bu telekom özelleşmemişmiydi herhalde ne kadar ceza kessem kardır diye taaruza kalkmış.Bende geçen sene aşağıdaki cafeye kablo atmıştım şimdide bina içine kablo attık hukuken yanlış bir olay yok ama mantıken düşünürsek verdikleri fiyata sıfır hizmet veriyorlar bu fiyatıda tekel oldukları için mecburen alacaksın insanlarda gidip böyle çözüm üretiyor.Telekomun yaptığı şerefsizlik.
arkadaslar herkesin kendi secimi. unutmayınki baglantı paylasılınca pc basına bant genisligi düsüyo. baglantı benim ister 1 ister 100 pc ye dagıtırım. ne demek cafeye farklı rakam olsun. hem paylasınca virus vs bi sürü sorunda ortaya cıkıyor. zaten dedim gibi amac büyük bir ag kurmaktı lan oyunları vs. icin. kar yapmak istesem 512 baglantı alır koyar paraları cebe. 2 tane 2048 baglantı var. ilk basta bu baglantılar icin 1000ytl kadar para ödüyodum. indirimden sonra 540 ödüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SmiLeY
arkadaslar herkesin kendi secimi. unutmayınki baglantı paylasılınca pc basına bant genisligi düsüyo. baglantı benim ister 1 ister 100 pc ye dagıtırım. ne demek cafeye farklı rakam olsun. hem paylasınca virus vs bi sürü sorunda ortaya cıkıyor. zaten dedim gibi amac büyük bir ag kurmaktı lan oyunları vs. icin. kar yapmak istesem 512 baglantı alır koyar paraları cebe. 2 tane 2048 baglantı var. ilk basta bu baglantılar icin 1000ytl kadar para ödüyodum. indirimden sonra 540 ödüyorum
Geçmiş olsun arkadaşım. Amacım ukalalık ve nihayetinde bilgiçlik taslamak hiç değil önce belirteyim. Amacım oyunlar vs. için geniş bir LAN kurmaktı demişsin. Bence güzel bir düşünce. Ve ISA Server dan dağıtım yaptını söylemişsin. Kafen dışındaki yerel ağın üzerinde bulunan diğer pclerin ip'lerini filtreleyerek internet bağlantılarına izin vermeyebilirdin. Yani sadece yerel ağı paylaşmış olurdun. Bu şekilde telekomun veya başka bir kuruluşun bir söz söyleme yetkisi var mı bilmiyorum açıkçası ama böylesi daha mantıklı. 7 Sw, yaklaşık 3.km kablolama ve 47 pc ile gerçekten orta ölçekli denebilecek bir ağ kurmuşsun. Böyle bir ağda domain ancak performans verirdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme