Arkadaşlar Usr Robotics 5463 model numaraları access pointi ne yaptım ne ettiysem bir türlü çalıştıramadım göyya interneti,mi wireless yapacaktım.
TTNET ın verdıgı Airties RT-102 model numaralı kablolu modemıne baglıyorum gerekli ayarları yapıyorum fakat disconneced uyarısından kurtulamıyoprum.
Ne ethernet ten nede wirelesten internete gırebılıyorum.
Gozumden kacan bilemediğim bir şeyi bana hatırlatır veya bu sorunu aşmamda yardımcı olurrsanız minnettar kalırım. Şimdiden Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Göyya kolay kurulum tak çalıştır yazıyo ustunde. Pehhh
modeminize yerel ip olarak diyelim ki 192.168.2.1 atadınız.. robotics ap i önce tek basına pc ye bağlayıp yerel ip sini 192.168.2.254 olarak atadınız calışma modunu access point olarak seçtiniz ve ayarları kaydettiniz. DHCP seceneğini kapatmanızı tavsiye ediyorum Kullanmak gerekiyorsa modemin DHCP sini kullanabilirsiniz. Ardından AP i modeme bağlayın ve ip ile her ikisine de erişebiliyor olmanız gerekiyor.kolay gelsin.. Umarım açık ve anlaşılır olmustur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme