Şimdi Ara

ADSL kota sorunu yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar... Arkadaslar ben yaklasık ıkı ay once eve ıkıncı bılgısayarı kurdum. baglantımız 1024 4 gb kotalı. iki bilgisayarı ethernet swıch ıle bagladı. Asıl sorun ıkı aydır ındırdıgımız 7 gb ta dayanıyor. Bu byuk sorun cunku 23 ytl odemek varken 60 ytl oduyoruz. Lutfen sınızrsıza gec demeyın cunku bılgısayarlarla oyle fılm, muzık falan ındırdıgımız yok. yanı gerek yok.. Mesala ıkı gun once kontrol ettım bır gunde sadece tek bılgısayar acıkken ve o da msn ve bır forumda gezınırken 450 mb kota gıtmıs....

Arkadaslar sormak ıstedıgım ne oluyorda bu kota boyle cabuk doluyor??? onceden tek bılgısayarla 3 gb kotayı doldurmadan gul gıbı gecınıp gıdıyordum.... Sızce ıkı bılgısayarı ethernet swıch ıle bırbırıne baglayıp aynı and kullanmak kotayı boyle şişırır mı??????

• KOTA OLAYI BENDEDE VAR 50 YTL YATIRDIM BUGUN GECEN AY 42 YTL YATIRDIM ARTIK HERGÜN KOTAYI KONTROL EDİYORUM
    BİLGİSAYARDAN FLASH PLAYERI KALDIRDIM YOUTUBE İZLENMİYOR ONUN YÜZÜNDEN ARTIK İÇİM RAHAT
    MECBUR 60 YTL YATIRACAKSIN İTİRAZ ET FALAN DİYORLAR AMA İTİRAZ ETMEN İÇİN PARAYI YATIRMAN GEREKİYORMUS ÇOK ŞAÇMA
    BİLGİSAYARI TARAT VİRÜS OLABİLİR BENDE D SÜRÜCÜSÜNDE 1TENE CIKTI SONRA NET METER(optionstan notifications tan reach yi 4 gb olarak ayarla)PROGRAMINI KUR SİTELERDEN NE KADAR BYT İNDİRİYOR GÜRÜRSÜN
    SONRA İNNDİR COMA ADSL YAZ EN ÜSTTE HİTE TIKLA ORDAN AÇIK KAYNAK KODLU BEDAVA ADSL PROGRAMLARINDAN BİRTANE SİNİ İNDİR VE SıKSIK KONTROL ET KOTAYI
    YAPAACK BİSEY YOK
    GEÇMİŞ OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 3 Eylül 2007; 22:40:37 >
  • tesekkürler kardeşş..dediklerini yapıcam :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    TTNET boş port sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.