Şimdi Ara

ADSL PAYLASIMI (EVLER ARASI) İLK BOMBA PATLADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya tıkla sonra 256die ayda sektirmeden aldıkları 29/49 milyona verdikleri internet hızına bi bak istersen

256kbps olmuş 217kbps

telekoma

denmez de ne denir
    hadi 250 felan olsa neyse 256 nereee 217 nere

• E kardeşim herbişeyin önlemini almak zorundasın bu devirde......
  • wireless kullanın ortada delil olmaz
  • bir bilgi eksikliği ve yanlışlıgı vardır burada sanırıım
    çünki aynı bina içerisinde aynı kişilere ait bilgisayarlar arasında internet paylaşımını yasaklamak imkansiz olur
    ozaman ağımdaki tum pclere ayrı ayrı internet mi almak gerekir_
    kaldıkı bir proxy kurarım bende proxy üzerinden çıkarım teknik olarakta sadece bir makine kullanmış olur interneti diğerleri o makinenin cachlerinden faydalanır
    fakat zannedersem bu arkadaş kendi mekanının dışında bir yerlere de internet bağlantısı vermiş
    burdada kablolu iletim telekom tekelinde
    kablosuzda oyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: error

wireless kullanın ortada delil olmaz

harikasin..
  • Alın surecomm un elektrik prizine takılan ve aynı elektrik tesisatı üzerinden ağ bağlantısı yapan aleti bakın keyfinizeeeeeeeeeeee .Sonra telekom elektrik tesisatını kessin bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

Alın surecomm un elektrik prizine takılan ve aynı elektrik tesisatı üzerinden ağ bağlantısı yapan aleti bakın keyfinizeeeeeeeeeeee .Sonra telekom elektrik tesisatını kessin bakalım

Telekomda'kilerde çok aptallar ya hemen yutarlar dimi... o senin dediğin aynı elektrik sayacının kullanıldığı tesisatta geçerli bir kere adamın cafesinde ayrı sayaç diğer bilgisayarın olduğu yerde ayrı sayaç varsa senin dediğin de olmaz..Telekom devletin elinde iken tekeldi şu anda da yine tekel konumunda zaten çünki karşısında rekabet yapacak başka bir kuruluş yok... afedersiniz ama dike dike biz bunlara katlanacağız(nasrettin hoca ve incir hikayesi bilmeyen araştırsın okusun bu hikayeyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 13 Temmuz 2005, 12:29:41 >

• Evler arası olursa iş değişiyor mu? Bunu ilk defa duyuyorum.Tamam kafe ok ama ev biraz daha dikkat isteyen bir konu.Yoksa bir başkası senden istedi de sen yok kardeşim sana veremem mi dedin? .Kesin o seni ispiyonlamıştır varsa tabi böyle bir şey!!! Geçmiş olsun ne diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

biz 7 kişi kulanıyoruz.gelsinler de kessinler hadi.arkadaş ispiyonun kurbanı olmuş.hem onlara neymiş kardeşim.parasını ödüyo muyum.gerisi onları ilgilendirmez.ha bide böyle bişey yasak da ne diye 4-5 portlu modemler var.ey allahım ya zihniyete bak..

ona bakarsan trafikte hız sınırı 120 km(o da otobanda)o zaman niye 300-400 km hızla giden araçlar yapıyorlar?

• benim anlamadığım adam her bilgisayar için 256k birer hat mı alıcak tabi 2048 alıp dağıtıcak ne salak işler ya
  • iyi olmuş evlere satarak paylaşıyorsa. evler arası paylaşıma yine bi şekilde anlayış gösteririmde cafeci olup bide üstüne millete satana acımam ben kimsede savunmasın bana
  • bence herkez kanunlara uymalı bu işn öylesi böylesi olmaz sistemi sabote etmek bizim alacagımız hizmet kalitesini sürekli düşürür bir sürü örnegi var ....

arkadaşımıza üzüldüm bilmeden yaptıgını düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

iyi olmuş evlere satarak paylaşıyorsa. evler arası paylaşıma yine bi şekilde anlayış gösteririmde cafeci olup bide üstüne millete satana acımam ben kimsede savunmasın bana

• Arkadasta Ortaya bir tAS atmis bidaha gozukmemis.
    Olayın ayrıntısını anlatsa da bizde ogrensek iyice..

Ayrıca Suna katılmıyorum.

quote:

iyi olmuş evlere satarak paylaşıyorsa. evler arası paylaşıma yine bi şekilde anlayış gösteririmde cafeci olup bide üstüne millete satana acımam ben kimsede savunmasın bana

Cunku benim Evime 30 YTL verip kotalı Adsl alabilecek durumun var.

ancak Binamızın altında bulunan internet kafeye 30 YTL verip
    512 ADSL alıp sınırsız sınırsız kullanmayı dusunuyorum.
  • ondan sonra bütün riskide alırsın milyarlık ceza bile gelse gocunmayacaksan buyur yap benlik bir durum yok
  • kurumsal cozumler diye bir sey var tt da adamlar bosunamı koymuslar
  • Delinin birisi kuyuya 1 taş atmış 1000 akıllı altın sanmış allam ya adam sallıyor gormuyormusunuz mesajının devamını bile getirmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphsonur

giyinişleri nasıldı siyah takım elbise gözlük filan ajan olmasın

efendim biri beni mi çağırdı?
  • Yani yazan arkadaşdan ses yoksa yazmak boşa yada hattını kesikleri için bağlanamıyor.
    tam anlatamamış cafe içinde dağıtım yasak deil sadece evlere dağıtım yasak ve oylede olması lazım zaten. telekom un icraatlerini beğenmemek farklı , haksız kullanım yapmak farklı. para karşılığı sen evlere tek hat dağıtırsan, telekom 2-3 yerden alacağını tek yerden boyle cezasıyla alır.
  • Bu konuda net bir bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.