Şimdi Ara

ADSL PAYLASIMI (EVLER ARASI) İLK BOMBA PATLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR 2048 ADSL KULLANICISIYIM. BU SABAH CAFEME 4-5 KİSİ TELEKOMDAN GELDİ. FOTO CEKTİLER. TUTANAK FALAN. HATTIM İPTAL. Bİ SÜRÜ PARA CEZASI. YANMISIM OY OY. SİKAYET UZERİNE GELMİSLER. ARTIK Bİ SONRAKİ BEN Mİ OLACAGIM DİYE DÜSÜNÜN! GÖRDÜGÜM BİLDİGİM KİM VARSA BABAMIN OGLU OLSA SİKAYET EDİCEM. BEN YAPAMIYOSAM KİMSE YAPMASIN. SAVASI BASLATIYOM

• olayi anlamadim ki telekom neden kapatiyor hatta sikayet nedir..bilgi yetersiz
  • Cafede bilgisayarlara dağıtılmış diye ceza yedin heralde. Yasal değil zaten dağıtmak ama naparsın seni ispiyonlamışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmiLeY

SAVASI BASLATIYOM

basarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

Cafede bilgisayarlara dağıtılmış diye ceza yedin heralde. Yasal değil zaten dağıtmak ama naparsın seni ispiyonlamışlar.

Yuh yani cafedki bilgisayrları paylaşmıcakta ne yapcak herbirine ayrı bir adsl mi alcak nekadar saçma uygulamaları var bu telekomun.Gerçi ev içinde bile paralel telefon yasağı yaptıklarına göre buda normaldir aslında.Cafelere böyle yaptıysalar ev kullanıcılarıda yakında paylaşım falan yapamıcak öyle görünüyor.
  • bence yasak olmaması lazım. her pc ye ayrı ayrı almak mümkün değil zaten.
  • bütün kafeler aynı degilmi...ispiyona ne gerek var...
  • zaten yaptığın doğru bir şey değil ki aklın başına gelmiş
  • sen ne diyon arkadaşım nesi yanlış yaptığının?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

sen ne diyon arkadaşım nesi yanlış yaptığının?

evet sorun nerde???
  • başlığı okumadınız herhalde. (evler arası) diye yazmış arkadaş. yani bir veya bir kaç evede bağlantı yapmış galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysroguz

başlığı okumadınız herhalde. (evler arası) diye yazmış arkadaş. yani bir veya bir kaç evede bağlantı yapmış galiba.

iyide herkesin yaptığı bişey bu... tamam çoğunluğun yapması onu doğru yapmaz ama en azından sadece 1 kişiye ceza verilmemeli bu konuda... Yapılıyorsa herkese, yapılmıyorsa kimseye... Bu benim duyduğum bu yüzden ceza alan ilk kişi...
  • geçmiş olsun.
  • evler arası demiş ama cafesi var..cafe ev arası oluyo o zman ..geçmiş olsun gerçekten
  • telekomdan herşeyi beklemek lazım.. geçmiş olsun.
  • cezası ne kdrmış?
  • e yok artık!!

bunu bütün cafeler yapıyo o zaman türkiyede cafe kalmasın olsun bitsin
  • Olayı arkadaş anlatamamıs galiba ! Neden cafende tutanak tuttular ve ceza kestiler acıklarmısıın merak ettim !
  • Bende merak ettim şimdi?
  • snrm cafe harici yakın evlere de dağıtım yapmış başlıkdan o anlaşılıyor.

Bu arada bilmediğimden sorayım cafelere uygulanan fiyat normal ev kullanıcısına uygulanan ile aynımı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.