Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vagrantier

quote:

Orjinalden alıntı: imotep

quote:

Kaynak olmadan bu gibi haberler itibar etmeyelim, kısacası kaynak yoksa = YALAN HABER

KAYNAK = TURK TELEKOM (TTNET)

kampanya 4 haziranda başlayacağı için bizlere bilgiler önceden gelmeye başladı

Böyle Bir kampanya var

tamam ikna oldum, zaten nemecek te onaylamış doğru bir haber. yalnız yeni tarifeler (bu değil tabi) açıklanana kadar şunu öğrenmek istiyoruz: eski 256 sınırsız kullanıcıları için müjdeli bir haber var mı? yoksa aynı şekilde 49 ytl mi ödeyeceğiz?

1mbit sınırsınızın fiyatı 44,9 ytl olacak sen hala 256kb. lar aynı fiyatta mı kalıcak diyosun

• TT de tahmin e yer yok bizim yaptığımız tahminler hiçbir zaman olmadı bu arapların politikasını gördük biz bişiler bekledikçe onlar anca sacma anlaşılmaz diretme zulum tarzı bi örneği olmayan tarfiler getirdiler

şu tarifelerin kime hayrı var bilmediğin bi parayı ödiceksin +2 sene kapatmayı bırak denileni ödiceksin + hernahgi bi yeni kampanya yada hız değişikliğini asla yapamıcaksın

bicok insanın psikoloijsi bozulucak düşünsenize 2048i sınırsız 55 e kullanan olucak , kotalı 1024 tarifelerden birine 50 milyon veren insan olucak ki biraz aşıcak 2048 sınırdan fazla para ödicek duruma düşücek

hele hele 256 kb gibi 8-10 kat yavaş bi hızı yıllardır tt ye aidat ödiyen azda olsa bi güzellik bişi bekleyen 300binden fazla abonede yine avcunu yalıcak 50ytl ödemeye dvm edicek oda bilicekki 2048i senle aynı parayı ödiyen 2-3 saat içinde 256kb in 24saatte kullanabileciği sahip olabiliceğinden fazlasını kullanıcak cekecek izlicek

tüm bu olaylar olucak yakında insanlar bunu hazmedebilirmi herkez bunu kaldırabilicekmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 5 Haziran 2007; 1:51:04 >

• Smile zaten ttnet ürün değil mi yani , benim bildğim ttnetten alıyor adsl aboneliklerini yine
    quote:

Orjinalden alıntı: rapperist

ben smile adsl abonesiyim smile ı iptal ettirip ttnet e geçsem bu indirimden faydalanabiliyormuyum?[b
  • Acaba bu TTnet kampanyayı hazırlarken aklından ne geçiyordu? yani objektif düşünmeye çalışıyorum ama insanları gene limitli internete mahkum etme mantığındalar hala limitsiz paketleri ise salak saçması kampanya adı altında (kampanya!! neresi kampanyaysa artık) kazıklamaya,yontmaya,zorlamaya çalışıyorlar. bu gerçekten çok komik ve utanç verici bi durum. bunlara en güzel cevap bu kampanya saçmalığına kimsenin girmemesidir zaten kimseninde gireceğini de zannetmiyorum
  • @SLIPKNOT

Katılıyorum ama zannetmiyorum tam okullar kapanacağı zaman yaptılar bence büyük bi patlama olacak gibi geliyor bana ama hayırlısı:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imotep

quote:

Kaynak olmadan bu gibi haberler itibar etmeyelim, kısacası kaynak yoksa = YALAN HABER

KAYNAK = TURK TELEKOM (TTNET)

kampanya 4 haziranda başlayacağı için bizlere bilgiler önceden gelmeye başladı

Böyle Bir kampanya var

tamam ikna oldum, zaten nemecek te onaylamış doğru bir haber. yalnız yeni tarifeler (bu değil tabi) açıklanana kadar şunu öğrenmek istiyoruz: eski 256 sınırsız kullanıcıları için müjdeli bir haber var mı? yoksa aynı şekilde 49 ytl mi ödeyeceğiz?

1mbit sınırsınızın fiyatı 44,9 ytl olacak sen hala 256kb. lar aynı fiyatta mı kalıcak diyosun

quote:

yalnız yeni tarifeler (bu değil tabi) açıklanana kadar
    bu kampanyadan faydalanabilseydim kesinlikle 1 mbit sınırsız bağlantıyı seçerdim. ayrıca -sadece tahmin yürütüyorum- en geç eylül ayında sınırsız 1 mbit bağlantı 49 ytl olacak. bu yüzden nemecekten ipucu almaya çalışıyordum

• başımdan geçen bir hadise;

Lineage2 adında online bir oyun oynuyorum, oyundan Finlandiya'lı bir arkadaşım var. bu oyunun serveri ile ilgili bir patch çekiyorduk.patch de aşağı yukarı 45mb civarı birşeydi sanırım.herneyse ben patchi çekmeye başladım bağlantım 256 tabiki arkadaşım ise aradan 3dk geçmeden ''kurdum ben oyundayım, sende kurdunmu?'' diye mesaj attı ben ise hala %5de idim. ben ise ona hayır hala indiriyorum dedim. bana bağlantımı sordu inanın utancımdan söylemek istemedim. olay şu ki bizler bu tarifelerden dolayı hem sinirliyiz hemde utanç doluyuz. aslına bakarsanız utanması gereken bizler değiliz.
  • Bilmiyorum dikkatinizi çektimi bu kampanya Ocak 2008'e kadar devam ediyor bir
    2008 Ocaktan sonra tarifenin altında bir hıza imzaladığın 24 ay boyunca geçemiyorsun iki

Bu demek oluyor ki 6 ay boyunca ettiği zararı kalan 18 ayda katlayarak çıkartacam diyen bir TTnet var karşımızda..
  • quote:

quote:

yalnız yeni tarifeler (bu değil tabi) açıklanana kadar
    bu kampanyadan faydalanabilseydim kesinlikle 1 mbit sınırsız bağlantıyı seçerdim. ayrıca -sadece tahmin yürütüyorum- en geç eylül ayında sınırsız 1 mbit bağlantı 49 ytl olacak. bu yüzden nemecekten ipucu almaya çalışıyordum

2008 den once 1mbit baglantida indirim soz konusu olamaz 2008 dede 1mbit sinirsiz kac ytl olur oda ayri bir konu.

• wi max gelse artık zaten alt yapısı gereği 256 lar falan olmaz inşallah wimax i getiren şirket gözünü karartmalı 3-5 ay zararı göze almalı bence
    mesela 2 mb bağlantıyı verecek 60 ytl e herkes geçecek ona gçmem diyen az olur herhalde böylece bi anda büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olacak
    fiyatı yüksek tutup kullanıcı artışıyla yavaş yavaş düşümektense az tutup biranda geçişleri sağlamalı
    zaten herkes tt ye burnundan soluyo alternatif olsa 10 ytl pahalı verip inadına ona geçecek insan çok yeter ki kalite ve hizmet olsun
    2 yıldır bi gelişme yok
    seçim yaklaşıyo bi liderde çıksa wi max getirecem dese büyük yeminler etse almayacağı oy yok ama hadi hayırlısı

quote:

Orjinalden alıntı: civalı sokak lambası

quote:

Orjinalden alıntı: haydarduman

Seçimler bitsin eylül - kasım aralığında wimax ihalesi yapılacak. Eğer ordada bürokrasi çarkı taş koymassa oparatörler hemen pastadan pay alamaya calışacaklar. 2008 yılı başı bayya hareketlenmeler olabilir.
    Wimax otumadı daha diye bilenlere,, japonyanın başkenti tokyo wimaxlı internete girişinin 2. yılı dolmak üzere.
    Anında telekomdan vazgecicem. yüzbinler geçsinde görsünler. Nasıl kıvranacaklar , kıvıracaklar. 2 yıldır 49 ytl veriyoz. İnsanın içine oturuyor...

TT un imanını anca wimax gevretir. TT da işin farkında olacagından wimax ı elinden geldigince daha çıkmadan bogmaya çalışacaktır. ama wimax servisini verecek operatorler mevcut TT tekelini kırmak için çok cazip fiyatlar ve kampanyalar la piyasaya girmeleri gerekiyor. yoksa wimax ölü bir yatırım olur. internet erişiminde kıyasıya rekabetin olacagı yıllar 2009-2010 gibi gözüküyor. 2009 yılına kadar TT un kazıgını yemeye devam edecegiz.

• Böyle yapiyolarki 256 nin onune geçsinler
  • Kampanyadan, 24 aylık abonelik taahhütü imzalayarak yeni abone olacak kurumsal ve bireysel tüm ADSL müşterileri yararlanabilir. * 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.Kampanya kapsamında satış noktalarımızda mevcut modemlerden herhangi biri müşterilerimize hediye edilecektir. * Limitli pakelerde kota aşım ücreti ayrıca ücretlendirilecektir. * 31 Aralık 2007'ye kadar müşteriler tarife paketlerini değiştiremeyecekler, 1 Ocak 2008'den itibaren 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar indirim süresince kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife paketlerini değiştirebileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife paketi, tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir. * Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. * Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca müşteriye yapılan indirimler ve modem ücreti (kablolu modem için KDV dahil 75 YTL, kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır.

şartlara bak ve küfür etme

• Değmez bunlar için ceza almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 5 Haziran 2007; 3:24:59 >
  • 22 Temmuz'a ne kaldı ki şunun şurasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nett -- 5 Haziran 2007; 6:35:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nett

22 Temmuz'a ne kaldı ki şunun şurasında...

telekom intel'le beraber mi yapacakmış indirimi?
  • peki arkadaşlar 1 ocak 2008 den itibaren tekrar 29,90 mı olacak...

valla öyleyse çok da albenili bi kampanya olduğu söylenemez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

yeni fiyatlarwww.haber7.com da var arkadaşlar

ayrıca benim kafama şu takıldı ben çok eski 256 sınırsız kullanıorum acaba yararlanabilecekmiyim. Hemen 2mbit gececem....

Maalesef HAYIR!... Bu kampanyadan yararlanabilmek için "yeni abone" olmak veya (tabii artık geçti...) eski abonelğinizi de 1 Haziran'a kadar iptal ettirtip ondan sonra yeniden abone olmanız gerekiyor!...

• quote:

Orjinalden alıntı: Boleros

Eski bir 256 sınırsız kullanıcısıyım.
    Şöyle bir durumda kampanyadan yararlanabilir miyim? (gerçi iki senelik sözleşme yapmak akıl karı değil ama...). Şimdilik sadece araştırıyorum.
    Evde iki telefon hatı mevcut (ikisi de aynı kişi üzerine kayıtlı). Bir tanesinde mevcut ADSL bağlantımı kullanıyorum.
    Boştaki hat için de kampanyaya başvursam, daha sonra da diğer hattaki ADSL yi iptal etsem olur mu? Böyle bir durumda geçerli olur mu? (Burada vurgulamak istediğim nokta iki hatın da aynı kişi üzerinde olması)

Olması lazım. Henüz başvuramadım ama ben de aynı durumdayım. Ancak kampanya'da bunun aksine herhangi bir kıstlama yok. (Sizin aklınız galiba T.Telekom'un normal telefonlar için "hesaplı hat" seçeneğine takılmış: orada bir adreste aynı kişi üzerinde olsun hatta olmasın sadece bir telefona bu tarifeyi uyguluyorlardı...)

• quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

peki arkadaşlar 1 ocak 2008 den itibaren tekrar 29,90 mı olacak...

valla öyleyse çok da albenili bi kampanya olduğu söylenemez....

yok mu cevaplayacak arkadaşlar...
  • Eski muhabbetlere aynen devam. Hiç bişiy değişmemiş. Biri kampanya olacak diyip, kuyuya bir taş atıyor. 100 kişi olsa da çıkaramıor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.