BEyler Telekomdan 256 sinirsiz adsl baglattim modemim linksys WAG54G Wifi modembilgisayar modemi goruyor adsl de bagli gorunuyor modemde fakat IP VE DNS leri dogru girdim bilmiorum arti kullanici ve sifreye nereye yazacagim yardimci olursaniz sevinirim.
verdiğim linkte senin modemin ayar sayfasına nasıl ulaşabileceğin anlatılmış. explorer'da 192.168.1.1 bunu gir enter'la ve klavuzda yazan şifreni gir.Sonra yandaki menüde şifreyi yazman gereken yeri bulmaya çalış,modemi tanımadığım birşey diyemiycem
kurulum kitapçığında yazması gerekir, veya kurulum cd sinde mutlaka bu ayarlarla ilgili bir pdf dosyası olmalı
parker explorer 192.168.1.1 girmio hemen search bilmem ne yaziyor hata verip Sunucu bulunamiyor yaziyor ben sana sifre ve kodu versem bi bakabilirmisin ? gereksiz dedigin gibi pdf dosyasindada parker dedigi gibi yaziyor ama bi turlu explorerdan giremedim.
cevap veriyorsa ok vermiyorsa ip gurubu farklı dicem ama 192'li bi gurup
iyi de ona ben bakamam o senin modemindeki sayfayı çağırıyor.Yani bellekteki adresi internet üzerinde olan bir yer değil o adres. klavuza bak belki site yanlış vermiş olabilir.