Şimdi Ara

ADSL YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adslnin ne olacagı mechul değil 512, 256'nın ve diger adsl kullanıcıların ne olacağı belli deği. Dikkatinizi çekerimki arkadaşlar telekom 9.5 milyar dolara koç ve sabancı holdinge satıldı mayıs ayında teslim edilecek. Bu tüzden Türkiye gibi bir yerde adamlar para kazanamayacaklarsa neden bağlantıları 256'dan 512 yükseltsinler? Bu 512 hikayesi saçmalık ancak mayıstan sonra böyle birşey yapılabilir ondada fiyatların sabit kalacağını sanmıyorum!!!!

• Bir taraftan da şöyle düşünülebilir. Eğer 512 olayı doğru olmasa, Telekom bu haberleri yalanlayabilirdi.
  • bence yalan adamlar boşuna para harcamazlar
  • bence de yalanlardı umarım 256 yı 512 ye ücretsiz olarak çevirirlerde benim gibi imkanları kısıtlı kullanıcıların yüzü biraz güler. Ama burası türkiye insanın aklına bin bir fikir geliyoo ve ne olacağınıda k,mse kestiremiyor

• turkinternet.com'da haberi çıktı 512 olacakmış arkadaşlar.
  • 256k ile 512k arasında kıyaslama yapmak lazım , 256k ve 512k için maliyet hesapları yapıldığında eğer arasında fark yoksa (biz bilemiyoruz) ürünü daha cazip hale getirip satmak , daha fazla müşteri çekmek için 512k yapılabilir. her geçen gün maliyetlerin aşağı çekildiğide unutulmamalı. port maliyetlerinin en son ihalede yanılmıyorsam 60 usd'den 30 usd'ye kadar düştüğünü telekom açıklamıştı.
  • Yine mi bu topic açıldı yaw, çıkan haberler BYTE.COM.TR tarafından tutarsız, çelişkili ve büyük ihtimalle yalan olarak değerlendirildi, bu haberi yayınlayan sitelerin bazıları da haberleri geri çekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bu kadar muhabbet bütün forumlarda yazılıyor 512k olacağı acaba Türk Telekomda yetkili biri çıksa da ya kardeşim böle bişey yok veya var dese bizde rahatlasak yok orada yazıyor yok burada yazıyor hüsnü kuruntu gibi bişey oldu yaw tabiki biz internet kullanıcıları böle bişeyi isteriz hatta 1024-2048 olsun altyapı sağlam olsun 1 aydır tüm forumlar 512k ile çalkalanıyor bırakın artık oluruna;

NASIL OLSA BİRGÜN OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK birde

512K MUHABETİNDEN MİDEM BULANMAYA BAŞLADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

• Bitirin artık bu konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northeastwind

Bitirin artık bu konuyu

+10000000000000000000000000
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

turkinternet.com'da haberi çıktı 512 olacakmış arkadaşlar.

• yoq öle bisi yaa 512 hikayesi bence tamamen yalan,resmi acıklama olmadıkca inanmayalım bence...
  • "ADSL'ye 1, Telekom'a 2" desem ayıp olmaz di mi?
  • a.q de istersen
  • inşşlh olmaz istemiorum olmasınıda
  • daha telekom un bilgilendirme süreci bitmedi yada şu günlerde btmiş olmalı nereden çıkardınız acaba 9,5 milyar dolara koç-sabancı ortaklığına satıldığını, hele hele adamlar "telekom 2 - 2,5 milyar $ a satılmalı, daha fazlası fahiş olur" gibi bir açıklamaları vardı 2,5 milyar $ nere 9,5 milyar $ nere
  • millet ufak bir ayrıntı kaçırmayın. 256K dan 512K ya artırım için bir altyapı harcamasına gerek yok.s adecetelekomdan biri bilgisayardan bağlantı hızlarını arttıracak yani portları teker teker configure edecek. aynısını yaptığım için biliyorum. hem 512K yada 1024 K olsa nolurki yurdışı çıkışı artmadıktan sonra 2 şehri arası bağlantı artmadıktan sonra senin hızın artsa ne olur.
  • aramızda 256yı tam kullanabilen varmı ?
    ben daha göremedim 220kbsyi geçtiğimi 512 olunca eminim 450 nin üzerine cıkmıyıcak
  • dünyanın hiç bir yerinde 256K bağlantıda 256K göremezsin zaten dl hızın 27 taş çatlasın 28K olur göreceğin hızda 220 Kbps filan olur, 256K kullanıyorum diye hız testlerinde 256 görmek hayalcilikten öte birşey olmaz, santral neredeyse burnumun dibinde genele göre mükemmel denebilecek bağlantı hızım var, stabil olarak tabi karşı sunucuyada bağlı 27K dl yapabiliyorum, modem göstergemdende 256K yı tam kullanabildiğimi görüyorum zaten zaten adamlar hız testi sayfasında tcp nin çalışma mantığını açıklamış en yüksek kaç görürsün bunuda anlatmış,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 12 Mart 2005, 15:19:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Will

a.q de istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.