Şimdi Ara

adsl modem sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ispartadayım Teknotelin ithal ettiği LOOPCOMM marka Ansi T1.413/ITU G.dmt modelli modemi kullanıyorum ve bu modemi alalı 3 ay oldu 3 kere arıza yaptı 2 kere port arızası oldu 1 kere adsl ve ready lambaları yanmıyordu ve internete girmiyordu. ayda 10 gün hem internete giremiyorum hem adsl parası veriyorum bide üstüne üstlük kargo parası veriyorum bugün tekrar götürdüm yine (3. kere) garantiye göndereceklerini söylediler bende en azından geçici kullanım için bi modem istedim adam resmen beni tersledi senden başka bozulan yok böle hep sen geliyosun diye bende sanki ben mi bozuyorum modemi ne yapabilirim ki dedim bilmiyorum sen bozuyorsundur dedi ne yapabilirim şikayet etmek istiyorum ve modemi iade etmek istiyorum yardım edebilirseniz sevinirim..
    (bu arada aldığım firma Isparta TEKNOLOJİX bayisi)

• daha önce başına böyle bi olay gelen ve şikayet eden arkadaş yok mu yol gösterirseni çok sevinirim....
  • yardımcı olmayı istiyorum ama ilk defa senden duydum bu markayı sen teşhir et bu adamları her yerde bunların önünde süt kaynatmak lazım
  • Valla adam teknolojix ısparta bayisi. Hadi hepsini geçtim adam resmen bana bide azar çekti yaw senden başka modem bozup gelen yok diye ben çok memnunum sanki modemimin bozulup internete girememekten. Ama bidaha teknolojixten ne mal alırım nede alacak arkadaşlara tavsiye ederim... Bide teknolojiz müşteri hizmetlerine mail attım bakalım ne sonuç çıkıcak...
  • allah kolaylık versin hocam..modemden çeken çoook insan var...garantisi yok mu modemin garantiden değiştirmeleri lazım yauewfs..sen mücadelene devam et belki bi sonuç alırsın..kolay gelsin..
  • Abicim çık adamın karşısana, deki tüketici hakları. Elinede al kitapçığı. Terslerse yine git belediye şikayet et. Adama bak ya bozuk işte modem, hiç biri bozulmuyorsa seninki niye bozulsun, demekki var bişeyi. Hala bişe yapmazsa adam ptesi ıspartada olacağım. Beraber gidelim şu adamın yanınada öğrenelim derdini.
    Çok kızdım şimdi. İade et abicim. Al paranı geri git başka modem al ya.

Deli olurum böyle tükkanlara!!!!!!!!!!!!!
  • walla bugün adam aradı modem hakkında gel bi görüşelim dedi...
    bakalım ne olacak merakla bekliyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.