Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: barrotti

quote:

Orjinalden alıntı: barrotti

quote:

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

dostum "ücretinin altında kalmamak koşuluyla" diyor 512k l.siz ücreti daha fazla olduğundan geçebilirsin.........

Kampnayasız tarifenin aylık kullanım ücretinden bahsediliyor sevgili arkadaşım. Yani siz 49 ytl veriyor olabilirsiniz 1024 için, ama o 99 ytl olarak değerlendiriliyor. Yanılgıya düşmeyin...

bu konu kesin değil ancak sizin dediğiniz gibi olsa "hızının altında kalmamak koşuluyla" derdi
    2008 deki tarifeler arasında yapılacak hız sıralaması fiyat sıralamasıyla aynıdır
    ancak 2007deki kampanya tarifesi ve 2008 deki indirimli tarife fiyat olarak karsılaştırılabilir

barrotti arkadasa hak veriyorum kısacası
    tabi telekom yazdıgını anlamicak kadar gerizekalı değil ise..

• quote:

Orjinalden alıntı: rapperist

ben smile adsl abonesiyim smile ı iptal ettirip ttnet e geçsem bu indirimden faydalanabiliyormuyum?[b

??????
  • TTNET'e abone olalı 1 ay bile olmadı daha.olaya bak.Eğer eski kullanıcılarıda bundan yararlandırmazlarsa iğrenç bir durum olacak.
  • bari birileri TT nin sitesini falan haclasın, sesimizi duyursun..
  • Telekom kendi kendini bitiriyor... Fazla sürmez hükümdarlığı .
  • Yerim bu kampanyayı , oyun bunların hepsi aynı kontör muhabbeti gibi ; 24 ay sözleşme yap 6 ay ucuz kullan 6 aydan sonra bi bakmışın çocuğun olmuş sonrada vazgeçersen tıkır tıkır indirim car curt diye bir sürü para ödemeye mahkum ol çocuk kandırıyorlar sanki....tekelleşmenin sonu bu beyler ...bu olayı başımııza açanlar utansın bu adamların suçu yok........

• ben 2 senedir kullanıyorum adsl bana kampanya yok :( bi kere mi ne yaptılar yüzde 5 indirim :(( sanırım o da 2 yılık daha sözleşmeyi uzattım:(,
    quote:

Orjinalden alıntı: ALTEK

TTNET'e abone olalı 1 ay bile olmadı daha.olaya bak.Eğer eski kullanıcılarıda bundan yararlandırmazlarsa iğrenç bir durum olacak.
  • iletisim@ttnet.net.tr
    adslmusterisikayetleri@turktelekom.com.tr

Az önce iki e-posta adresine de birer e-posta gönderdim. Ne olur ki demeyin okumayacaklarını biliyoruz da demeyin herkes gönderirse okumasalar bile bu yoğunluk ne oluyor dedirtecektir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar, şimdi kafam karıştı.

Bende Superonline var.Taahhütsüz.
    Şimmdi TTNete geçsem 2 sene lik sözleşmeyi yapsam,
    2Mbit Limitsiz internete 59 YTL mi ödeyeceğim?

Ona göre hemen kapattıracağım, zaten WIMAX ten bu sene umut yok.

TTnet hala tekel olduğun göre ,Gavurdan ne koparırsak Kardır diye düşünüyorum.
    Yani önümüzdeki sene 4 Mbit 60ytl olmayacağına göre ben bu fırsattan yararlanmak isterim.

Edit: TTnet senin Bennnnnn o 6 aylık kampanyana bennnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 5 Haziran 2007; 20:14:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

Arkadaşlar, şimdi kafam karıştı.

%90 yaparsın. Neteicede şu anda resmen TT abonesi değilsin. Kampanyadan da faydalanabilirsin.
  • arkadaşlar.. biraz once adsl muşteri hizmetlerine:

yaklaşık 3 yıllık aboneniz olarak son kampanyanızı şiddetle kınıyorum
    ve bana 2.sınıf hissini yaşattığınız için hat iptali başta olmak
    üzere tüm yasal yollara başvuracağımı ve etrafımdaki birçok kişinin
    de aynı düşüncede olduğunuzu bilmenizi isterim..saygılarımla

mailini attım isim vererek.. bu işin hukukiboyutunu araştıracam ve gerekirse dava açacam..bu açık bir haksızlık.. aynı durumda olanlara farklı uygulama yapamazlar bu şirketler.. aklıma ilk gelen telekomünikasyon üst kurulu..sonra da tuketci mahkemeleri..bariz olarak hukuka aykırı bu kampanya..eşit durumda olanlara eşit davranmak zorundalar..çift tarife uygulayamazlar..bence herkes bir maille şikayetini bildirsin..sanıyorum sonuç alınır tepki çok olursa..

not:
    İnternet Servis Sağlayıcım ile ilgili bir sorun yaşadığımda kiminle temasa geçmeliyim?

Öncelikle İnternet Servis Sağlayıcınız ile temasa geçmeli ve İnternet Servis Sağlayıcınızın çağrı merkezi hizmetleri ya da internet servisleri aracılığıyla şikayetinizi bildirmelisiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken husus hangi yolla ve hangi tarihte şikayetinizi ilettiğinizi, kiminle görüştüğünüzü ve size söylenilenleri not etmenizdir. Sorununuz çözümlenmediği takdirde bu bilgilerle Telekomünikasyon Kurumu Tüketici Şikayetleri Merkezine, yazılı olarak, 130 numaralı tüketici şikayetleri hattından telefon aracılığıyla ya da e-posta ile başvurabilirsiniz

• Abi Tarifeler Manyaq Yaaa.
  • quote:

Yani önümüzdeki sene 4 Mbit 60ytl olmayacağına göre ben bu fırsattan yararlanmak isterim

Yalnız 6 ay sonra ne yapacaksın onu düşündümnü hiç? Kampanya tarifeleri 6 aylık sadece ocak 2008 de hükmü kalmıyor. Hangi ücreti ödeyeceksin ocak ayından sonra? Tamamen loto oynamak gibi birşey bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Yani önümüzdeki sene 4 Mbit 60ytl olmayacağına göre ben bu fırsattan yararlanmak isterim

Yalnız 6 ay sonra ne yapacaksın onu düşündümnü hiç? Kampanya tarifeleri 6 aylık sadece ocak 2008 de hükmü kalmıyor. Hangi ücreti ödeyeceksin ocak ayından sonra? Tamamen loto oynamak gibi birşey bu?

Bilmiyorum, yani bu kampanya 6 aylık mı, o zaman kalsın.

Ben zannetim 2 senelik taahhüt karşılığında her ay modemli alırsam 59 ytl.O zaman BAN.

6 ay boyunca 59 ytl öde, eee geri kalan 18 ay için niye sözleşme yapıyorsun sen bakimmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 5 Haziran 2007; 20:18:11 >

• quote:

Çoğu kişi bu durumu bilmiyor galiba
  • quote:

quote:

Sanırım bilmeyenler çoğunlukta ve bence konu başlığını Yeni tarife sadece 6 aylık diye değiştirilsin.
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım bilmeyenler çoğunlukta ve bence konu başlığını Yeni tarife sadece 6 aylık diye değiştirilsin.

Kampanya bitiminde hangi bağlantıya abone olduysa insanlar muhtemelen o tarifenin o zamanki ücretlendirmesinden devam edeceklerdir. Eski aboneler ise bu 6 aylık süreçte iki katı fazla para ödeyecekler ki bazı tarifelerde daha da fazla.

Sonuçta kalkıp 6 ay bitti siz zaten 6 ay boyunca ucuz bağlandınız şimdi size zamlı tarife diyemezler yada o kadar sıyırık değillerdir diye düşünüyorum. (Belli de olmaz bunlar )

• quote:

Orjinalden alıntı: DHHarezmi

Kampanya bitiminde hangi bağlantıya abone olduysa insanlar muhtemelen o tarifenin o zamanki ücretlendirmesinden devam edeceklerdir. Eski aboneler ise bu 6 aylık süreçte iki katı fazla para ödeyecekler ki bazı tarifelerde daha da fazla.

Sonuçta kalkıp 6 ay bitti siz zaten 6 ay boyunca ucuz bağlandınız şimdi size zamlı tarife diyemezler yada o kadar sıyırık değillerdir diye düşünüyorum. (Belli de olmaz bunlar )

Tabi zam falan yapamazlar o zamanki tarife neyse o olacak. Ama önemli olan konu o zamanki tarifenin ne olacağının bilinememesi? Yani bir indirim olacak ama sadece 10 ytl lik bir indirim olursa kötü olur çünkü daha 18 ay mecburen aynı tarifenin kullanılması şartı var...

• Aramızda avukat varmı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.