Arkadaslar Merhaba , Yeni Bır Adsl üysei olarak gecen hafta internete girmeye başladım yanlız bilgisayarımda bellı bır sure sonra donma yaşşanıyor ve sureklı resetlemek zorunda kalıyorum .Bunun nedenı nedir acaba? Adsl ısındıgında boyle bılgısayarda donma mı yapar yoksa başka bır nedenı varmıdır.? Modem Pıkatel olup bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız?
Teşekkürler
Burada kımse cevap vermeyecek sanırım bılgısı olan mı az yoksa?
picatel modem kaliteli bir modemdir modemden olduğunu sanmıyorum sistemden yada driverlerden yada donanımdan kaynaklanıyor bence yada ısı sorunun var
tesekkurler, İnternet sıfre degısıklıgı ıle ılgılı yere bır soru sordum onada bakabılırmısın .:)
aynı sorunu bende yaşadım service pack 2 li xp kur aynı modemi kullanıyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: chash
picatel modem kaliteli bir modemdir modemden olduğunu sanmıyorum sistemden yada driverlerden yada donanımdan kaynaklanıyor bence yada ısı sorunun var
bence en iğrenç modem pikatel. işyerinde. özellikle pikatel usb modem özellikle bence piyasadaki en kötü modem. peki bu kadar kötüyse neden bu kadar çok satılıyor diye sorcak olursan nedeni gayet basit. telekom adsl çözüm ortağı olan ELKOTETK bu modemlerin satıcısı. yeni bir adsl almaya gidince satıcıya ne tavsiye edersiniz diye sorunca kendi firmalarının ürünü olan PİKATEL modemi hemen söyleyiveriyor. Datronu tek geçerim.
arkdaslar bendede bir sorun var yardım ederseniz cok sevinirim bi bakın