreti ödüyor. mümkün değil.hiç avantajı kalmadı.düşünüyorum başka operatör nasıl olur diye.....................
saygılar......................................
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X