Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğinizi anladım hocam ama mesele sadece para değil. Heyete gitsem, heyet TTNET'e altyapını düzelt mi diyecek? Sadece parasal anlamda ve iptal için doğru haklısınız. Fakat benim dediğim hizmet. Heyet vasıtasıyla iptal ettirsem bile internetsiz ne yapacağım? Şu zamanda her şey internet üzerinden yapılıyor iken özellikle.. Adamlar bildiğin mafya gibi burada.. İnternet var, arızalı alıyorsan al, almıyorsan defol der gibi bir hizmet.. Saha çalışanları ve müdürlükler ukala ve hala arıza olmadığıyla ilgili yalan söylüyorlar. Telefonlar hep yüzümüze kapatılıyor. Toplu şikayet yapılsa belki bir sonuç çıkar ama etraftaki insanlara bakıyorsun 16mbps kullanıyor, benim internetim hızlı bana yetiyor banane diyorlar.

Nasıl çözeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Belki de gerçekten heyete versem ciddi bir şekilde delil ile belki TTNET'e altyapını düzelt derler. Öyle bir şey diyeceklerini de pek sanmıyorum :))

• Geçen sene Haziran'da Turkcell faturam 150TL'ydi, geçen sene Temmuz'da 350TL olacak dediler, şimdi de 650TL oldu.

Mehmet Şimşek hala halk ile uğraşmaya devam etsin, bu tekel firmalara kimse hesap sormadıkça çöküş devam edecek.

• lofty6 L kullanıcısına yanıt

Vallahi hocam küçük yer büyük yer diye bi ayrım yok bence Ne yazık ki Türktelekom çoğu yerde kötü Ben istanbul'da oturuyorum Binamda fiber hat var (turuncu kablo) İçinde yüzlerce fiber hat olan o hattan bir fiber hat eve çekmiyorlar bir türlü O fiber hatları dandik vdsl'e çevirip bir dünya mesafe dışarıda gezdirip tekrar evlere geri getiriyorlar (bu durumu binaya gelen ttkom saha ekibi elemanlardan öğrendim) Sonuç olarak 2 kat altta fiber hat varken ben 50mbps hız zor alıyorum Fazlasını desteklemez diyor eleman E diyorum altyapıyı değiştirin, adam diyor sizin binadan yan binalar da hat alıyor İşte topluca imza verilirse bişeyler yaparlar belki falan O da belkiymiş Adamlar kısaca uğraşmak istemiyor Bir dünya yeni kazı, fiber hatların evlere çekimi, fiber modemler-gponlar vs. derken maliyetleri karşılamak yıllar sürer Nasılsa bu adamlar vdsl'ken de nerdeyse aynı parayı ödüyorlar diye düşünülüyor Keşke bana ne hız verebiliyorsa o kadar bir ücret çıkarabilseler Yani benden 10kat fazla hız alan adamın 10'da biri ödesem Daha fazlasını talep edemeseler İşte o zaman bu altyapılara adam gibi geliştirme yapmaya başlarlar

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!

• zotacing kullanıcısına yanıt

Enflasyonu bitirmek için faizleri uçurdu Enflasyonda pek bi değişim yok Alım gücü bitti Dediğiniz gibi turkcell gibi turk telekom gibi yada kamusal hizmetler veren benzer büyük iştiraklar (örneğin belediye hizmetleri) fahiş zamları bitirmesi lazım Faiz artışı yapmaktansa bu fahiş zamlar durdurulsa emin olsun enflasyon çok daha kolay düşer veya artış hızı yavaşlar

• enflasyon ile büyük firmaların fiyatlarını savunanlar da enflasyonun niye arttığı arasındaki bağlantıyı bir gün çözerler mi dersiniz? emlak fiyatları tüm dünyada uçtuysa son 20 senedir katlanarak artıyorsa enflasyon filan değil insanoğlunun sınırsız açgözlülüğünün fiyatları patlama noktasına kadar sürmesi mantığı kadar basit olduğunu düşünmek zor galiba uzağa bakmayın kendi içinize bakın ben olsam kaça satardım nasıl daha kolay para kazanırdım diye düşünün yeter onlar da aynı kumaştan senle aynı çamurdan çıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin1 -- 8 Temmuz 2024; 6:22:47 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    O hesap sorulmasını istediğiniz tekel firmaların Yönetim Kurullarındaki ve ortaklarındaki türk godomanlara bakın :) ve tekrar düşünün :)

• horozcorc H kullanıcısına yanıt
    Ya abi bırakın şu kafayı esnaf kardeşim. Neymiş dolar olmadı gerektiği yerde değil diye zam oluyormus. Abi bu adamlar şuan kapalıçarşıya gitse dovizi “abi aslında dolar 45 olmalı sana 45trn vericem” deyip 45 liradan mı alıyor? Yoo 32 liradan alıyor. Eee neden doları bahane ediyorlar. Mahallemizde lahmacuncu var her ay 15 lira zam yapıyor. Et kilosu aynı işçi ücretleri vs sene başından beri aynı. Eee ne olduda sene başında 55 lira olan lahmacun şuan 105 lira aga? Geçin bunlari abi enflasyon bu ülkede ahlakı bozmuş gerisi fasa fiso. Hee bizim milletin ahlakı bozulmaya yer arıyormus orasi ayri konu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akıllıca bir hareket yaptığını sanmışsın 12 ay sabit fiyat 399₺ 1000mbps internet

sen 385₺ 100mbps(ölü hız)internert tahhüdü yapmışsın üstelik 2 yıl hayırlı olsun sana TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickbulamadımnapiyim N kullanıcısına yanıt
    Ağrı'da başka şirket mi var? Ttnet haricinde. Yorumları okumamışsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son yıllarda fiyatı gerçekten çok arttı. Şuanda taahhütsüz internet almak tamamen akıl dışı. Bu ücret gerçekten çok fazla. En iyisi farklı firmalardan taahhütlü internet almak.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bunlar hepsi mafya başka bir şey değil. Şirket dediğin müşterisini hizmetini düşünür. Bunlar tam tersi nasıl daha fazla ücret alırım. Nasıl hizmet vermemek için çabalarım. Nasıl düşük hızdan yüksek ücret alırımı hesap eden mafya firmalara dönüşmüşler.

Keşke bende bir çözüm bilsem hocam. Sana da geçmiş olsun. Bir de fiberde varmış... Yazık gerçekten yazık..

• Bevkon kullanıcısına yanıt

Taahhütlü internet alınca da arıza olduğu zaman süründürüyorlar. Onu ne yapacağız? Fahiş cayma bedelleri, her yere şikayetler, kullanılamayan hizmet ücret ödemeler... Umarım sizde bir arıza olmazda taahhüt bitene kadar faydalanırsınız hocam.

• Bu zamana kadar 2 internet firmasını kullandım. Türk Telekom ve şuan kullanmış olduğum netspeed. Türk Telekomda 1 kez sorun yaşadım ve 1 hafta internetsiz kaldım daha sonra sorunu çözdüler. Kullanmadığım süreyi de fatura tutarından mahsup ettiler. Türk Telekom da fiyatlar çok artınca 12 ay sabit fiyat ile netspeed'e geçtim Mart/2024 tarihinden beride kullanıyorum. Şuana kadar netspeed de de bir kez internet kesintisi yaşadım. Müşteri temsilcisini arayınca hemen sorunumu çözdüler.

Bence bu birazda şans işi. Ben fiber ve sıkıntısız bir altyapıya sahibim belki onunda etkisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 8 Temmuz 2024; 12:39:16 >
  • Eğer Gigafiber kullanmıyorsanız, Türknet kullanmanın bir anlamı yok. Gigafiber varsa fiyat epey ucuz kalıyor hala daha çünkü rakipsiz.

• Rakip firmalar yapıyor bu işleri.

Türknet zam yapmış; hani zam.

Türknet'i düşürmek için yapıyorlar; ama düşüremeyecekler.

Hani zam; zam yok rüter yine bedava.

Çıkart rüterini; çıkart göster rüterini.

Aha

Herkesin evinde wifi üstü rüter var.

Çıkart göster rüterini.

Aha

Benim tercihim belli; Türknet.

Kabul ederse ben de Türknet için çalışacağım; pardon abone olacağım.

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, Telekom'un falan da teşvik edici fiyatlar sunması hatta insanlara belki deneme fırsatı falan vermesi lazım.

• BJK kullanıcısına yanıt

Telekom aslında yaptı. Bilenler bilir, Gigafiber öncesi 1 gigabit hızlara ulaşmak imkansızdı, aşırı pahalı idi. Türknet Gigafiber gelince Telekom, Superonline vs. fiyatları epey aşağı çekti.

• Vain kullanıcısına yanıt

Yayılması tamamen belediyelerin insafına kalmış durum. Türknet'in fazla sermayesi de yok gibi görünüyor.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

İşte daha da fazla ucuzlatmalılar. Turk.net te 400 TL ise Telekom'da 500 TL max olmalı ki bir şeye benzesin.

• TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi!

TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! TurkNet internet fiyatlarına %25 zam geldi! 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.