Şimdi Ara

ADSL ile ilgili bir yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iş yermizde kablo net kullanıyoruz. bildiğiniz gibi kablo bağlantıda DİALER bizi etkilemiyor. yani tuzağa düşme gibi bir durumumuz yok, ve rahatız. Ben çift İP kullanmak için ADSL içinde başvurdum. yani hem kablo hemde ADSL kullanmayı düşünüyorum. Şimdi kafama takılan ADSL bağlantı tefefon hattı ile çalıştığından DİALER tuzagına düşermiyiz yoksa çalışma sistemi telefondan farklımı. Kullanan arkadaşlardan bunu öğrenmek istiyorum.
    teşekkür ederim.

• dialer problem olamaz cünkü adsl modem cevirmeli bağdaştırıcı deildir.normal v90,v92 modemler bildigin gibi ISP numarasını cevirerek baglanırlar ve dialer geldigi zaman ISP baglantısını keserek dialerin numarasını cevirirler.ama adsl modem bir cevirmeli modem olmadıgından dialer calısmaz cünkü numara cevirme yetenegi yoktur, zaten teknolojisi de farklıdır.icin rahat olsun
  • hayır dialer tuzagına düşmezsiniz...
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. bende o şekilde düşündüm ama yinede kesin emin değildim. Darkprince ve aksakal sağolun.
  • adsl kullanıyorum.www.serials.ws ye girdim ve dialer bulaştı bana. modem takılı olduğundan bağlanmayı deneyip deneyip durdu zavallı
  • modemin ne marka tunasilah?
  • dialerlardan kurtulmak icin ad-aware diye bi prog. var free...baya iyi onu kullanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Unbreakable</i>
    <br />modemin ne marka tunasilah?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

zoom x3
    ama dialerın arayıp durduğu normal 56 k modem
  • dialer inip bulaşması sorun değil. kablodada makinaya inebilir ama bizi etkilemez yani telefonu şişirmez. baksana adsl dede numara çeviremediğine sorun yok . kaldır gitsin.
  • dialer inip bulaşması sorun değil. kablodada makinaya inebilir ama bizi etkilemez yani telefonu şişirmez. baksana adsl dede numara çeviremediğine sorun yok . kaldır gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.