Bildirim
adsl modem...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cnet tavsiye ederim. İki aydır kullanıyorum. Hem ucuz, hem kurulumu kolay, ayarları gayet basit, ısınma gibi dertleride yok. -
zoom almanı öneririm -
zoom x4 5551A -
Onixon al bence 82ytl teknoslarda war -
en ucuzunu al derim -
50-60 ytl lik bi usb modem senin işini rahat görür -
Merhaba, ben de modem alırken baya araştırdım. En sonunda ZyXEL 660 aldım ve çok memnunum. -
Cnet 4 port ethernet+usb+router alabilirsin.
Ucuz ve 2.El + Apache modem kesinlikle alma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanAtabey -- 18 Mart 2005, 16:53:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823
en ucuzunu al derim
+1
mesela hem ucuz hem kaliteli loopcomm al derim ben -
bende 3 ay önce aynı problemi yaşadım ve cnet 4 portlu modem aldım ve gayet de memnunum bence fiyat- preformans bakımından en iyisi -
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat_derici
Akadaşlar ben evdeki pc ye internet bağlayacağım... ama adsl modem konusunda karamsar kaldım bana tavsiye ettiginiz bir modem markası mevcut mu ?
-
tşkr ederimmmmmmmm -
ZyXEL Prestige 660H-61 al tek kelime mükemmel 4 portlu -
Forumda arasanız biraz da şu adsl modem olayına girmesek artık. Arama menüsü çalışıyor. ADSL modem tavsiyesinden baygınlık geldi yani. Her 2 günde bir aynı konu. Millet hayatında tek adsl modem kullanmış onu da dünyanın en iyisi sanıyor. Tavsiye dediğinizde verilen cevap herkesin kendi kullandığı modemdir. Ördeğe yavrusu güzel gelirmiş hikayesi. -
kafeinn tavzsiye ettiği bi modem var usr9105 sayfasını bulursan orayı oku derim sana faydalı olucak..nealman konusunda,herkes kendi kullandığı modemi övüyor çünkü -
quote:
Orjinalden alıntı: kafeinn
Forumda arasanız biraz da şu adsl modem olayına girmesek artık. Arama menüsü çalışıyor. ADSL modem tavsiyesinden baygınlık geldi yani. Her 2 günde bir aynı konu. Millet hayatında tek adsl modem kullanmış onu da dünyanın en iyisi sanıyor. Tavsiye dediğinizde verilen cevap herkesin kendi kullandığı modemdir. Ördeğe yavrusu güzel gelirmiş hikayesi.
+111111111
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X