Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık sadece telekomuyorlar, fatura ve bağlantılara da koyuyorlar
  • 2 mbit alsanız bile yine pahalı oluyor 2 senede kampanyaya dahil olmak durumundasınız.bu şekilde 117 ytl para ödüyorsunuz aylık ortalamaya vurugunuz zaman.Fakat Smile dan alırsanız zaten 119 lira ödüyorsunuz 2 mbit için o yüzden bana göre yaz kampanyasının hiç bir anlam ve önemi yok.
  • Allah kahretsin. Ben kesinlikle aboneliğimi iptal ettiricem.
    Böyle saçmalık olmaz. Sen bi senedir bi dünya para ver yapılana bak. Ben bu kadar saçma sapan kampanya görmedim.
    Böyle oturmakla bu iş olmaz. Gidip aboneliğinizi iptal ettirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarduman

Seçimler bitsin eylül - kasım aralığında wimax ihalesi yapılacak. Eğer ordada bürokrasi çarkı taş koymassa oparatörler hemen pastadan pay alamaya calışacaklar. 2008 yılı başı bayya hareketlenmeler olabilir.
    Wimax otumadı daha diye bilenlere,, japonyanın başkenti tokyo wimaxlı internete girişinin 2. yılı dolmak üzere.
    Anında telekomdan vazgecicem. yüzbinler geçsinde görsünler. Nasıl kıvranacaklar , kıvıracaklar. 2 yıldır 49 ytl veriyoz. İnsanın içine oturuyor...

TT un imanını anca wimax gevretir. TT da işin farkında olacagından wimax ı elinden geldigince daha çıkmadan bogmaya çalışacaktır. ama wimax servisini verecek operatorler mevcut TT tekelini kırmak için çok cazip fiyatlar ve kampanyalar la piyasaya girmeleri gerekiyor. yoksa wimax ölü bir yatırım olur. internet erişiminde kıyasıya rekabetin olacagı yıllar 2009-2010 gibi gözüküyor. 2009 yılına kadar TT un kazıgını yemeye devam edecegiz.

• Arkadaşlar bu hakaretin altında kalmayalım. Ay sonuna kadar bi numara yapmazsa ben hem adsl yi hem teli kapatıcam. Cepten dünya kadar konuşuyorum. Ev telefonuna elimi sürmüyorum. gelen fatura aynı. Bizi yeter keriz yerine koydular. Kendimi çok kötü hissediyorum anlatamam.
    Ay sonuna kadar buradayım. Bizede bi indirim yapmazsa . ( Sizden çok yardım aldım. Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım. ) herkes hakkını helal etsin.
  •  ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE !

quote:

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

l.siz 256 kullanıcısı olarak 1mbit l.size geçtik diyelim aylık 49.99 olduğundan 2008e kadar 1mbit iyi güzel, sonrasında yine 256ya dönmek isteyince aylık 49<49.99 olduğundan nelimitli nede limitsiz uygun tarife yok 512k 79ytlye devam edebilirsin ancak:(((((çocukmu kandırıyorsun telekom 0.99ytl oyunlarıyla??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanTürk -- 4 Haziran 2007; 23:48:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: barrotti

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE !

quote:

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

l.siz 256 kullanıcısı olarak 1mbit l.size geçtik diyelim aylık 49.99 olduğundan 2008e kadar 1mbit iyi güzel, sonrasında yine 256ya dönmek isteyince aylık 49<49.99 olduğundan nelimitli nede limitsiz uygun tarife yok 512k 79ytlye devam edebilirsin ancak:(((((

Tarife değişikliği yapamıyorsunuz. 1 Mbit alırsanız sadece 2 Mbit'e geçebiliyorsunuz. Dolayısıyla 512 alamazsınız...

• Arkadaşlar çok güzel eleştiriler yapıyoruz ve içimizden de sövüyoruz.Ancak o kadar protesto yapılmasına rağmen o kadar imza götürülmesine rağmen telefon tarifeleri değişti mi?Hayır.256lar kalkmalı dedik kalktı mı?Hayır

Bilmiyorum konuşuyoruz ama hiç bir işe yaramıyor.Bunun tek çözümü onbinlerin katıldığı bir eylem yapmaktır.Cumhuriyet mitinglerine organizasyonlar sayesinde nasıl bir sürü insan toplandıysa aynı şey Türk Telekom içinde yapılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE !

quote:

l.siz 256 kullanıcısı olarak 1mbit l.size geçtik diyelim aylık 49.99 olduğundan 2008e kadar 1mbit iyi güzel, sonrasında yine 256ya dönmek isteyince aylık 49<49.99 olduğundan nelimitli nede limitsiz uygun tarife yok 512k 79ytlye devam edebilirsin ancak:(((((

Tarife değişikliği yapamıyorsunuz. 1 Mbit alırsanız sadece 2 Mbit'e geçebiliyorsunuz. Dolayısıyla 512 alamazsınız...

dostum "ücretinin altında kalmamak koşuluyla" diyor 512k l.siz ücreti daha fazla olduğundan geçebilirsin.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanTürk -- 4 Haziran 2007; 23:51:21 >

• Ben Mahkemeye vercem ttneti yada hakem heyetine başvurcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarduman

Seçimler bitsin eylül - kasım aralığında wimax ihalesi yapılacak. Eğer ordada bürokrasi çarkı taş koymassa oparatörler hemen pastadan pay alamaya calışacaklar. 2008 yılı başı bayya hareketlenmeler olabilir.
    Wimax otumadı daha diye bilenlere,, japonyanın başkenti tokyo wimaxlı internete girişinin 2. yılı dolmak üzere.
    Anında telekomdan vazgecicem. yüzbinler geçsinde görsünler. Nasıl kıvranacaklar , kıvıracaklar. 2 yıldır 49 ytl veriyoz. İnsanın içine oturuyor...

bu akp liler olduğu sürece wimax falan olmaz işte new guine de kuruldu wimax yollarda araba sürürken hızlı internete bağlanıyorlar artık olmayan bişi değil mevcut hatta kullanılıyor burda da bu işi yapmak isteyenlerde var kullanmak isteyen biz kullanıcılarda varız izin vermiyenlerin imzaları atmayan yetkililerin kimler olduğu kimler döneminde gecikitğini yada yapılmadığını sakın unutmayın oy verirken

• Kamanya yapacaklar diye bekledigimiz tarifeler bumuydu. İnanamıyorum TT Haberlerde birde dünyayla eş zamanlı genişbant internet sağlayıcısı diye belirtmezler mi ona deli oluyorum. 6 Ay sonra kazıklara yan bastıracak yani bizi Heleki şuanki obenelerine attığı kazığın hiç açıklanacak bir tarafı yok. Allah'ından bulasın TT

• quote:

quote:

quote:

dostum "ücretinin altında kalmamak koşuluyla" diyor 512k l.siz ücreti daha fazla olduğundan geçebilirsin.........

Kampnayasız tarifenin aylık kullanım ücretinden bahsediliyor sevgili arkadaşım. Yani siz 49 ytl veriyor olabilirsiniz 1024 için, ama o 99 ytl olarak değerlendiriliyor. Yanılgıya düşmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 5 Haziran 2007; 0:06:06 >

• Arkdaşlar gercekten bizi salak yerine koyuyorlar !!!
    İki seneden beri adsl kullanıyorum ve ben hala misal 2mbit icin 139 ytl öderken yeni dsl ye basvuran bir kişinin 59 ytl ödemesi gercekten kabul edebilir bisey değil.Fakat bir yandan da eski ve yeni kullanıcılar arasında kadar fark olmayacak gibi ve bu kampanya yeni bir indirimin habercisi olabilir diye düsnüyorum.Bekleyip göreceğiz bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanbaglan

arkadaşlar sizi bilmem ama ben tt interneti kapatmaya karar verdim
    böyle bir şeye kendim adına göz yumamam
    adamlar aynı numarada farklı tarifeye geçiş yolunu bile tıkamışlar
    yani herhalükarda iki katını ödetecekler ben şahsen buna tepkisiz kalacak kadar keriz değilim
    en kısa zamanda değişmezse ben tt adsl ye tekmeyi basıyorum
    --YENİ NUMARA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ UYARIYA DİKKAT EDİN--
    Şayet yeni hat alırsanız bütün tlf düzeniniz değişeceği gibi sadece internete özel hat aldığınızda faturalarda hep gördüğünüz bir yığın abes vergi adsl faturanıza yüklenecek(tlf faturasına dikkat edin yarısı vergi yarısı sizin harcadığınızdır-
    bu halde mesela 1024 4GB kotalıya hem 14.9 öderken hemde yaklaşık 15 ytl falan filan vergilerine ödersiniz olur size 30 kağıt
    yani değiştirmeden önceki faturaya devam gibi olur.o yüzden bu pek mantıklı değil-----------------
    ay sonuna kadar mevcut aboneliğiniz zaten devam edecek o vakte kadar telekom geri adım atmazsa ilk yapacağınız iş aboneliği kapatmak olsun.Peki sonra ne olacak derseniz.TT artık pazardaki tek firma değil smile var superonline var
    bu firmalar her zaman tt ye karşı tutunmak için onun fiyat indirimlerini takip etmek zorundalar o halde kısa zaman sonra göreceksiniz hepsi bu indirimli fiyatlara geçiş yapacak telekom babamızın oğlu değil ya
    birini iptal ettirir numara değiştirme sıkıntı olmadan başkasında indirimli tarifeye geçersiniz (unutmayın bu firmaların hepsi özel o sebeple tt nin diğerlerinden bir farkı yok aslında)
    bence ayın son haftasına kadar bekleyin şayet tt fiyatta diretirse ötekilerine geçin zaten kayıt artık bedava her yerde-
    modemi hediye-yani hiç maliyeti yok bu geçişin
    bu arada arap düşmanlığı yapan kafatasçı arkadaşları kınıyorum
    siz kendinizi oyuncak olarak görüyorsanız o kendi bileceğiniz iş
    konuyla alakası olmayan saçma bir başlık olmuş

usta birincisi senin superonline filan gecmen ttye bi zarar vermez cunku odeyeceğin paranın çok büyük bi kısmı ttye gidecek zaten. ikincisi superonline fln o kampanya fiyatlarını vermesi demek superonlinenin da o kampanya ya katılıp ttyle 2 sene anlaşma imzalaması gerekir ki bunuda aynen kullanıcya yansıtırlar yani bi manası kalmaz olayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Yahu TT milleti aptal mi saniyor, 2 dakika istiare yaptin miş durum ortaya cikiyor resmen 3 kagitciligin daniskasi. Ben senelerdir adsl kullanip TT'nin agiz kokusunu cekip fahis fiyatlar odeyip TT'ye para kazandiricam TT kampanya yapip eski abonelerini uzak tutacak. Yok yani ben kufrediyorum icimden ve bela okuyorum. Eger benim hakkimi yiyen her kimse colugundan cocugundan ciksin...

işin bu yanına üzülmeyin yani bende yıllardır kullanıcıyım bu sözde kampanya dedikleri TUZAK KAMPANYADAN yararlanamıyormuşum bence bi mahsuru yok imkan verselerdi yine geçmezdim

biraz düşününce istedikleri şeyler verdiklerinden cokfazla vede sacma şeyler istiyorlar ödiyeceğinmi bilmediğim bi rakamı 1.5 sene boyunca kabul edicem siz çocukluğunuz da dahil hiç böğle bi karar alıp yaptınızmı hayatınızda ?

sözlemeşeye baksanıza sectiğiniz hız değişmicek ama rakamlar değişicek + hiçbir iptal koşul olmadan kabulleniyorsunuz

• TT gerçekten insanların sinirini ciddi anlamda bozmaya başladı... Çok aptalca şeyler yapıyor...
    Sabır sabır nereye kadar...
  • Eski abonelere yazık değil mi ben 2 sene olacak kullanıyorum hatta 2 senelik sözleşme imzaladım ama bana kampanya yok:( , en azından 15 ytl ye çekseler şu fiyatları ne olur ya da 5 gb kota yapsalar :(,
  • arkadaşlar bu tarifeden kimseye hayır yok insanları borca sokmaktan başka bi getirisi yok 24 ay kendilerine bağlıyorlar tartışılcak bi tarafı kalmadı herşey ortada ayrıca yeni açıklanacak olan tarifelerden nemecekin yorumlarından anladığım kadarıyla yine yüksek hızlarda indirim yapılacak 256 sınırsız belki 40 ytl olur ama 512 nin 49 ytl olacağını hiç sanmıyorum hadi olsun 69 ytl bu zamana kadar olanlardan ders alın artık ve rekabet olmadıkça hiç birşey beklemeyin...
  • quote:

TUZAK KAMPANYA

arkadaşlar tuzak kampanya deyip duruyorsunuz da .. evet bu kampanyadan 2048 baglantı ile faydalananları hız düşüremiyecekleri için 2008 de iyimser bir tahminle şimdikinin en az iki katı fiyat bekliyor olacak .. bu nispeten tuzak sayılabilir

2008 de fiyatların aşagı çekilecegi yani genel bir indirim olacagı bilinen bir şey..

bu yeni kampanyaya 512 ve 1024 sınırsıza abone olanlar için bence çok cazip bir kampanya.... 2008 de 512 ve 1024 sınırsız baglantı ücretlerinin 55 - 75 ytl oldugunu düşündügümüzde (bu bir tahmin ama fiyatların inecegi kesin) ben öyle ahım şshım tuzak falan göremiyorum.. kaldı ki TT dan başka bu fiyatlardan daha cazip bir kampanya düzenliyecek biri var mı? :) veya çok yakın bir zamana kadar TT un tekelini kıracak bir iss var mı türkiyede?

not: TT un fiyat politikalarını ve kampanyalarını takdir ettigim veya memnun oldugum sanılmasın. tam tersine lanet okuyorum ama mevcut şartlarda TT a elimiz mahkum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.