Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beddua şarkısının sözlerini de yazsaydın :)

Bizim insan bir garip ya oturup meme bile hazırlamış kendisini yolmaya çalışan firmayı savunmak için bu kafayla sömürülmeye devam

• Beyin bedava

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!

Söğüş parayla

Telekom altyapısı var vatandaşın; burada gelmiş şikayet ediyor. Onlarca alternatif varken.

Tercih etmeyin kardeşim sizde; bir ürün tercih edilmezse piyasaya sürenler ya ürünü pazardan çeker ya da farklı fiyattan sunar. Zorla mı satıyorlar.

Yok bedava verelim; hayır kurumu mu isp ler.

Maaşınıza zam geldi mi şikayet eden yok; yetmez daha fazlasını verin derken sıkıntı yok.

Gigafiber'e kaynak oluyormuş; tabii olacak, özel firma sermaye arttırımına gitmeden nasıl yatırım yapacak.

Fesatlık yapmayın; Gigafiber'im yok kimseninde olmasın. Ayıp be.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

Die Geissens; hayatlarını yaşıyor, geziyorlar yatlarda teknelerde ben fesatlık yapıyor muyum? Yapmıyorum.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

Namkör kardeşim isp abonesi de namkör.

Altyapı yatırımı yapanları teşvik edeceğinize; gömelim derdinde vatandaş.

Türknet, Atlantisnet, Turbonet, Netmax, Eminnet, Ay Telekom işte daha kaç tane kendi altyapısından az-çok hizmet veren varsa tebrik ederim.

Ayrıca ben Türknet kullanmıyorum; 199.90*12 / 100 vdsl yaptım farklı firmadan. Vatandaş tuhaf 1 Temmuz 'da tarifeler güncellenecek diyor; 1 Temmuz'u bekliyor. Dur diyor hangi firma ne yapacak; yapacakta yaptıktan sonra zamlı tarifeden hizmet almak nasıl akıl?TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

Boşuna dememişler sona kalan dona kalır diye?

• Bir de Türknet altyapı getirmiyor diyorlar. Merdiven üstünde elinde şarjlı hilti ile siyah ince kablo çekenleri gördüm. Hemen balkona çıktım. Ne oluyor orada dedim, fiber dediler. Telekom mu dedim, Türknet dediler. Oh dedim.TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

Kutuyu ne zaman takarlar dedim; arkadaşlar 1 ay da takarlar dedi. Bir daha Oh dedim. TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

Türknet'i eleştiriyorlar birde, ayıp be.

Fesatlık yapmayın kardeşim; bak biz yapıyor muyuz?

Bizim sevgimiz gönüldenTurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'e gireli daha 2 ay oldu. 3.ayı görmeden yollarımızı ayırıyoruz :) Yapacağınız işi sevsinler

• istanbuldasınız sanırım hocam zira turknet istanbul dısında çalışmıyorlar vdsl ve tt fiber kullananlar istanbulu finanse ediyor ama benim az kaldı ben finanse etmicem istanbulu gigafiber olmasını cıkıcam turknetten

• lordert kullanıcısına yanıt

İstanbul değil.

İki yıl önce ben de VDSL/ADSL abonelerinin Turknet'in fiber müşterilerini finanse ettiğini fark edip sekiz yıllık aboneliğimi sonlandırmıştım. Şimdi bir kez daha anlıyorum ki iki yıl önce çok doğru bir karar vermişim.

• Valla ilginç gelecek ama türknetten poyraznete geçtim idm de download hızı iki katına çıktı. Poyraz da zam yaptı 310 oldu şimdi comnete gececem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Türk Telekom’a gittim müdürlüğe taşıma yapmak için baktı vdsl port yok en fazla 16 mbps alabilirsiniz dedi bende taşıma olacak dedim portu kaybedersiniz dedi bende tasıttırmadım turknette 75 mpbs kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Telekom'a taşıma yapılıyor mu; yoksa yeni abomelik mi?

Port mühim hocam; dimyata prince giderken evde ki bulgurdan olmakta var. Adsl port kalmış demek ki boşta.

• tasıma yapsanda port lazım dedi bende16 yetmez dedim

Türknet'le devam o zaman; boş port çıkana kadar.

• öyle görünüyor

• burunısıran kullanıcısına yanıt

Hocam aynı akşam içerisinde mi Millenicom'a geçiş oldu? Rica etsem 146.66.155.1 adresine tracert atabilir misiniz?

• Evet hocam aynı akşam içerisinde 3 saatte geçiş tamamlandı.

Tracert:

Çok teşekkür ederim hocam. Benim taahhüt cuma bitiyor. Cumartesi sizin referansla Millenicom'a başvuruda bulunacağım.

• Teşekkür ederim hocam. Başvuru yaptınız sanırım referansım ile mesaj geldi ama?

Hayır hocam henüz yapmadım. Cuma veya Cumartesi yapacağım taahhüdüm o zaman bitiyor.

• birkaç ay önce 2 yıla yakın süresi olan taahhütümü sonlandırıp geçmeyi düşünüyordum ama şimdiden iki kez zamlandığını görünce verilmiş sadakamız varmış diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.