Şimdi Ara

ADSL SORUNU ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet kafemde Zoom x4 Adsl modem kullanıyorum.bugün ögleden sonra bilgisayarlar internete girmemeye başladı ne yaptıysam sorunu bir türlü halledemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

• neler yaptın onları bir anlatırsan bizde sana yapmadıklarını söyleriz buradan.
  • link ışığı yaniyorsa telekomu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrinx -- 11 Ağustos 2005, 9:05:51 >
  • HEMEN TELEKOMA HABER VER IŞIK YANIYORSA.BENİMDE BAŞIMA GELMİŞTİ.KURCALADIM.İNAN SİNİRİM İ BOZMAKTAN BAŞKA Bİ İŞE YARAMADI..ADAMLAR GELİP İKİ DAKKADA ÇÖZMÜŞLER..
  • Arkadaşlar internete bağlanabiliyorum telekomu aradık hattınız açık görünüyor hiçbir sorun yok diyor bilgisayarlar internete bağlandıktan beş 10 dakika bilemedin "yarım saat sonra kopuyor bağlantılarını ama ağdan oyun oynuyor.aklıma ne geldiyse yaptım hatta bi tane formatladım yine aynı.yardım edermisiniz arkadaşlar ?
  • arkadaşım modem in ayarlarında belli bir süreden sonra bağlantıyı koparmak için bir bölüm var oraya gir bir bak.olmadı modem i resetle baştan ayarla.bide firmware yükle.bunlarlada olmuyorsa telefon hattını kontrol et.belki kabloda bir sorun vardır.
  • Arkadaşlar yardım edendende etmeyendende Allah razı olsun Hepiniz Sagolun.şimdilik iyi gidiyor bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SON ZAMANLARDA AG BAGLANTILARIYLA OYNADIYSAN İP ÇAKIŞMASINA NEDEN OLMUŞ OLABİLİRSİN!
    YADA BİLGİSAYARLARA VÜRÜS BULAŞMIŞ OLABİLİR.tABİİ BU SORUNUN BAĞLANTIDAN KAYNAKLANMADIĞINI DÜŞÜNEREK VERİLMİŞ BİR CEVAPTIR.
  • bence modem ayarlarına bi bak kolay gelsin
  • link ısığı yanıyormu kontrol et_?

yanıyorsa türk telekomu ara..

• Arkadaşlar Hepiniz Sağolun.Bazen mantık yürütemiyor insan oldugu gibi kalıveriyor.bundan diyor
    tık yok.ya bundandır,yine aynı,Şimdilik Sorun Yok gibi gözüküyor.Ama özellikle ve özellikle Kafe işleten arkadaşlar varsa,yada yarın bir gün arkadaşının internet kafesinde böyle bir durum söz konusu olursa bilgisi olsun istiyorum bu çok büyük bir ihtimalle virüs arkadaşlar öyle illet birşeyki adsl devreye girdiği zamandan itibaren 10 dakika sonra bağlantıyı etkisiz hale getirerek telekomdan düşük sinyal almamıza neden oluyor.xp için özellikle Sp2 yüklenmesi en güzeli + bilgisayarlar Lsa Shell'di sanırım bu hatayı vererek kapanıyordu.bunu biliyoruz güvenlik açığı ama,virüsün etkisi çok büyük.cd'den veya internetten bulaşan bu virüs o kadar güçlüki,interneti kullanılmaz hale getirebiliyor. firewall korumasıyla pek tanınmayan fakat sp2 olmayışından kaynaklanan sorunuda imha eden tek antivirüs yazılımı gözümde (panda 2005). Mcafee norton yerini tutamaz.deneyin bana hak vereceksiniz.Hepiniz sagolun arkadaşlar.Hepiniz sagolun..

• Modemde bi sorun olabilir...Bi Bak
  • link ısıgına bak bi
  • Oooo iyi iyi çözmüşsün problemi.
  • arkadaşım eger link ışıgı yanıyorsa sorun yok demektir ama hala internete girmiyorsa telekoma bir baş vur belki borcun vardır ve borcundan dolayı kesmiş olabilirler.
  • Arkadaslar Sagolun Tavsiyeleriniz icin.Simdilik iyi gidiyor dedigim gibi bakalim.
  • kablosunu çıkartıp tak eğer olamassa adsl kapanmış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.