Bildirim
adsl girisi olayan modem yardimi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ya fiber modemdir ya da router'dır. marka modelini belirtmeniz mümkün mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: wrisked
ya fiber modemdir ya da router'dır. marka modelini belirtmeniz mümkün mü?
tp link wr886n daha once cin deki kaldigim evde kullaniyordum gelince getirdim kullanirim diye ama biz hala teknoloji olarak gerideyiz glb direk wan dan baglamanin bi yolu varmi acaba. -
bazı yerlerde router bazı yerlerde modem router olarak geçiyor. tam çözemedim. siz çin'de nasıl kullanıyordunuz peki? wan port'una mı takıyordunuz hattı? -
quote:
bazı yerlerde router bazı yerlerde modem router olarak geçiyor. tam çözemedim. siz çin'de nasıl kullanıyordunuz peki? wan port'una mı takıyordunuz hattı?
modem olarak hocam cinde fiber internet var ve ilk once internet girisini baska bir kutuya veriyorlar ondan modeme wan girisine baglanarak internete modeme geliyordu. resimleri bulabilirsem atarim -
-
Maalesef fiber modeminiz var turkiyede kullanamazsınız iss ler çok katı maalesef belki Superonline oda şifreyi verirlerse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D2149458 -- 10 Ekim 2016; 19:57:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: canbotek
Maalesef fiber modeminiz var turkiyede kullanamazsınız iss ler çok katı maalesef belki Superonline oda şifreyi verirlerse
Bende ki modeme mudahili bir modem ne alabilirim,uygun fiyatlı -
Bütçeniz ne kadardır? -
ancak isp'niz modem verirse ya da ayrı bir modem alırsanız, ona router ya da access point olarak bağlayabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1D2149458
Bütçeniz ne kadardır? -
quote:
ancak isp'niz modem verirse ya da ayrı bir modem alırsanız, ona router ya da access point olarak bağlayabilirsiniz.
Hocam şu an bir modemim var aslında bende düşündüm sizin soylediginizi fakat bende ki modem çok eski 150mps pikatelin 5 sene önceki modemi,bunu ona baglasamda ne kadar performans olabilirim ?yani 150 mps lik bir modeme 450mps lik modemi baglasak ne olur. -
Kullanacağınız isp ve internet tarifesi nedir?
150 mbps iptal olup, 450 yi kullanırsınız router olarak bağlarsanız. -
quote:
Kullanacağınız isp ve internet tarifesi nedir?
150 mbps iptal olup, 450 yi kullanırsınız router olarak bağlarsanız.
dping net adsl 16mbps -
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sorunsuz kullanırsınız umarım. -
quote:
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sorunsuz kullanırsınız umarım.
performans artisi olurmu hocam -
Çok yuksek olmasa da bir artış gözlemlenir diye tahminim. -
quote:
Çok yuksek olmasa da bir artış gözlemlenir diye tahminim.
hocam bendeki normal adsl modemimin lan cikisindan data kablosu ile bu modemin wan girisine takiyorum modemin arayuzune girmek istedigimde kullanici aci ve sifre istiyor dopingnetin verdigi kurulum id pw sini giriyorum fakat modeme giremiyorum bunu nasil cozerim. -
hocam modemin arayüzüne erişiyorsunuz fakat şifreyi mi kabul etmiyor? doğru mu anladım?
böyleyse resetlemeyi denediniz mi? şifre değişmiş olabilir belki. -
quote:
hocam modemin arayüzüne erişiyorsunuz fakat şifreyi mi kabul etmiyor? doğru mu anladım?
böyleyse resetlemeyi denediniz mi? şifre değişmiş olabilir belki.
aynen arayuze ulasiyorum fakat icine girip ayarlara ulasamiyorum. -
çok enteresan hocam. sebebini düşündüm ama bulamadım.
Benzer içerikler
- superbox kota sorgulama
- vodafone wifi 6 modem
- zte zxhn h298a
- huawei hg8245x6
- iptv izlemek için modem ayarları
- wlan nedir
- firmware nedir
- jitter nedir
- wifi sinyal güçlendirici
- en iyi modem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X