TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (8. sayfa)
-
-
Turknetin modası geçeli çok oldu. 7-8 sene önce keyifliymiş turknet. Ben 2021 de geçip 2022 de bırakmıştım. Zamdan dolayı. Netspeed deyim gerçi onlarda inceden inceden zamı köklüyolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 7 Temmuz 2024; 16:5:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk.net reklama gömdüğü parayı faturalara indirim olarak yansıtsaydı şimdiye bu zamları konuşmuyor olurduk.
En iyi reklam müşterinin memnuniyetini sağlayarak güvenini kazanmaktır. Turk.net bunu kesinlikle başaramıyor.
-
Netspeed'in fiyatlarıda çok saçma. VDSL de aynı fiyat FİBER de.
-
Yok hocam altyapı arızası için heyet bir şey yapmıyor ki. Sadece parasal konularda yardımcı oluyor. Zaten 3 yıl içinde yapılan başvurularda burada hep TTNET haklı bulundu. Buradaki yozlaşmanın (küçük yerlerdeki) haddi hesabı yok!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lofty6 -- 7 Temmuz 2024; 16:54:32 > -
Türknetin problemleri varmı türktelekomdayım şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
499₺ olunca gittim milenicom'u aradım zaten 35 mbps VDSL hızı alıyordum, gece 12'de dogrulamalari vs yaptık gecisimi yaptım. İki firmada Türk Telekom alt yapısı iki firmada da milenicoma geçtim hizim 41, upload 14 oldu ping aynı kaldı.
279₺ 4 ay fiyat garantisi yılbaşında zam gelebilir dedi :)
İkisi de aynı vergiyi aynı yerden kiralamayı yapıyor siz bizle dalga mı geçiyorsunuz kardeş ?
Hocam millenicom 6 ay kullandım. Herhangi bir arızada beni suçlamaktan başka hiçbir şey yapmadılar. Ve sürekli sahte numaradan arayıp millenicomdan arıyoruz modeminizi değiştirmeniz gerekiyor dediler. Fiyat için ise 220 iken bağlanmıştım bir anda 400 TL olmuştu. Dikkatli kullan derim. Sürekli takip et. Hepsi hırsız olmuş.
-
milenicomda turknetten farksız hocam 4 ay sonra oda muhtemelen 479.90 tl yapar
-
Daha duyurular kısmında 1 Mayıs diyor; Temmuz fiyatları paylaşılmamış.
hocam yılbasındaki fiyatlamaya bakarak tahmin söyledim yılbasında turknet 399 ken milenicom 379 du ya ondan
-
30-50 arası fark olur. Netspeed de benzer.
Fiyat çok ama çok fazla. 40Mbps hız alıyorum neden 500tl ödüyorum? 1000Mbps alan ile neden aynı ödüyorum ?
-
4 ay sonra netspeed geçeriz. Artık hat taşıma 1 saat sürmüyor umrumda olmaz😁 o zamlanirsa başka internete ISS biter mi be 😁 altı üstü 35-40 Mbps hız alıyorum neden 1000 Mbps hız alan ile aynı faturayı odiyeyim ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dat0me -- 7 Temmuz 2024; 19:28:38 >
Hocam bende onu dedim Kullanamadığım hizmetin toplu parasını istiyorlar Ücretsiz ve bedelsiz sözleşme iptali yapmıyorlar diye başvuru yapsan belki bişey çıkardı
Hepsi neredeyse aynı oranda zam yapıyor maksimum 50 TL oynar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Temmuz 2024; 21:13:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giga fiberi sübvanse etmek için.
100 megabit altındaki hızları kullananların turknet kullanması akılcı değil.
Daha düşük hızla mevcut hızınızı kullanabileceğiniz başka iss varsa taşıyın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
altyapı yok ki çok yerde gigafiber olsa simetrik tamam ama yok ...
-
Hattı 100 mbps destekleyenler için en iyisi comnet;
500tl yerine 199tl
- 100 Mbps'e kadar download
- 20 Mbps'e kadar upload
- Ön Ödemeli Sınırsız İnternet
- Kota ve Taahhüt Yok!
- 1000+ Ara bağlantı
Ben geçiyorum şimdi
-
😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X