Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Telekomun kampanya dahilinde verdiği modemlerin piyasa fiyatlarını araştırdım:
    (Fiyatlar hepsiburada.com ve **** (gold.com.tr) dan alınmıştır.)

Kablosuz

Airties RT–205 KDV Dahil 123,51 YTL

Kablolu

Airties RT–103 KDV Dahil 60,97 YTL
    Airties RT–102 KDV Dahil 56,29 YTL
    Zyxel P660RU KDV Dahil 63,86 YTL
    Pikatel ComboMax KDV Dahil 42,22 YTL

Telekomun kampanya açıklamasında eğer abonelik iptal edilirse kablolu modem için 75 ytl, kablosuz modem için 150 ytl geri alacağını söylemiş.

Her yönden kazık atmak için yağlamış geliyor TT'ciğim. Bu kampanyaları Cem Yılmaz'ın parasını vermek için yapıyor bunlar, bir de o Mazhar Alanson ve Biricik Suden'li reklamları tutmadı ya, ondan da olabilir, höööö bu sabah yağmur var istanbul daaa höööö

sanatçı para ile satın alınamayan sahıstır...sanatçının annesi halktır....sanatçıyı halk dogurur halk öldürür...sen bittin CEM "YOL "KAZ

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Tarife güzel ve şık duruyor yanlız 2 yıl boyunca mahkum olmak insanı tedirgin ediyor. Ya gerçekten serbestleşme olursa? Ya diğer firmalar daha şekil kampanyalar daha ucuz tarifeler ortaya koyarsa? Bunun olmayacağının garantisi yokki. En basitinden eğer beklediğimiz kadar bir indirim gelmezse 2008 başında aslında ödemekte zorlanacağımız bir meblayı ödemek zorunda kalırsak her ay?

Bence bu işe girmeden önce seçilecek tarifenin 2008 başında ne olacağının az çok bilinmesi gerekiyor aşağı yukarı kaç olur?

aslında fazla bişi yok elde tahmin için ama elden gelene bakarsak 2 yıllık taahütler dvm edicek ama kampanya sene başında bitiyor kampanyadaki tarifeler ölmicek anlaşma gereği bu durumda 2 sene boyunca bikere kesinlikle 256 kalkmıcak demek oluyor bu tarife yıllardır ucuzlamadı ucuzlasa bile ciddi bir indirim olucağınıda beklemiyorum bu politika dvm edicek 512 var 1024 var 2048 var merdiven misali 100ytl den aşağı olmıyacağına kesin gibi bakabilirsiniz 2048 in ve 1.5 sene boyunca farklı hızlar alternetif imzasız kampayalar olucak sakın unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 4 Haziran 2007; 19:29:29 >

• ekşi sözlükteki ve buradaki yorumları okudumda. Hal böyle giderse yakında büyük isyan çıkar
  • arkadaslar bosverin bu kampayanın bizim için olmamasi daha iyi, olsada antlaşmaya imza fln atmazdım. neden derseniz bi kere 2 sene sonra neyin ne olacağı belli değil, heleki tekelin kalkması durumunu göz önünde bulundurursanız. ayrıca böle saçma sapan bi antlaşmada olamaz, madem 2 sene antlaşma imzalattırıyorsun o zaman verdiğin fiyatlarıda 2 sene uygulaman gerekir. ayrıca ocak 2008den sonra fiyatlarda bi indirim olacaği garantiside yok yani 2mbit alan biri daha sonra uzun bir süre 139 ytl ödemek zorunda kalabilir. hem ttye ileride adam gibi bir alternatif çıksın 5-10 ytl fazla vericeğimi bilsem gider diğer issden servis alırım bu da 2 sene bağlı kalmak istemememin diğer nedeni (diceksiniz smiledan alsana ama genede smile a verdiğim paranın zaten çok büyük kısmı ttye gidiyor ve kablo net de duyduğum kadarıyla ttden daha kötü.) uzun lafın kısası evdeki bulgurdan olmayin arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyll

quote:

Orjinalden alıntı: candles

[ 10 megapiksel kullanıyor bizde 2magapiskel var...

telekoma sinir stres den şaşırdı herkes....

• bütün ülkenin aynı anda hareket edemeyeceğini bilen TTNET yuları da olmayınca coştu...

Telsim bir zamanlar eski kullancılara 80 kontor daha yeni kullanıcılara da 20 kontor hediye veriyordu...Olması gereken de budur, eski kullanıcıyı herzaman kollamalısın böylesine çetin bir piyasada...
    Amcamlar o kadar rahat ki tekelliğin verdiği güven ile kimseyi taklamıyorlar, gözlerini para bürümüş bunların...
  • peki zeki müren de bizi görecek mi?

Telekom çevirisi

peki eski üyeler bu kampanyayı görebilecek mi?
  • Bu kampanyada 2008 den sonra hangi fiyatlandırılmanın yapılacağı acıkca beyan edilene kadar tüm arkadaşlardan bu kampanyaya katılmamalarını rica ediyorum.

Çünkü bu iş boş senedin altına imza atmaya benziyor.

Böyle bir saçmalık olmaz.

18 ay boyunca ne para vereceğini bilmediğin bir anlaşmaya imza atmak. Çok akıl karı değil.

Kimse bu kampanyaya katılmazsa herkes telekom a gerekli cevabı verir hemde daha önce abone olmuş arkadaşlarımıza destek olmuş ve onların hakkını korumuş oluruz.

Telekoma bu halk ile dalga gecilmemesi mesajını vermenin sanırım en sağlıklı yolu bu ben bu kampanyaya katılmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkab -- 4 Haziran 2007; 20:18:26 >
  • Arkdaşlar Öncek Aboneler Telekomun attığı bir kazıktan ötemeye Başka Birşey Değil Adam Diyoki 1 Ocak'a kdr Değiştiremezsin 1 ocaktan sonrada bulunduğun paketin altındaki bir paketi alamazsın peki buna ne diyiceksiniz şimdi.Tamam yeni Aboneler Bu Kampanyayı yaptın deki eski abonelerinede sanada Bu tarihi kadar %bilmem kaç indirim yaptım Ama nerdeeee.... Bunlar bağlamışlar bi kere şimdi gösterip vermiyolar. Ermeni Değillermi?
  • Ben mayıs ayında yani yakın zamanda abone oldum demekki bu kampanyadan faydalanamayacağım . Bizde şansmı var. Yıl sonunu beklemekten başka çare yok.
  • 1) Cem yılmaz ile mahzar alanson'a verdikleri parayla bir okul daha yaptırıp sonra sizin ödediğiniz ücretlerle anadoluda okulu olmayan çocuklarımızın yüzü güldü diye reklam yapsalar telekomu daha çok severdim

2) Sırf yeni abone oldu böyle saçma bir tarifeden yararlanılabilmesi ancak tersine dünyada mümkün olur herhalde gerçekten aptalca...

3) Adsl'in bu fiyatlara da istenirse verilebilceğini gördük
  • quote:

Orjinalden alıntı: vagrantier

şu da var, telekom tekel konumunda ve çoğunluk hissesi özel sektörün elinde. biz burdan veya farklı mecralardan ne kadar yırtınırsak yırtınalım rekabet olmadan bunlar bizi sonuna kadar söğüşlemeye devam edecek. şu son 1-2 yılı bizi soyup ihale bedelini çıkaracaklar. rekabet geldikten sonra gerçek indirimleri görebileceğiz. daha fazla konuşmanın da anlamı yok, burda telekomun da bir suçu yok sonuçta artık özelleşmiş bir kurum ve alacakları kararlarda daima kar/zarar oranını gözönüne alacaklardır. asıl suç rekabetin engellenmesine göz yumanlarda.

+1
  • Ekşisözlükte gerçekten çok komik anektodlar var

quote:

-telekomun adsl hizmetini beğenmiyorlar efendim
    -hadi ya olsun..

-yurtdışı bağlantıları kopmuş efendim millet isyanda
    -alla allaaaa neden ki? gemi çarptı deyin canım

-efendim kotaları arttırmamızı istiyolar
    -çıkçıkçık hayret bişey şimdi işim var sonra bakarız

-efendim cem yılmazlı reklamı hiç beğenmemişler
    -neeeeeeeeeööööööaaaahhhhh yeter lan yeter beee!ne nankör milletmiş lan bunlar!kapatın lan o yaptırdığımız okulları!
  • Seçimler bitsin eylül - kasım aralığında wimax ihalesi yapılacak. Eğer ordada bürokrasi çarkı taş koymassa oparatörler hemen pastadan pay alamaya calışacaklar. 2008 yılı başı bayya hareketlenmeler olabilir.
    Wimax otumadı daha diye bilenlere,, japonyanın başkenti tokyo wimaxlı internete girişinin 2. yılı dolmak üzere.
    Anında telekomdan vazgecicem. yüzbinler geçsinde görsünler. Nasıl kıvranacaklar , kıvıracaklar. 2 yıldır 49 ytl veriyoz. İnsanın içine oturuyor...
  • Arkadaşlar konu ile ilgili kaynak bulundu mu ? Kusura bakmayın diğer sayfaları okuyamadım.Eğer kesin bir kaynak var ise bu başlık dikkate alınmalı
  • evet kesinleşti
  • Eski bir 256 sınırsız kullanıcısıyım.
    Şöyle bir durumda kampanyadan yararlanabilir miyim? (gerçi iki senelik sözleşme yapmak akıl karı değil ama...). Şimdilik sadece araştırıyorum.
    Evde iki telefon hatı mevcut (ikisi de aynı kişi üzerine kayıtlı). Bir tanesinde mevcut ADSL bağlantımı kullanıyorum.
    Boştaki hat için de kampanyaya başvursam, daha sonra da diğer hattaki ADSL yi iptal etsem olur mu? Böyle bir durumda geçerli olur mu? (Burada vurgulamak istediğim nokta iki hatın da aynı kişi üzerinde olması)
  • Wimax ihalelerinden bahseden arkadaşlar var. Arkadaşlar, bu ihalelerden ilk aşamada ve özellikle ilk yıl bir şey beklemeyin. Çıkacak tarifeler fahiş olacaktır. Zira bunun bir alt yapı yatırımı, vericilerin yerleştirilmesi vb. gibi gereksinimleri var. Dolayısıyla Türkiye'de fiyatlandırılan ADSL tarifelerinden daha ucuz olacağı kanaatinde değilim. Bu "kampanya" adı altındaki şey de kesinlikle ucu kapalı gösterilmeye çalışılan ancak açık olan bir kandırmacadan ibarettir. Genellikle sözleşme imzalanırken maddeleri okumaz insanımız. Hele ki bir çocuk bir şey isteyip de babasına baskı yaptığında babası da onu üzmemek için abul eder. Ocak ayından sonra n'olacağını alıcılara açıklayacaklarını da sanmıyorum. Sözgelimi;

- Ahmet bey, 2048 kbps hız istiyorsunuz. Sizi uyarmak istiyorum; yıl başından itibaren tarifelerde indirim olmazsa 59 ytl yerine 139 ytl ödemeye başlayacaksınız. 2 yıldan önce anlaşmayı fesh etmek isterseniz de indirimlerimizin hepsini tahsil ettiğimiz gibi modem parasını da alırız.

gibi bir uyarı yapılacağını sanmıyorum. Zira yeni telefon tarifelerinden sonra yapılan reklamları gördük. Ne kontör kullanımındaki değişiklikten ne de şehir içine ve sabit ücrete yapılan zamdan bahsedildi. Reklam "indirim" kisvesi altında yayınlandı.

- İyi günler efendim. Türk Telekom'dan arıyorum. Şehir içi de şehirler arası da 8,1 kuruş.
    - Tebriik ediyorum, tebriiiik ediyorum. Patronunuza benden selam söyleyin. Brrrraavoo, brravoooo!!!

Çok komik. Beni arasalardı böyle konuşurdum;

- Hiç kullanmadığım telefonuma 7.5 ytl verirken 15 ytl vermeye başladım. Artık bakkaldan tüp isterken bile kısa konuşuyorum çünkü bedava kontörlerimi kullanabilmek için saat 23:00'ı beklemem gerekiyor, o saatte de tüpçü kapalı. Siz çocuk mı kandırıyorsunuz allah aşkına? Beni müdürünüze bağlayın; sağlam bir kaç cümlem var zat-ı âlilerine!

Bu kampanya da tuzak dolu bir sözümona kampanyadır. Gerçek tarife istiyoruz. Yenilik demek indirim ya da daha kaliteli hizmet demek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 4 Haziran 2007; 21:18:53 >

• Bu yazı da böyle geçirecek Telekom anlaşılan...
    bunun gibi uyduruk kampayalarla milleti kandırıp nereye kadar gidecek bu telekom görecez...

devletin başında adam yok, hep bu yüzden bunlar başımıza geliyor.
    böylesine büyük bir tekeli verirsen özelin eline olacağı bu. milletle oyuncak gibi oynuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotiledon -- 4 Haziran 2007; 21:19:36 >
  • resmen salak yerine konulmuşuk eski kullanıcılar olarak
    en güzeli şu adsl işine giren diğer firmaları tercih etmek
    yoksa bu telekom bizimle çok dalga geçecek ve dalgayı geçerken parayı ceplerine dolduracak
    şrfszlr
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.