Şimdi Ara

Adsl hiz sorunu (USR 9105)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar..256 adsl kullanicisiyim..Ilk önce adsl ile ilgili hicbir problemim yoktu Hiz testlerinde surekli 220k cikiyordu..Ama bir nedenden dolayi format cekmek zorunda kaldim ve format cektikten sonra speedtest de hizim 150 k dan yukari cikmadi..acaba nededen olabilir...
    -US Robotics 9105 4 port modem
    -Onboard Via Fast Ethernet Karti (Asus anakart)
    Bilgisayar ilk acildiinda konfigürasyon programini kullanmadan direkt internete girebiliyordum..Problemin buradan kaynaklandiini düsünüp konfigürasyon porramini kurup kullanici adi sifresini fln yeniden girdim..Internete de baglandi ama dediim gibi 150 k ile.Ama bu deger surekli deisiyor 112k , 130k ,156 k...

• Hız testini hangi sitede yapıyorsun?
  • speedtest.ttnet.net.tr
  • kardesim senle ilgili sorun degil bu turktelekom sagolsun ulan 128 k bile daha rahattik
    sen bildir turk telekoma gelsinle baksinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scal_01 -- 30 Ocak 2005, 22:56:43 >
  • Telekomdan olduunu zannetmiyorum..Cunku yarim saat once 220k da baglanirken yarim saat sonra format yiyince boyle oldu..
  • modemi resetle belki düzelir
    bende de o modemden var telekomun test sayfasında 218 gösteriyordu format attım hep 193 gösterdi anlamadım
    bence sorun telekom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.