Şimdi Ara

adsl kota bilgilarinden hangisi doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde dörüldüğü gibi toplam aylık download rakamları bir ay içinde 2 tane bilgi var biri GB diğeri BAYT olarak yazılmış bunların hangisi doğru çünki aralarında fark var... adsl sınırlı kotamı aşarsam bu iki değerden hangisi doğru? ayrıca diğer iki ayın GB ile BAYT değerleri farkına bakıyorum temmuz ayında: 1280-1192=88 mb .. ağustos ayında: 3653-3403=250 MB eylül ayında: 1789-1667=122 MB fark var.. bu değerler niye her ay için farklı?

adsl  kota bilgilarinden hangisi doğru

• Adsl kota sayfası ile fatura arasında her zaman fark oluyor. Kota sayfası nedense daha fazla görünüyor. Kota sayfasına göre benim kotamın 1,5gb aşması gerekirken faturada 300mb aştığımı gördüm...

1000 e değil 1024 e böldün değil mi?
  • Üstteki byte olarak yazıyor. Sen parantez içindekine bakacaksın. Asıl kotan o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece görüşü -- 20 Eylül 2008; 20:13:19 >
  • zaten TTnet ne yaptığını ne zaman bildi ki? bende geçenlerde 800 mb civarında kotayı aşmıştım hiçbir ek ücret gelmedi ama ondan önce kotayı hep şişirip duruyorlardı herhalde onun yerine saydılar
    bu arada sorduğun sorunun uploadla bir ilgisi olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gece görüşü

Üstteki byte olarak yazıyor. Sen parantez içindekine bakacaksın. Asıl kotan o.

soruyu düzgün oku bende öyle sanmıştım okuyunca anladım konuyu.. görmeden post atma
  • yüksek olana göre kullanırsak işi sağlama almış oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görkem !

quote:

Orjinalden alıntı: gece görüşü

Üstteki byte olarak yazıyor. Sen parantez içindekine bakacaksın. Asıl kotan o.

soruyu düzgün oku bende öyle sanmıştım okuyunca anladım konuyu.. görmeden post atma

ne var ki soruda ? arkadas dogru cevaplamiş !
    aradaki farki sormus diyorsan olay cok basit 1024 Kb = 1 Mb eşittir. yanı download miktari ne kadar yükselirse aradaki farkTa okadar büyür.
    Arkadasin dedigi gibi sen GB olana bakicaksin. ama o kota sayfasina pek güvenme.

• arkadaşlar kota dolunca intenettte surf yapmak bile paralı oluomuş doğru mu kusura bakmayın yeni konu açamadım burdan sormaya çalışıorm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suleymankaya

arkadaşlar kota dolunca intenettte surf yapmak bile paralı oluomuş doğru mu kusura bakmayın yeni konu açamadım burdan sormaya çalışıorm.

İnternette surf yapmanın kotadan yediğinden (msn de yazışmak bile veri aktarımına neden olur çünkü), kotayı da aştığında da ekstra para ödendiğinden dediğin doğru.
  • eywallah
  • VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BİR SORUM DAHA VAR...

BU EVE GELEN ADSL FATURASINDA KOTA BİLGİLERİ VERİLMİYORMU?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.