Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 256 sınırsızdayım ve direniyorum ... bu kampanyadan da yararlanmayı DÜŞÜNMÜYORUM ... ENAYİ DEĞİLİM TELEKOM ....
  • Ya söverek olmayacak bu iş ne yapabiliriz mail den başka aman arkadaşlar yeni kampanya tuzağına düşmeyin sakın 18 ay kitleyecek parayı milete bunları türkiyede barındıran başımızdakilere yazıklar olsun nerde hani hükümet milletin yanındaydı duymuyormu olanları, gelin size oy veririz bekleyin
  • Türk Telekom: 2007 ADSL yılı olacak

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Doany, "Yeni yılda ADSL'de hız artırımı ve fiyatlandırmalarıyla ilgili büyük bir duyuru yapacağız. 2007 ADSL yılı olacak" dedi.

Kaynak

Doany Aldatmaca ve Kandırmaca Partisinden aday olursa sakın şaşırmayın...

• Telekom sadece bir piyon çeşitli türden internet sertifikaları dağıtılmaya başlansın o zaman hız nedir göreceksiniz 2-3 yıl içinde eğerki Türk telekominasyon kurumu insafa gelirse super online ezcek telekomu rekabet olcak baya bi diğer ülkelerde hızlı olmasının nedeni rekabet var ayrıca Türkiye 15 yıl geriden takip ediyor dünyayı Bence telekomu değil türk telekominasyon kurumunu protesto etmeliyiz admlar wimax gelcek izin vermiyolar diğer şirketler adsl döşicek onada izin vermiyolar haliyle telekomda kılını kıpırdatmıyo.
  • Tolekomikasyon kurumu zaten telekom sektörün bihaber insanlardan kurulu galiba. Ne iş yaparlar ne için maaş alırlar bilmiyorum! Vatana millete hayırlı ne iş yapmışlar bugüne kadar!

3.5 milyon adsl kullanıcısı var memlekette hani tepki?
  • Sevgili arkadaşlar;TTNET`in yeni başlatmış olduğu kampanya ilgili yeni öğrendğim bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.Kampanyaya yeni katılacak olanlar veya katılanlar için söylüyorum;Tarifenizi seçiyorsunuz ve 2 yıllık sözleşme imzalıyorsunuz.İşte püf nokta şimdi geliyor,Sözleşme boyunca seçtiğiniz tarife üzerinden ücretlendiriliyorsunuz.(örn:1024kbps=14.99ytl kampanya fiyatı)!Sözleşmeniz süresince yeni uygulamaya sunulacak kampanyalardan tarifelerden sözleşmeli olduğunuz ve bu kampanyaya dahil olduğunuz için yararlanamayacaksınız.Sözleşmeniz bittiği zaman o zamanın getirdiği yeni kampanyalardan ve tarifelerden yararlanabileceksiniz.Bu ayrıntıyı bugün yaz kampanyasının detaylarını öğrenmek amacıyla görştüğüm ADSL satış nktası olan bir arkadaşımdan öğrendim!Tabii her ne şekilde olursa olsun tedbiri elden bırakmamak ve akılda kalıcı,sonuca ulaşabileceğimiz net teoriler üretmek de çabamız olsun!Sevgiler

• alıntı:http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=86162&st=90

quote:

Yaz fırtınası kampanyası başladı 4 Haziranda (2 gün önce) bilenler bilir.
    Dün yeni tarifeye geçtim aklınıza takılan sorunlara da yanıt bulmuş oldum şimdi sizinle paylaşacağım.

Ofiste 2 telefon hattımız vardı.1 inde adsl bağlı,diğeri boştaydı.İki telefonda aynı kişi üzerine kayıtlı idi.Adsl bağlı olan telefondan adsl iptal ettirildi ve adsl olmayan diğer telefona adsl bağlandı.Bu işlemler (kapatıp-açma) 4 saat içinde halledildi.
    Verdikleri modem iyi olmadığı kullanmak istemedim.Eski modemime yeni Kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde bı sorunda çözüldü.
    Böylece adsl'yi aylık 50 ytl'den 25 ytl'ye indirmiş olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodur

Sevgili arkadaşlar;TTNET`in yeni başlatmış olduğu kampanya ilgili yeni öğrendğim bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.Kampanyaya yeni katılacak olanlar veya katılanlar için söylüyorum;Tarifenizi seçiyorsunuz ve 2 yıllık sözleşme imzalıyorsunuz.İşte püf nokta şimdi geliyor,Sözleşme boyunca seçtiğiniz tarife üzerinden ücretlendiriliyorsunuz.(örn:1024kbps=14.99ytl kampanya fiyatı)!Sözleşmeniz süresince yeni uygulamaya sunulacak kampanyalardan tarifelerden sözleşmeli olduğunuz ve bu kampanyaya dahil olduğunuz için yararlanamayacaksınız.Sözleşmeniz bittiği zaman o zamanın getirdiği yeni kampanyalardan ve tarifelerden yararlanabileceksiniz.Bu ayrıntıyı bugün yaz kampanyasının detaylarını öğrenmek amacıyla görştüğüm ADSL satış nktası olan bir arkadaşımdan öğrendim!Tabii her ne şekilde olursa olsun tedbiri elden bırakmamak ve akılda kalıcı,sonuca ulaşabileceğimiz net teoriler üretmek de çabamız olsun!Sevgiler

adsl satış noktası olan arkadaşın kampanyayı anlamamış galiba? kampanya tarifeleri ocak 2008 e kadar geçerli bu ttnetin sitesinde yazıyor zaten hangisine inanalım ttnete mi? Adsl satış noktası arkadaşamı?

• sözleşme boyunca kampanya dahilinde sunulan tarifeden ucretlendirilecekmşsiniz.Çünkü 2 sene sözleşmelisiniz.
  • Türk Telekom: 2007 ADSL yılı olacak

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Doany, "Yeni yılda ADSL'de hız artırımı ve fiyatlandırmalarıyla ilgili büyük bir duyuru yapacağız. 2007 ADSL yılı olacak" dedi.

İŞTE ADSL YILI 2007'nin YAĞLI KAZIKLI KAMPANYASI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Bison -- 6 Haziran 2007; 13:46:18 >

• Orjinal sözleşme bu galiba teşekkürler M.Bison.

Sözleşmenin en başında yer alan kısım (tablonun hemen altında) .... olarak bırakılmış şimdi oraya ne yazarsan/yazdırırsan o geçerli olacak değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Orjinal sözleşme bu galiba teşekkürler M.Bison.

Sözleşmenin en başında yer alan kısım (tablonun hemen altında) .... olarak bırakılmış şimdi oraya ne yazarsan/yazdırırsan o geçerli olacak değilmi

Evet, orjinal sözleşme.
  • 'Telekom Kamuda Kalsaydı' Dedirten Kampanya

Türk Telekom 2005 yılında özelleştirilip, Oger'e satıldığında, tüm medyada fiyatların düşeceği yönünde haberler yer almıştı. Ancak, Türk Telekom'un yeni sahipleri, hiçbir özel firmanın bugüne kadar yapmadığı bir kampanyayı hayata geçirdiler. Buna göre yeni ADSL abonesi olanlar yüzde 50 indirimden faydalanacaklar. Ancak, bu kampanya, sadece yeni abone olacakları kapsamaktadır. Oger Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamayacaktır...

http://www.memurlar.net/haber/77624/

• quote:

Orjinalden alıntı: rapperist

ben smile adsl abonesiyim smile ı iptal ettirip ttnet e geçsem bu indirimden faydalanabiliyormuyum?[b

Neden faydalanamayasınki..? 2 yıllık sözleşmeye imza atarsan bu yıl sonuna kadar indirimli kullanırsın.
    Bu arada şu da var;

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Orjinalden alıntı: GrAy

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

6 ay indirimli verecekler yani. (1mb için 6*5=30 ytl kardasın) İyide bundan onceki kampanyalarında 2 ay bedava veriyorlardı. (1 mb için 40*2=80 ) Yani bu daha iyi bir kampanya değil.

* Bu arada konunun yeri burası değil...

Doğru hesap akılları sıra çaktırmadan kampanya die milleti kandıracaklar. Ama modem veriyorlar bedava onu kar oalrak görebiliriz. Bence fiyatı indirmek bi çözüm değil alt yapıda yenileme olmadıktan sonra fiyatı 1 ytl olsa ne.
    Japonyadan çıkma fiber optik kablo ihalesine girmiştik ne oldu o bilen varmı.

O hesapta modem de vardı 2 yıllık sozlesme yaparsan Örneğin biz 1 yıllık sözleşme yapdık sadece modem aldık bedavaya.

• http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6656695.asp?gid=180

Tüketici Hakları Merkezi (TÜ-MER) Genel Başkanı Ömer Keser, Telekom'un uygulamaya koyduğu “indirimli ADSL” kampanyası ile tüketicinin yanıltıldığını iddia ederek, “İki yıllık sözleşme imzalayan abone, ileride fiyatlar birkaç katı artsa bile abonelikten çıkamayacak” dedi.

Keser, yaptığı açıklamada, “Türk Telekom'un söz konusu kampanya ile Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı davrandığını, yeni aboneler ADSL hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanırken, eski abonelerin adeta cezalandırıldığını” savundu.

Duyarlı tüketicilerin abonelik sözleşmesini çok iyi okuması, ileride doğabilecek hukuki sorunlara karşı önlem alması gerektiğini vurgulayan Keser, “Çünkü, kampanya adıyla tüketici yanıltılıyor. İki yıllık sözleşme imzalayan abone, ileride fiyatlar birkaç katı artsa bile abonelikten çıkamayacak” dedi.

Keser, “indirimi desteklediklerini, ancak, ayrımcılığa kaşı olduklarını, Türk Telekom'un özelleştirilmesinin ardından tüketici aleyhine birçok gelişme yaşandığını, bu yüzden son aylarda gelen tüketici şikayetlerinin yüzde 40'ını Telekom'un oluşturduğunu” kaydetti.

Telekom'un son kampanyasının 24 ay süreyle abone olanların yıl sonuna kadar indirimli ücretlerden yararlanmasını öngördüğünü ifade eden Keser, şunları söyledi: “Eski abonelerin de indirimden faydalanmalarını önlemek amacıyla bu kampanya 1 Haziran 2007'den sonra aboneliğini iptal ettirenleri kapsamıyor. Artık, haklarımızı aramayı bilmek zorundayız. Telekom, abonelere, 2008'den itibaren fahiş artış yapmayacağının garantisini de vermelidir. Aksi takdirde ucuz ADSL hizmetinin yanı sıra modem de hediye edilen tüketici, bunun birkaç katı zarar görebilir.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6656695.asp?gid=180

Tüketici Hakları Merkezi (TÜ-MER) Genel Başkanı Ömer Keser, Telekom'un uygulamaya koyduğu “indirimli ADSL” kampanyası ile tüketicinin yanıltıldığını iddia ederek, “İki yıllık sözleşme imzalayan abone, ileride fiyatlar birkaç katı artsa bile abonelikten çıkamayacak” dedi.

+1

• Yavaş yavaş medyada ses getirmeye başladı bu kampanya.
    Haberlerin sayısı artmaya devam ediyor.
  • bazı arkadaslarımız 2 yıllık sözleşmeyle birlikte elimizin kolumuzun baglandıgını,bazı yukumlulukler altına girdigimizi yazmıslar.Arkadaslar normaldede zaten kullanıyoruz bu mereti ve şimdilik baska bir caremiz yok.Demek istedigim herkes alıyor kullanıyor...
  • Ben öncelikle hala birbirini sen vatan hainisin hadi ordan sen vatan hainisin diyen insanların bir araya gelip tepki vereceğine nedense inanmıyorum. Son yıllaran en garip kampanyası olduğunu gördük. Belki TT Temmuz başına bizim tarifelerimizi yetiştirmeye çalışıyordur bir ihtimal...

Ayrıca anlamadığım konu şu hadi diyelim TT böyle bir tarife hazırladı TK buna nasıl izin verdi?
  • Arkadaslar bugün itibariyle yaz kampanyasına dahil oldum.1024kbps 4gb kotalı tarifeyi sectim.Sanıyorum listedeki en uygun tarifeyi sectim,en azından kampanya sonunda cıkacak problemlerden en az zararla kurtulabilirim.Yani demek istedigim 2048 almıs olsaydım daha buyuk sorunlar cıkacaktı benim icin...Benim icin ve aslında benim gibi tercih yapmıs insanlar icin tek sorun 2 yıllık sözleşmedir.Buarada bende cok eski bir adsl kullanıcısıyım belirtmek isterim,eski kullanıcılara yapılan bu haksızlıgında sonuna kadar karsısındayım.İtirafsa sunuda itiraf edeyim,bu kamanyaya gecmemin tek sebebi 6 aylık indirimli kullanım,baska birsey degil.Ve tamamen kendi tercihlerim dgrultusunda hareket ettim..Fakat soyluyorum.Telekom bastan asagı problemleri olan bir kurum,istisnalar hariç tabii..Sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.