Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "yahu ben yapılacak olan indirimlerden eski aboneler de yararlanır diye bir madde hatırlıyorum"
  • quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

"1 Haziran 2007 ve sonrasında TTNet ADSL Aboneliğini iptal ettiren müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamayacaktır. "
    Arkadaşlar , ttnet bizden daha uyanık davranıp böyle bir madde koymuş. Peki , benim aklıma da şöyle bir kurnazlık geldi. Hal-i hazırda 256 sınırsız kullanıcısıyım. Diyelim ki evime bir telefon hattı daha bağlattım. Aradan 3-5 gün geçtikten sonra da 2. telefon hattıma adsl bağlatmak için ttnet'e başvurup , kampanyalı 2 mbiti seçtim. Yine aradan 3-5 gün geçtikten sonra , 1. telefon hattımı ve ona bağlı olan adsl hattımı kapattım. Yorumlarınız nedir ? Benim mutlaka bu kampanyadan yararlanmam lazım. Hadi beyin fırtınası yapıp , bişeyler düşünelim.

yaparsında yeni telini herkeşe sölicen bide kurulum paraları vardır ektradan onu ödicen yeni kullanıcı gibi işi oluyon işte yeni hat alınca

Yeni teli herkese söylemek sorun değil. Zaten evden pek konuşmuyorum , genelde cep. -Ki fazla popüler biri de değilim. Sadece annem , babam , kardeşlerim yeni telimi bilse yeterli. Yeni hat almak bildiğim kadarı ile fazla masraflı birşey değildi , galiba 20 ytl. falan bir ücreti vardı , başka da bir masrafı yok. 30 ytl'de kurulum üceti dersek , bana maliyeti 50 ytl. olur.

• imza mimza nedir ne sacmalık olurmu ya bakın daha gecenlerde 2milyoncuk indirim yapıcaz diye attırdılar imzayı eee ne kapatabilicekler rekabet gelse fiyatlar zamlansa ne değiştirebilicekler kullanmaya mahkumlar 2009 a kadar o yüzden iyi düşünün derim böğle taahlütlü işler aklına yattı alayım işler değil defter kitap işidir hükümet devlet işidir iyice okuyup şartları iyice düşünmek gerekir ayrıca 1024 e gectiniz diyellim bidaha ucuz snırsız tarifeye deönemiceksiniz buda yetmez gibi rakamlar değiştiğinde yansıltılcak deniyor attınığınız imzaya dikkat derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 4 Haziran 2007; 16:09:48 >
  • Açıklamaya bakarmısınız. Ayıp ya

Türk Telekom'un yüzünü Cem Yılmaz bile güldüremedi

Devlet kurumu imajından kurtulmak için agresif bir iletişim stratejisi izleyen Türk Telekom, Cem Yılmaz'lı reklamlar da eleştirilince isyan noktasına geldi. Ahter Kutadgu,'Ne yapsak eleştiriliyor' dedi.

Yılda 100 milyon YTL bütçeyi sadece Türkiye'nin dört bir köşesinde okul yaptırmak için ayırdı. Paris'in dünyaca ünlü müzesi Louvre'da yer alan 200 parça eserini Türkiye'ye getirmek için Sabancı Müzesi ile sponsorluk imzaladı. Son olarak Cem Yılmaz'lı reklam filmi yayınlanmaya başladı. İmajını değiştirmek için agresif bir kurumsal iletişim atağına geçen Türk Telekom (TT), bütün bunlara rağmen eleştirilerin devam etmesine isyan ediyor.

TT Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, "TT ne yapsa eleştiriliyor. Cem Yılmaz reklamlarını bile eleştirdiler" diyor. Kutadgu, TT'nin eleştirilerin geçmişte bir kamu şirketi olmasından kaynaklandığını belirterek, "Sanırım hala aynı algılama devam ediyor. İnternete giriyorum, Ekşi Sözlüğe bakıyorum. Gelen yorumlara inanamıyorum. Çevremden başka, dışardan başka tepkiler alıyorum" diye konuşuyor. Cem Yılmaz reklamlarına gelen eleştirilere üzülen Kutadgu, "Oysa Yılmaz'ın Opet ve Doritos reklamlarındaki başarısı ortada" diyor.

Sürekli şikayet var
    Şu anda tarife ağırlık bir kampanya yürütüklerini belirten Kutadgu, hedeflerini ev ve iş telefonlarının cazibesini artırmak olarak özetliyor.

"2004'ten beri düzenlemeye gidilmeyen tarifeleri yeniledik. Fiyatları indirsek 'Acaba ne var bunun altında', yukarı çıkarsak da 'Bak çok çıkardı' diyorlar. Sürekli bir şikayet var" diyen Kutadgu, bu nedenle şirketin ilk çeyrek mali sonuçlarını kamuoyuna duyurduklarını söylüyor. Kutadgu, "Yüzde 45'i hala kamunun olan bir şirketin menfaatini gözetmek zorundayız. Bunun için maliyeti ve rekabeti göz önüne alarak doğru fiyatlandırma yaptık. Rakamları yayınlamazsak, ortada başka rakamlar konuşuluyor. Bu nedenle TT tarihinde ilk kez ilk çeyrek performansı diye bir şey yayınladık. Bu devam edecek" diyor.

Kutadgu, yayınladıkları çeyrek sonuçlarında TT'nin "baskıcı fiyat politikasıyla piyasanın dışına itmek" istediği iddia edilen alternatif operatörlerin arama trafiğini yüzde 100 arttığı sonucunun net olarak ortaya konulduğunu da ekliyor.

TT'nin geçmişte de iyi bir teknolojiye sahip olduğunu vurgulayan Kutadgu, şunları söylüyor: "Bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bütün bunlara baktığımızda iletişim stratejisinde Cem Yılmaz ve Mahzar Alanson'u öne çıkardık. Bundan böyle abone mantığı ile değil, müşteri mantığı ile hareket edeceğiz. Abone mantığında tekel niteliğinde hizmetler sunarsınız ve insanlar o hizmeti almak zorundadır. Ve talepkar olan abonedir. Artık serbestleşmenin ve rekabetin gelişmesini istediğimiz bir ortamda roller değişti. TT müşterisine yakın olmak zorunda."

Öncelikli eğitim

Cem Yılmaz'lı reklam filmi ile sabit hat ve Mazhar Alason'lu reklam filmi ile de ADSL kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen TT, diğer taraftan son bir yılda eğitim, kültür- sanat ve innovasyon alanındaki iddialı sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme geliyor.

TT, bu vizyonu çerçevesinde yılda 100 milyon YTL'nin üzerinde bir bütçeyi sadece okul yapmak için ayırdı. 30 binden fazla okula da internet bağlayan TT, bilgisayar okur yazarlığının yaygınlaşması için öğretmenlerle başlattığı projeye öğrencileri de dahil etmeyi planlıyor. "Geleceğe taşımak" vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Kutadgu "5.5 milyar doları aşan bir ciroya sahipseniz, 40 bin çalışanınız varsa, Türkiye'nin her noktasını birleştiriyorsanız, büyük bir yer kaplıyorsanız çok ciddi sorumluluklarınız var demektir" diyor. Kutadgu, 10 yıl önce kişiselliği ön plana koyan hayırserveriliğin bugün sosyal sorumluluğa dönüştüğünü de söylüyor
    http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=69707&ForArsiv=1
    Ekşi de başlığı açmışlar. Cevaplar güzel
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=eksi+sozluk+e+bakiyorum+yorumlara+inanamiyorum

• o berbat reklamlara para vereceğine 256 ları 512 yapsa o zaman takdir toplayabilirdi. yazık.
  • bu kadar adaletsizlik olmaz. Eski tarifeden beleş bağlantılar aktivizayson falan hadi diyelim modemin fiyatını yakaladı. 6 aylık 14,99=89,94 ytl, 29,00*6=174,00 ytl yani 84,06 ytl kazık yemiş oluyorum. Telekomu protesto ediyorum
  • ben aboney'm ve 29 ytlel'kden peki ben bu indirimden yararlanab'lecekm'y'm
  • şu da var, telekom tekel konumunda ve çoğunluk hissesi özel sektörün elinde. biz burdan veya farklı mecralardan ne kadar yırtınırsak yırtınalım rekabet olmadan bunlar bizi sonuna kadar söğüşlemeye devam edecek. şu son 1-2 yılı bizi soyup ihale bedelini çıkaracaklar. rekabet geldikten sonra gerçek indirimleri görebileceğiz. daha fazla konuşmanın da anlamı yok, burda telekomun da bir suçu yok sonuçta artık özelleşmiş bir kurum ve alacakları kararlarda daima kar/zarar oranını gözönüne alacaklardır. asıl suç rekabetin engellenmesine göz yumanlarda.
  • Tarife güzel ve şık duruyor yanlız 2 yıl boyunca mahkum olmak insanı tedirgin ediyor. Ya gerçekten serbestleşme olursa? Ya diğer firmalar daha şekil kampanyalar daha ucuz tarifeler ortaya koyarsa? Bunun olmayacağının garantisi yokki. En basitinden eğer beklediğimiz kadar bir indirim gelmezse 2008 başında aslında ödemekte zorlanacağımız bir meblayı ödemek zorunda kalırsak her ay?

Bence bu işe girmeden önce seçilecek tarifenin 2008 başında ne olacağının az çok bilinmesi gerekiyor aşağı yukarı kaç olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Tarife güzel ve şık duruyor yanlız 2 yıl boyunca mahkum olmak insanı tedirgin ediyor. Ya gerçekten serbestleşme olursa? Ya diğer firmalar daha şekil kampanyalar daha ucuz tarifeler ortaya koyarsa? Bunun olmayacağının garantisi yokki. En basitinden eğer beklediğimiz kadar bir indirim gelmezse 2008 başında aslında ödemekte zorlanacağımız bir meblayı ödemek zorunda kalırsak her ay?

Bence bu işe girmeden önce seçilecek tarifenin 2008 başında ne olacağının az çok bilinmesi gerekiyor aşağı yukarı kaç olur?

Dostum , korkacak birşey yok. Eğer rekabet gelirde , diğer firmalar daha güzel fiyat verirse , tt mecburen fiyatlarını aşağıya çekecek öyle değilmi ? Ayrıca , şimdiye kadar açıklanan tüm tarifelerde her zaman indirim vardı. Örneğin şimdi 1024 sınırsız 99 ytl ise , Ocak 2008'de mutlaka fiyatı daha da düşecek. Bence 59 - 69 ytl civarına gelir. Şu anda 256 'ya zaten 49 ytl veriyorum. 2008 Ocak'ta 1024 ortalama 60-70 ytl. civarında olsa bile bana uyar. 20 ytl ek ücretle 4 kat daha hızlı bağlanmak. Sence de cazip değilmi. Tamamen kendi şahsi görüşümdür.

• ulan normalde eldeki müşteriyi kaçırmamak için kampanya yapılır,
    bu TT denen şirketimsi bizi adam yerine bile koymamış,
    Ben 1mbit bağlantı için 100 YTL öderken, 2Mbit sınırsız kullanacaklar neredeyse yarısını ödeyecekler,
    sizin adaletinizi &½%#\*
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Tarife güzel ve şık duruyor yanlız 2 yıl boyunca mahkum olmak insanı tedirgin ediyor. Ya gerçekten serbestleşme olursa? Ya diğer firmalar daha şekil kampanyalar daha ucuz tarifeler ortaya koyarsa? Bunun olmayacağının garantisi yokki. En basitinden eğer beklediğimiz kadar bir indirim gelmezse 2008 başında aslında ödemekte zorlanacağımız bir meblayı ödemek zorunda kalırsak her ay?

Dostum , korkacak birşey yok. Eğer rekabet gelirde , diğer firmalar daha güzel fiyat verirse , tt mecburen fiyatlarını aşağıya çekecek öyle değilmi ? Ayrıca , şimdiye kadar açıklanan tüm tarifelerde her zaman indirim vardı. Örneğin şimdi 1024 sınırsız 99 ytl ise , Ocak 2008'de mutlaka fiyatı daha da düşecek. Bence 59 - 69 ytl civarına gelir. Şu anda 256 'ya zaten 49 ytl veriyorum. 2008 Ocak'ta 1024 ortalama 60-70 ytl. civarında olsa bile bana uyar. 20 ytl ek ücretle 4 kat daha hızlı bağlanmak. Sence de cazip değilmi. Tamamen kendi şahsi görüşümdür.

Birde tüm bunların üzerine yei hat için vereceğimiz ek 29 ytl lik bağlantı ücreti var. Bunu taksitle ödeyim desen aylık 3 ytl gibi bir ek yapıyor tarifeye. Bence 49 ytl üzerine verilecek her meblağ fazla gereksiz para. Mesela 70 ytl olsa benim için kötü bir durum, pahalı gelir bana her ay 70 ytl vermek o yüzden düşünceliyim.

• Yahu düşensenize ben adsl ilk çıktığında almışım. Yaklaşık 4-5 yıldır tt'ye her ay tıkır tıkır faturamı ödemişim. Şu anda 256 sınırsıza 49 ytl. vereyim; daha yeni abone olan müşteri benden 8 kat daha hızlı bağlantıya 55 ytl. versin. Bu ne biçim adalettir ?
  • şimdi yeni hat actır adsl e başvur falan fln cok uzun geliyor
    şu finaller bitsn yeniden abone olup 1024 sınırszdan bahlanmak istiyorum ama şöle bi sorum olcak 2 yıl demiş
    e ben belki ilerde hızımı dahada yükseltmek isticem 1024 az geldi nolcak o zmn
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

ulan normalde eldeki müşteriyi kaçırmamak için kampanya yapılır,
    bu TT denen şirketimsi bizi adam yerine bile koymamış,
    Ben 1mbit bağlantı için 100 YTL öderken, 2Mbit sınırsız kullanacaklar neredeyse yarısını ödeyecekler,
    sizin adaletinizi &½%#\*

sizin (yani TT dan daha önceden hizmet alan daha sadık bir müşterinin) 6 aylık zararı 330 ytl, bir de 2mbit yerine 1mbit baglantı kullanmış olacaksınız.

24 aylık kampanyalarla örnegin ocak 2007 de sınırsız 1024 baglantıya abone olanların zararı? 24 aylık kampanya sonunda takriben 400-500 ytl yi bulacak!!!!!!!!!!!!! yazıklar olsunnnnn!!!!!!!!!!

• quote:

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

peki burada bahsedilen, (koyu yazılı yerlere zoom) tam olarak ne?
    yani 2mbit aldık diyelim, bu kampanya süresince ödenen 55YTL'nin mi altına inilemeyecek,
    yoksa 1ocak 2008'den sonra (fiyatı 100ytl olsun mesela) 100YTL'nin mi altına inilemeyecek...
    Burası çok önemli, TT sadece eski kullanıcıları değil yenilerini de "oymak" istiyor olabilir,
    Eğer düşündüğüm gibiyse bu kampanyadan sadece şu an kullandığı tarifeye devam edenler kar sağlarlar,
    misal benim yeni hat ile 1mbit bağlantı almam gibi (TT'nin Ocak 2008'den sonra zam yapacağını sanmıyorum,
    bugüne kadar hep fiyat düşüşleri yönünde gelişme oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

şimdi yeni hat actır adsl e başvur falan fln cok uzun geliyor
    şu finaller bitsn yeniden abone olup 1024 sınırszdan bahlanmak istiyorum ama şöle bi sorum olcak 2 yıl demiş
    e ben belki ilerde hızımı dahada yükseltmek isticem 1024 az geldi nolcak o zmn

Üst paketlere geçmek serbest açıklamada yazıyor zaten.
  • quote:

quote:

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

yani 2mbit aldık diyelim, bu kampanya süresince ödenen 55YTL'nin mi altına inilemeyecek,
    yoksa 1ocak 2008'den sonra (fiyatı 100ytl olsun mesela) 100YTL'nin mi altına inilemeyecek...
    Burası çok önemli, TT sadece eski kullanıcıları değil yenilerini de "oymak" istiyor olabilir,
    Eğer düşündüğüm gibiyse bu kampanyadan sadece şu an kullandığı tarifeye devam edenler kar sağlarlar,
    misal benim yeni hat ile 1mbit bağlantı almam gibi (TT'nin Ocak 2008'den sonra zam yapacağını sanmıyorum,

burda demek istenen mesela 1024 sınırsz 2008 de 70 ytl oldu 512 sınırsz 40 ytl oldu 2024de 89 sen 512 ye inemiceksen ödediğinden az ödiyecğn bi tarifeye geçemiceksn ama 2024de geçeblcksn
    düzenleme: üstteki msjımındaki sorunun cevabıda bu açıklamada varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 4 Haziran 2007; 17:28:08 >

• quote:

quote:

Bulunduğun tarifeden daha ucuz bir tarifeye geçemezsin demek oluyor orası. Yani sen 1mbit kotasız aldın 1 ocaktan sonra baktın fiyatı kazık geliyor du ben şunu daha hesaplı olan kotalısıyla değiştireyim diyemiyorsun bu tüm hızlar için geçerli bir mesele...

• Çook saçma, böyle bir tarife olamaz.

2008 in başında indirime gidilecekse madem bizim günahımız ne ki 7 ay gibi bir süre iki kat para ödeyeceğiz. Yeni aboneler ellerini kollarını sallaya sallaya indirimi kullanacaklar, sonra tarife değişecel ve yine indirimli tarife kullanacaklar. Biz enayimiyiz arkadaş.

Nedir bu ya. Bu kadar mantıksızlık olamaz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.