Şu an Inca'nın en eski modeli olan bir adsl modem kullanıyorum ama yeni bilgisayar aldığımdan beri mavi ekran çıkıyor. Yok Tcpip.sys yok usbport.sys durmadan mavi ekran alıyorum diğer donanımlarında da bir sorun olduğunu sanmıyorum. Tahmince sorun usb'den bağladığım bu modemim, artık nasıl bir sorunsa mavi ekrana neden oluyor.
Bende yeni bir adsl modem almaya karar verdim. Şöyle sorunsuz çalışan, hızlı bir modem (ethernet girişli), tek biglisayara bağlıycam. Değerli önerilerinizi alayım...
datron rta 1320 kullanıyorum. sorunsuz, zırt, pırt kopma derdi yok. 1 yıl boyunca takır takır kullandım. tam 1 yıl sonunda bozuldu, garantıye gonderdım 1 hafta sürer dedıler ve tam 1 hafta sonra elımde oldu. hala sorunsuz. hem usb hem ethernet girişi var. ayarları otomatık alıglıyor. username ve passwd gırmen yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
datron rta 1320 kullanıyorum. sorunsuz, zırt, pırt kopma derdi yok. 1 yıl boyunca takır takır kullandım. tam 1 yıl sonunda bozuldu, garantıye gonderdım 1 hafta sürer dedıler ve tam 1 hafta sonra elımde oldu. hala sorunsuz. hem usb hem ethernet girişi var. ayarları otomatık alıglıyor. username ve passwd gırmen yeterli
Aynı modemi kullanıyorum, gerçekten güzel modem(di). Ta'ki kafayı sıyırana kadar. Geçen hafta birden arızalandı.. Ses filan çıkarmaya başladı, bağlantı sağlayamıyordu artık vs.( ppp ) Servise verdim. Hala gelicek... 2 hafta sonra arayın diyorlar .
hmmm görünen o ki pek alınası bi modem değil o. iki de iki yapmış :)
Bugün aradım benim modem de hazırmış. Hayret iki hafta'dan önce yaptılar...
Not: Ufotek'den tehdit filan almadım.
kablolu istiyorsan datron unki cok ucuz ve sorunsuz uzun yillar kullandim. Kablsozu istiyorsan airties RT 210 super
valla ben anadolu yakasında oturuyorum. tşfn actım dedım ki kargo ile yollasam olur mu? kadıköy subesıne acmıştım, o zaman dıretk mecıdıyeköy e yollayın dedıler. bir de oraya tlfn actım, yollayın 1 hafta sonra elınızde dedıler. bunun dısında tamir durumunu ufotek sıtesınden her zaman görebılıyorum seri no yu gırerek. tam 1 hafta sonra modem elıme ulaştı.
quote:
Orjinalden alıntı: nicker
Bugün aradım benim modem de hazırmış. Hayret iki hafta'dan önce yaptılar...
Zoom balantıyı çok hızlı alıyo bağlantı hızıdaçok iyi ancak 24 saat kesintisiz çalıştırıcaksançok uzun yıllar dayanmıyo devreleri kondansatörleri şişiyo genelde devresel bisorunu var farkettiğim.Eğer aylarca kapamıyorum diyosan usrobotic al ama oda birazcık daha yavaş.geek vs Geek ikinin aslında trde tam biruyumluluğuda yok ayrıca bilgine.Mesela izmirde bazı yerlerde çalışmadığını biliyorum
AirTies RT-102
3COM KULLANIYORUM COK OZELLİKLİ Bİ MODEM PROFOSYONEL HERKESE TAVSİYE EDERİM
Bugün gittim, modemi aldım ama çalışırken olmaması gereken bir ses çıkarıyor. Değiştirdiklerim modem de arızalı çıktı ...
bende bı modem bakıom bı yere konu acmıstım burayı gormemıstım zaten kımse yazmamıs buraya yaziim:
1. yaklasık 24 saat modem acık olcak o yuzden kopma fln olmasın 2. torrentte fln download sorunu olmuycak tabı oyunlar ıcın de 3. tek kişi kullncak ev için yanı kablosuza gerek yoq
ne diiniz canlar??
quote:
Orjinalden alıntı: nicker
Bugün gittim, modemi aldım ama çalışırken olmaması gereken bir ses çıkarıyor. Değiştirdiklerim modem de arızalı çıktı ...
Madem buraya yazdık devam ediyim... Yaklaşık 3-4 dakikada bir bağlantı düşüyor... @fuchsspy: Sana en büyük tavsiyem Datron Rta-1320 alma..
datron kablolu al cok ucuz ve bu dedıklerini yapar, ben uzun yıllar kullandım kopma falan olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: fuchsspy
bende bı modem bakıom bı yere konu acmıstım burayı gormemıstım zaten kımse yazmamıs buraya yaziim:
1. yaklasık 24 saat modem acık olcak o yuzden kopma fln olmasın 2. torrentte fln download sorunu olmuycak tabı oyunlar ıcın de 3. tek kişi kullncak ev için yanı kablosuza gerek yoq
ne diiniz canlar??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme