Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: civalı sokak lambası

WTWT24 , YUKARIYA AYRINTILI BİR ŞEY YAZDIM OKUDUN MU SEN ONU? :)

OKUMASAM SANA CEVAP YAZMAM DEĞİLMİ? AMA HALA BENİM HESABIM DOĞRU DİYORSAN ÖYLE OLSUN TELEKOM YÜZÜNDEN SENİNLE TARTIŞMAYA NİYETİM YOK
  • Resmi olarak duyuruldu;

http://www.ttnet.net.tr/yaz_firtinasi.htm

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 4 Haziran 2007; 10:29:49 >
  • madde 2:

1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.Kampanya kapsamında satış noktalarımızda mevcut modemlerden herhangi biri müşterilerimize hediye edilecektir.

forumu mu okuyolar nedir
  • Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır.

kampanya süresince bindirim de gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Ayrıca bu kampanya haberinin de kesinlikle yalan olduğuna inanıyorum.

• Umarım terbiye sınırlarını aşarak bize hakaretler yağdıran, yalancılıkla suçlayan bazı arkadaşların bu ispatla yüzü kızarır ve bundan sonra daha dikkatli olurlar !

Bugün 4 Haziran 2007 Pazartesi. İşte TTnet A.Ş. internet sitesi ve kampanya sayfası :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemiwebci -- 4 Haziran 2007; 11:11:45 >

• 50liraya 2k bağlantı var ama sadece baktıgımız baglantı!!
    barii 12ay falan olsaydı!!!
  • yaw gelde çıldırma, 2 seneyi aşkın süredir 256 kps kullanıyorum, her ay 50 ytl tıkır tıkır ödüyorum.
    şimdi bu kampanya ile abone olan biri, yine 256 kps hıza 6ay boyunca 30 ytl verecek ve fıstık gibi bir kablosuz modemi evine götürecek. var mı böyle bir olay ya.
    hem kablosuz modem alacak hemde 20 ytl daha az ödeyecek.
  • Bu olayı 2-3 gün önceden bir arkadaşın mailine gelmiş oradan öğrenmiştim. Detayları öğrenince şaşırmadım açıkçası. Klasik Telekom kazığı...

Bu arada yeni tarifeleri biliyorum ama söylemem

Son olarak telekom için istek parça geliyor : İsmail YK - Allah Belanı Versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 4 Haziran 2007; 13:51:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: Zafer

@ nemecek

Şu anki en yüksek hız olan 2 mbit yerine üst limit 8 mbite çıkarılacak deniyor!
    Telekomun oluşturmaya başladığı arşiv sayesinde; internetten dilediğimiz her türlü eski
    film,dizi,maç,belgeseli online olarak izleyebilmemiz için , bu hızın yeterli olduğu düşünülüyormuş!
    En yüksek hızın 8 mbite çıkartılması ile ilgili tarih verebilirmisin?
    8 mbite çıkartıldıktan sonra , zaten otomatik olarak bazı tarifeler kaldırılır herhalde!!

8 mbit gelse de biz kullanamayız... En az 250 milyon olur ve internet kafeler kullanır... Biz 2 mbit kullabilsek kar

8mbit gerse belki en dusuk hizi 1mbit yapabilirler.Yani tarifeler su sekilde olabilir 1,2,3,4,6 ve 8mbit seklinde 6 ve 8 kafeler ve buyuk kurumlar icin olur 3 ve 4 de zenginlere hitap ederken 1 ve 2 de bize kalir ve umarim sinirsiz olur.

Tabi bunun 2008 den once olmasi mumkun degil.

• önceki abonelere yapmamışlar mı herhangi bişey ?
    öncekiler yararlanamayacaksa ne anlamı kaldı
  • @ nemecek;

çoğu şeyi bildiğini farz ederek bir kez de ben sorayım;
    Telekom yeni tarifelerde sadece küçük fiyat indirimlerine mi gidecek, yoksa indirimlerle beraber yeni hızlar da açıklanacak mı?
  • ayrıca hangi fırtına hayıra vesile olmuş ki, telekom'un yaz fırtınası faydalı olsun...
  • kampanya metninden bir alıntı;
    quote:

" Yaz Fırtınası " kampanyası ile şimdiye kadar Türkiye' de hiçbir İnternet Servis Sağlayıcının sunmadığı kadar inanılmaz cazip koşullarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

Umarım terbiye sınırlarını aşarak bize hakaretler yağdıran, yalancılıkla suçlayan bazı arkadaşların bu ispatla yüzü kızarır ve bundan sonra daha dikkatli olurlar !

Bugün 4 Haziran 2007 Pazartesi. İşte TTnet A.Ş. internet sitesi ve kampanya sayfası :

Sen üstüne ne diye alındın onu merak ettim... Kimsenin sana dediği bir şey yok, sana denilmeyen bir şeyle de çıkıp laf sokma... Azıcık insaflı olun.

• quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Ayrıca bu kampanya haberinin de kesinlikle yalan olduğuna inanıyorum.

İyi de kampanya ile ilgili düşüncelerimi zaten belirtmiştim. Sanki bana indirim yapıldı da onun resmini belgeliyorsun... Yukarıda ben sana uzun uzun yazdım, önce sen onu oku.

• quote:

Ne kadar süper, ne kadar açık... bay nemecek herşeyi biliyor, 256 ne zaman kalkacak, yeni tarifeler ne, zamanı nedir biliyor! Aman allahım! Biz de bu durumda onun bulunduğu bir yerde mesaj yazma onuruna erişmiş oluyoruz. Bırakın ADSL'i... Onun bunları önceden bildiğini bilmek bile bizi rahatlatmadı mı? Önceden kampanya detaylarını söyler, indirim zamanına dair ipucu verirdi şimdi telekom özelleşince Nemecek de özelleşti: Sadece indirim gelecek ve biraz daha sabır diyebiliyor.

Bence siz bakın... Bu bildiklerinizi bizimle ufak da olsa paylaşmadığınız sürece burada biliyorum demenin anlamı hava basmaktan öteye gitmez. Ne demek yani birisi geliyor "heheh ben kampanyaları, tarifeleri biliyorum ama söyleyemem" havasında bir mesaj atıyor. Söyleyemeiyorsanız bildiğinizi yazmanın anlamı ne?

Bence biz de Nemecek'in mezun olduğu okuldan mezun olmalıydık. Yoksa 15-20 yıl önce olmuş muyduk?

@shadow_shooter

Burada oturup nemecek'i eleştirmek, hatta kibarca dahi olsa kendisine hakaret etmekle ne siz, ne bu Forum herhangi bir yere varamaz.
    1) nemecek, gerçekten de bir Telekom (TTNet değil!) çalışanı, doğrudan ADSL işinin/tarifelendirmesinin bile içinde değil bildiğim kadarıyla. Kulağını kabartıp, topladığı bilgileri buraya bizlere aktarıyor. Sizlerse bu bilgileri öncelikle "yalan"la tanımlıyorsunuz, sonra isteyen kibarlık seviyesinin izin verdği ölçüde nemecek nezdinde T.Telekom'a "sıralıyor"!... Bu arkadaş, bu Forum için değerli bir bilgi kaynağı; gereksiz suçlama veya tartışmalarla ve daha önemlisi aşağılamalarla kendisini darıltmayalım... Yani bu kişi sadece bildiğini aktarıyor; bazılarımızdan gelen aşağılama veya baskılar nedeniyle de belki açık etmek istemediği halde artık "kişisel yorumlarını" da eklemeye başladı; daha ne yapsın? Forum'daşız diye gidip o sömürge valisi kılıklı Paul Doany'i gördüğü yerde paçasını al aşağı mı etsin???

Belki de bir miktar "deşifre olmuştur" işyerinde; o yüzden bazı detayları vermekten çekiniyordur. Napsın bu durumda "öz nemecek" diye bir nick daha alıp oradan mı yayına başlasın? Bu sefer de kimliğini ve güvenilirliğini "şüpheci ve paranoyak" bazı Forumdaşlara ispatlamaya mı çalışacak?

Bırakın bunları: bulduğunuz bilgiyle yetinmeye çalışın; yetmiyorsa da gidip daha çoğunu bulabiliyorsanız sizler edinin; gelin ve burada da paylaşın!...

Kaldı ki, herhalde farkındasınız, T.Telekom'un ses trafiğinden gelirleri ve karlılığı düşmüş durumda. Bu yüzden ADSL ve türevleri ve data iletişim altyapısı T.Telekom'un arık ana gelir ve kar kaynakları. Yani ADSL tarifelendirmesi Telekom için laf ola, beri gele bir çalışma değil basbayağı "ciddi işletmeci mantığıyla" hazırlanması gereken stratejik bir çalışma. O işi yapanlar da öncelikle sizin benim kesemizi dedğil de çalıştıkları kurumun karlılığını düşünmek durumundalar!... Bizler için acı bir durum; ama maalesef gerçek!...

2) Bu Forum, herşeyden önce Telekom'a küfretme (ve bu şekilde de matürbasyon yapma) orum'u olmayıp öncelikle "bilgi paylaşım" Forum'udur. Bunun paralelinde ise elden geldiğince T.Telekom'a hizmet kalitesini arttırma, hizmet tarifesini de düşürme konusunda kamu oyu yaratarak "baskı yapma" Forum'udur. Bundan 1.5 veya 2 yıl öncesinde ADSL ücretlendirmesi konusunda lafını esirgemeyen, "bir kodum mu oturturum!..." diyen yüzlerce ADSL kullanıcısı Forumdaşımızın T.Telekom binası önünde "dört (4) kişilik !!!!" olağanüstü etkin protestosunu anımsamıyorsunuzdur; nispeten yeni bir üye olduğunuz için...

Sonuç olarak bugünkü T.Telekom (ve TTNet) %55'i özel ve yabancı sermayeli bir sektördür. Artık daha gaddar "özel sektör" pazarlama ve işletme kuralları içinde yönetilecektir; şu an içinde bulunduğu ve de kolay kolay elinden bırak(a)mayacağı tekel statüsünü de bir süre daha devam ettirecektir -- özellikle de mevcut hükümet'in devamının oluşacağı bir ortamda.

Şimdi isterseniz, bırakalım bay nemecek'e sataşmayı da T.Telekom (ve TTNet) üzerinde biz kullanıcıların orta veya uzun vadeli menfaatleri açısından nasıl baskılar kurabiliriz/kurdurabiliriz; onları tartışmaya ve bu konularda daha somut adımlar atmaya çalışalım...

• Arkadaşlar bu tarifelerde şöyle bi risk konusu değil mi?. 1 mbit sınırsız üyelik aldın 49 ytl ye(kablosuz modemle birlikte) bu anlaşma 2 yıl için geçerli ama kampanya süresi 2008 başında bitiyor.kampanya süresi bittiğinde eski tarife mi geçerli olacak(2008 de tt nin ne tarife uygulayacağını bilmediğimiz için) eğer o gün tt tarifelerde indirim yapmazsa bu kampanyaya dahil olan müşteriler büyük bi kazık yemiş olurlar çünkü bi alt tarifeye de geçişe izin verilmiyor sanırım.Haksızmıyım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Haziran 2007; 12:31:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

@ nemecek;

çoğu şeyi bildiğini farz ederek bir kez de ben sorayım;
    Telekom yeni tarifelerde sadece küçük fiyat indirimlerine mi gidecek, yoksa indirimlerle beraber yeni hızlar da açıklanacak mı?

Daha yukarıda yazdıklarıma da istineden diyebilirim ki bu tür detaylar (yani Yeni 2007 tarifesinin detayları) daha T.Telekom (ve onların "ağzı" olan TTNet'de) daha somutlaşmamıştır; dolayısı ile nemecek kulak kabartabilmiş olsa dahi yarın değişmesi olası bilgileri/haberleri şu an verip de sonradan eleştirilmek istemeyecektir..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Ne kadar süper, ne kadar açık... bay nemecek herşeyi biliyor, 256 ne zaman kalkacak, yeni tarifeler ne, zamanı nedir biliyor! Aman allahım! Biz de bu durumda onun bulunduğu bir yerde mesaj yazma onuruna erişmiş oluyoruz. Bırakın ADSL'i... Onun bunları önceden bildiğini bilmek bile bizi rahatlatmadı mı? Önceden kampanya detaylarını söyler, indirim zamanına dair ipucu verirdi şimdi telekom özelleşince Nemecek de özelleşti: Sadece indirim gelecek ve biraz daha sabır diyebiliyor.

Bence siz bakın... Bu bildiklerinizi bizimle ufak da olsa paylaşmadığınız sürece burada biliyorum demenin anlamı hava basmaktan öteye gitmez. Ne demek yani birisi geliyor "heheh ben kampanyaları, tarifeleri biliyorum ama söyleyemem" havasında bir mesaj atıyor. Söyleyemeiyorsanız bildiğinizi yazmanın anlamı ne?

Bence biz de Nemecek'in mezun olduğu okuldan mezun olmalıydık. Yoksa 15-20 yıl önce olmuş muyduk?

@shadow_shooter

Burada oturup nemecek'i eleştirmek, hatta kibarca dahi olsa kendisine hakaret etmekle ne siz, ne bu Forum herhangi bir yere varamaz.
    1) nemecek, gerçekten de bir Telekom (TTNet değil!) çalışanı, doğrudan ADSL işinin/tarifelendirmesinin bile içinde değil bildiğim kadarıyla. Kulağını kabartıp, topladığı bilgileri buraya bizlere aktarıyor. Sizlerse bu bilgileri öncelikle "yalan"la tanımlıyorsunuz, sonra isteyen kibarlık seviyesinin izin verdği ölçüde nemecek nezdinde T.Telekom'a "sıralıyor"!... Bu arkadaş, bu Forum için değerli bir bilgi kaynağı; gereksiz suçlama veya tartışmalarla ve daha önemlisi aşağılamalarla kendisini darıltmayalım... Yani bu kişi sadece bildiğini aktarıyor; bazılarımızdan gelen aşağılama veya baskılar nedeniyle de belki açık etmek istemediği halde artık "kişisel yorumlarını" da eklemeye başladı; daha ne yapsın? Forum'daşız diye gidip o sömürge valisi kılıklı Paul Doany'i gördüğü yerde paçasını al aşağı mı etsin???

Belki de bir miktar "deşifre olmuştur" işyerinde; o yüzden bazı detayları vermekten çekiniyordur. Napsın bu durumda "öz nemecek" diye bir nick daha alıp oradan mı yayına başlasın? Bu sefer de kimliğini ve güvenilirliğini "şüpheci ve paranoyak" bazı Forumdaşlara ispatlamaya mı çalışacak?

Bırakın bunları: bulduğunuz bilgiyle yetinmeye çalışın; yetmiyorsa da gidip daha çoğunu bulabiliyorsanız sizler edinin; gelin ve burada da paylaşın!...

Kaldı ki, herhalde farkındasınız, T.Telekom'un ses trafiğinden gelirleri ve karlılığı düşmüş durumda. Bu yüzden ADSL ve türevleri ve data iletişim altyapısı T.Telekom'un arık ana gelir ve kar kaynakları. Yani ADSL tarifelendirmesi Telekom için laf ola, beri gele bir çalışma değil basbayağı "ciddi işletmeci mantığıyla" hazırlanması gereken stratejik bir çalışma. O işi yapanlar da öncelikle sizin benim kesemizi dedğil de çalıştıkları kurumun karlılığını düşünmek durumundalar!... Bizler için acı bir durum; ama maalesef gerçek!...

2) Bu Forum, herşeyden önce Telekom'a küfretme (ve bu şekilde de matürbasyon yapma) orum'u olmayıp öncelikle "bilgi paylaşım" Forum'udur. Bunun paralelinde ise elden geldiğince T.Telekom'a hizmet kalitesini arttırma, hizmet tarifesini de düşürme konusunda kamu oyu yaratarak "baskı yapma" Forum'udur. Bundan 1.5 veya 2 yıl öncesinde ADSL ücretlendirmesi konusunda lafını esirgemeyen, "bir kodum mu oturturum!..." diyen yüzlerce ADSL kullanıcısı Forumdaşımızın T.Telekom binası önünde "dört (4) kişilik !!!!" olağanüstü etkin protestosunu anımsamıyorsunuzdur; nispeten yeni bir üye olduğunuz için...

Sonuç olarak bugünkü T.Telekom (ve TTNet) %55'i özel ve yabancı sermayeli bir sektördür. Artık daha gaddar "özel sektör" pazarlama ve işletme kuralları içinde yönetilecektir; şu an içinde bulunduğu ve de kolay kolay elinden bırak(a)mayacağı tekel statüsünü de bir süre daha devam ettirecektir -- özellikle de mevcut hükümet'in devamının oluşacağı bir ortamda.

Şimdi isterseniz, bırakalım bay nemecek'e sataşmayı da T.Telekom (ve TTNet) üzerinde biz kullanıcıların orta veya uzun vadeli menfaatleri açısından nasıl baskılar kurabiliriz/kurdurabiliriz; onları tartışmaya ve bu konularda daha somut adımlar atmaya çalışalım...

Siz bence yukarıda yazılanları okumamışsanız. Orada 4 değil 7 kişi vardık ve ben de vardım bu birincisi. İkincisi yeni üye falan değilim uzun zamandır forumdayım. Üçüncüsü benim başkaların karşı şahsi eleştirilerim ya da telekomu yerden yere vurmam kimseyi ilgilendirmez. Öyle olsa sizi mod yaparlardı diye sanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.