Şimdi Ara

ADSL PAYLASIMI (EVLER ARASI) İLK BOMBA PATLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok sacma ya ! İşlerine gelince ilgileniyolar milletin ekmeğiyle oynuyacaklarına Verdiğimiz paraların karsılığını ödeyin ! Hizmet 0 işlerine gelince baskın ! BEN BU TELEKOMUN TAAAAAAA.....................
  • ev için kullanmıstım bı ara evler arası bı bok olmadı olmazdı da zaten eve gırme yetkılerı yok mahkeme kararı lazım onu alıp gelene kadar da zaten ben baglantıyı yok ederdım ama cafe sakat
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: west

Cok sacma ya ! İşlerine gelince ilgileniyolar milletin ekmeğiyle oynuyacaklarına Verdiğimiz paraların karsılığını ödeyin ! Hizmet 0 işlerine gelince baskın ! BEN BU TELEKOMUN TAAAAAAA.....................
    evet ben 256 kullanıcısıym hadı bakalım 255 kbss e dusse tazmınat davası acıyım var mı ole avukat olsam ah ahh turk tekelon dıe bısey kalmaz ama
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: enico

quote:

Cok sacma ya ! İşlerine gelince ilgileniyolar milletin ekmeğiyle oynuyacaklarına Verdiğimiz paraların karsılığını ödeyin ! Hizmet 0 işlerine gelince baskın ! BEN BU TELEKOMUN TAAAAAAA.....................
    evet ben 256 kullanıcısıym hadı bakalım 255 kbss e dusse tazmınat davası acıyım var mı ole avukat olsam ah ahh turk tekelon dıe bısey kalmaz ama

Dostum zaten 255 e çıkıyomiki altına düşsün.Telekomun vereceği hizmet bukadar oluyo.Hoş karşılamak lazım.

• olayı iyi kavrayın

Telekom berbat hi<zmet versede bu kuralları çiğneme hakkı vermez evden eve belki takmazlar ama sözleşme yaparken zaten ayrı ayrı yapılıyor ev mi şirketmi diye arkadaş bir şirket ve bunu paylaşıyor tıpkı microsoftun eve girmeyip şirketlerde kaçak yazılım yakaladığında ebesini z.ktiği gibi

arkadaş paylaştığı eve gitse durumu anlatsa adam kesin banane isteseydin vermezdin dicek geçmiş olsun sana dostum bir daha yapmayıp çevrendekileride uyarırısn akıllanmazlarsa sende ihbar et bunu smi ispiyonculuk değil vatandaşlık görevi
  • war of the dsls

eheh
  • biz 7 kişi kulanıyoruz.gelsinler de kessinler hadi.arkadaş ispiyonun kurbanı olmuş.hem onlara neymiş kardeşim.parasını ödüyo muyum.gerisi onları ilgilendirmez.ha bide böyle bişey yasak da ne diye 4-5 portlu modemler var.ey allahım ya zihniyete bak..

• quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

biz 7 kişi kulanıyoruz.gelsinler de kessinler hadi.

tamam bildirdim ben akşama doğru geliyolarmış
  • Telekom'dan geldiklerine emin misin? Kimlik falan sordun mu? Şaka falan olmasın ya da Allah korusun dükkanı soymak isteyen hırsız falan keşif yapıyor olmasın?!?
  • giyinişleri nasıldı siyah takım elbise gözlük filan ajan olmasın
  • Tek Kelime İle açıklanacak olursa SAÇMALIK!!!!!!!!!!!
  • ya kardeş dolandırıcı flaan olmasınlar. diğer arkadaşlarında dediği gibi cafe kalmaz ki telekomun kendi kafelerindede aynı olay var,yasak olsa telekomun kafelerinde olmaz en başta.....
  • saçmalığın alası...
  • Bunun cezası ne kadar be ban parayı şimdiden bi kenara kayayım ne olur ne olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: enico

quote:

telekomun imzalattığı sözleşmenin arkasındaki minik minik maddeleri bi oku bakalım dava açma hakkın fln varmıymış anlarsın. Bırak hız düşmesini 2 sene önceki gibi yurt dışı aylarca gitse gene öyle bi hakkın yok yazmış adm maddelere teknik aksaklıklarda bağlanyı sorunlarında hak idda edilemez diye.

Admlar öle çakalki kendini bi güzel garantiye alıp öle adsl veriyolar.

• telekomun imzalattığı sözleşmenin arkasındaki minik minik maddeleri bi oku bakalım dava açma hakkın fln varmıymış anlarsın. Bırak hız düşmesini 2 sene önceki gibi yurt dışı aylarca gitse gene öyle bi hakkın yok yazmış adm maddelere teknik aksaklıklarda bağlanyı sorunlarında hak idda edilemez diye.

Admlar öle çakalki kendini bi güzel garantiye alıp öle adsl veriyolar.

Vayy şerefsizler vayy ulann hakkattende korkulur bu heriflerden yaaa.....

• Buraya tıkla sonra 256die ayda sektirmeden aldıkları 29/49 milyona verdikleri internet hızına bi bak istersen

256kbps olmuş 217kbps

telekoma

denmez de ne denir
    hadi 250 felan olsa neyse 256 nereee 217 nere

• quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

biz 7 kişi kulanıyoruz.gelsinler de kessinler hadi.arkadaş ispiyonun kurbanı olmuş.hem onlara neymiş kardeşim.parasını ödüyo muyum.gerisi onları ilgilendirmez.ha bide böyle bişey yasak da ne diye 4-5 portlu modemler var.ey allahım ya zihniyete bak..

Sözleşmenin arkasında belli kurallar var telekomdan alınan hizmeti ancak kendin kullanabilirsin 4 portlu modeminde olsa evde kullanıyorsan evde kaç bilgisayarın varsa hepsine dağıtabilirsin ancak evin dışında başka birisine hat çekip ücret karşılığı kullandıramazsın :
    internet kafelerde bu hizmeti alırken kurumsal hizmet diye alıyorlar ve cafenin içinde isterse 100 bilgisayar olsun buna kimse karışamaz ama bazı cafeci arkadaşlar cafe dışında üstünde veya yanındaki ev kullanıcılarına da hat çekerek ücret karşılığı kullandırıyorlar işte bu yasak...yani ister evde olsun ister şirkette olsun alınan hizmet o çerçeve dahilinde kullanılmalıdır o çerçeve dışına taşılması kanunen yasak ve sözleşmenizin arkasındada bu açıkça yazılı....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.