Şimdi Ara

Adsl Modem Usb Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir problemim var. Geekadsl Q31 marka (1 usb çıkışlı, 1 ethernet çıkışlı) adsl im var.USB den internete bağlanırken sorun yaşıyorum.
    CD den USB bağlantısı için driverlerı yükledim. Ancak şöyle sorunlar meydana geliyor:
    1.Modemi açtım, ağ bağlantılarında yerel ağ bağlantısı .. bağlandı diye görünüyor ancak internet yok.
    2. 10.0.0.2 den modeme giriyorum ve yeniden başlat diyorum modem yeniden başlıyor, adsl lambası yanıyor internet varmış gibi ancak bu sefer ağ kablosu bağlı değill diyor modemi görmüyor.
    3. USB kabloyu çıkarıp yeniden takıyorum ağ adresi alınıyor ve bağlandı diyor ancak sadece 2 3 saniye internete girebiliyorum (google a giriyorum) ve sonra google da dahil başka sitelere giremiyorum, adresi yazdığımdawww.x.com aranıyor diyor. Bu sırada ağ bağlantılarında yerel ağ bağlantısı .. bağlandı olarak görünüyor.
    4.Bazen 10.0.0.2 den bakıyorum "WAN Bilgisi" başlığı altında "IP Adresi - Alt Ağ Maskesi - MAC Adresi" bilgileri yer almıyor IP adresi almamış görünüyor böyle oldu mu tekrar yeniden başlat diyorum ama yine modemi görmüyor ağ kablosu takılı değil diyor.

Bütün bu problemlere rağmen ethernet çıkışıyla bağlantı kurabiliyorum sorunsuz şekilde. Arkadaşlar bu problemin sebebi neler olabilir lütfen yardımcı olunuz.

• Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar? Lütfen... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoZkUrT_001 -- 18 Haziran 2009; 14:11:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.