Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öyle veya böyle süperonline,doğan telekom,sabancı telekom v.s geniş bant internet piyasasına girecekler
    ve bu yakın bir zamanda olacak.gerek kamuya ait kablo sistemi üzerinden gerekse yüksek frekanslı geniş
    bant wimax gibi teknolojiler vasıtası ile...yani tekelin sonu yaklaşıyo...bu sonun ne zaman gerçekleşeceğini
    telekomda tam olarak bilemediği için, belirli aralıklarla ,müşteriyi uzun süreli yükümlülük altına sokan
    kampanyalar düzenliyo...yani ocak 2008 de duruma bakacaklar lisans dağıtımları v.s gerçekleşip tekel
    tehlikeye düşerse 55-60 ytl den kullanmaya (hatta belkide dahada düşürürler) devam edecek müşteriler...
    yok bu gerçekleşmezse yani telekomun işine gelecek şekilde lisans dağıtımları filan yine ertelenirse o zaman 140 ytl ye
    çıkaracaklar fiyatları,zaten ocak 2008 demelerininde sebebi bu...bütün amaçları müşteriyi uzun süreliğine bağlamak

bunun farkında olmasalar 200 ytl ye verdikleri 2 mb interneti 4-5 ay içinde 50 ytl ye düşürmezler

bizde akıllı olalım: yeni firmalar piyasaya girdiğinde fiyatlar arasında uçurum olmazsa kesinlikle telekomu bırakıp bu firmalardan hizmet alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinbey1 -- 6 Haziran 2007; 16:30:17 >

• Beyler illa ki adsl i iptal etmeniz gerekmiyor, aynı yerde oturanlar bileşip wireless üzerinden ortak internet kullanarak en azından bir kaç hattı iptal ettirmiş olurlar, üstelikde internetsiz kalmamış olursunuz..
  • ben neden bu kadar tepki verildi anlamıyorum neye tepkilisiniz arkadşlar yaz tarifesini mi kıskandınız ? 1 ocak 2008 den sonra telekom ne isterse onu ödeyecekler yeni üye olanlar bu da köle olmak demek. bu kampanyayla üyee olup 2 yıllık kontrat yapmak salaklıktan bşka bişe değil. 25 yaşındayım ve ilk defa böyle bir kampanya görüyorum. önemsemeyin bence . telekoma salak deyin tamam da gelip biz niye yararlanamıyoruz felan biz de hakediyoruz felan demeyin komik kaçıyor . 18 ay boyunca kendinizi teslim etmek mi istiyorsunuz. telekom bu yaptı bi salak kampanya daha açık fikirltelekom utanç verici çok komik dalga geçilecek bir kampanya
  • bi arkadaş en ucuz kampanyayyı sectim diyor yazık 2 sene boyunca değiştirimiceksin değiştirmeyi bırak kapatamıcaksın cok yazık yıl 2010 olucak yani 3-5ay kalıcak sen daha 1024 kullanıyor olucaksın hemde 4gb kotayla idare etmeye calışıyor olucaksın ah diyorum başka bişi demiyorum sadece bunları 6 ay boyunca 15ytl için ben yapmazdım
  • Tek sorun, Ocak 2008 deki tarifenin belirsizliği değil ki... Telekom bu tepkiler üzerine muhtemelen fiyatların yeni tarifede artmayacağını garanti edecek, hatta belki de ucuzlayacağını açıklayacaktır.

Bence esas sorun, yıllardır beklenen ve herkesi kapsayacak büyük indirimin gene verilmemiş olması, daha 2 ay önce, yaz başında büyük indirimler olacağını, bu kez 256 lara da büyük sürpriz olduğunu söyleyen Doany'nin bizlere bir kez daha yalan söylemiş olmasıdır! Telekom'un kitlelerce yoğun şekilde nefret edilmesinin ve ne yaparsa yapsın tepki toplamasının nedeni de bu zaten. Nedeni başka yerde aramalarına hiç gerek yok. Söylediklerini yapmıyorlar, yaptıklarının altında mutlaka bir art niyet, bir şark kurnazlığı, müşteriyi enayi yerine koyma amacı var ve tepkileri geçiştirmek için sürekli yalan söylemekteler. Bu sefer de gene öyle olacağından hiç şüphem yok. Gene NTV ye veya başka bir kanala çıkılacak, çanak sorulara yanıltıcı ve saptırıcı yanıtlar verilecek, yuvarlak sözlerle bir şeyler gevelenecek, bir takım yanıltıcı tarife örnekleri verilecek, yanıltıcı hesaplar yapılacak, belki gene bir takım sözler verilecek, ağzımıza bir parmak bal çalınacak, umut verilecek, tepki soğutulacak, konu kapatılacaktır. Biz artık bundan bıktık!!!

Bugün derhal yapılması gereken, söz konusu kampanyadaki fiyatların bir sonraki indirime kadar kalıcı gerçek tarife haline getirilmesidir! Belki bu aşamada bir de, artık çağ dışı yavaşlıkta ve yetersiz hızlar olan fahiş 256k ve 512k seçenekleri tarifeden çıkartılabilir ve bu abonelerin sözleşmeleri otomatikman 1Mbit sınırsıza yükseltilebilir. Azalan hız seçeneklerine (aynı indirimli tarife mantığına bağlı kalınmak kaydıyla) 3MBit ve 4MBit hızları eklenebilir ve altyapının müsait olduğu yerlerde verilebilir.

Telekom şunu iyi bilmelidir ki, onlar artık bizim Türk Telekom' umuz değildirler! Halk artık Telekom'u benimsememekte, kendisinden görmemektedir ve rekabet ortamı doğupta alternatifler ortaya çıktığı an, bu kendisine çektirilenlerin, bu soygunun ve terbiyesizlklerin cezasını verecek, hiç tereddüt etmeden Telekom'a tekmeyi basacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 6 Haziran 2007; 17:38:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PePo

Tek sorun, Ocak 2008 deki tarifenin belirsizliği değil ki... Telekom bu tepkiler üzerine muhtemelen fiyatların yeni tarifede artmayacağını garanti edecek, hatta belki de ucuzlayacağını açıklayacaktır.

Bence esas sorun, yıllardır beklenen ve herkesi kapsayacak büyük indirimin gene verilmemiş olması, daha 2 ay önce, yaz başında büyük indirimler olacağını, bu kez 256 lara da büyük sürpriz olduğunu söyleyen Doany'nin bizlere bir kez daha yalan söylemiş olmasıdır! Telekom'un kitlelerce yoğun şekilde nefret edilmesinin ve ne yaparsa yapsın tepki toplamasının nedeni de bu zaten. Nedeni başka yerde aramalarına hiç gerek yok. Söylediklerini yapmıyorlar, yaptıklarının altında mutlaka bir art niyet, bir şark kurnazlığı, müşteriyi enayi yerine koyma amacı var ve tepkileri geçiştirmek için sürekli yalan söylemekteler. Bu sefer de gene öyle olacağından hiç şüphem yok. Gene NTV ye veya başka bir kanala çıkılacak, çanak sorulara yanıltıcı ve saptırıcı yanıtlar verilecek, yuvarlak sözlerle bir şeyler gevelenecek, bir takım yanıltıcı tarife örnekleri verilecek, yanıltıcı hesaplar yapılacak, belki gene bir takım sözler verilecek, ağzımıza bir parmak bal çalınacak, umut verilecek, tepki soğutulacak, konu kapatılacaktır. Biz artık bundan bıktık!!!

Bugün derhal yapılması gereken, söz konusu kampanyadaki fiyatların bir sonraki indirime kadar kalıcı gerçek tarife haline getirilmesidir! Belki bu aşamada bir de, artık çağ dışı yavaşlıkta ve yetersiz hızlar olan fahiş 256k ve 512k seçenekleri tarifeden çıkartılabilir ve bu abonelerin sözleşmeleri otomatikman 1Mbit sınırsıza yükseltilebilir. Azalan hız seçeneklerine (aynı indirimli tarife mantığına bağlı kalınmak kaydıyla) 3MBit ve 4MBit hızları eklenebilir ve altyapının müsait olduğu yerlerde verilebilir.

Telekom şunu iyi bilmelidir ki, onlar artık bizim Türk Telekom' umuz değildirler! Halk artık Telekom'u benimsememekte, kendisinden görmemektedir ve rekabet ortamı doğupta alternatifler ortaya çıktığı an, bu kendisine çektirilenlerin, bu soygunun ve terbiyesizlklerin cezasını verecek, hiç tereddüt etmeden Telekom'a tekmeyi basacaktır!

Gayet açık ve net bir şekilde sorunu ortaya koymuşsun. Tebrik ediyorum.

• wtwt24 ve guest1911 tepkim sadece bu haberden değil,yaptıkları herşey ülkenin zararına.Siyasi gelmiş olabilir ama ucu devlete bakıyor bu haberin.Bir avuç pisliğin(ismi lazım değil) koca türkiye yi şamar oğlanına çevirmesi,yabancılara giden tonla paralar ve onların bize ettiği zulm vs..Bunları görüpte sessiz kalacaklara başka ne denir bilmiyorum.Biliyorumki verenler gene onlara verme yolunda.
  • Çok doğru söylemişsin pepo özellikle şuna katılıyorum;

quote:

Bugün derhal yapılması gereken, söz konusu kampanyadaki fiyatların bir sonraki indirime kadar kalıcı gerçek tarife haline getirilmesidir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

bi arkadaş en ucuz kampanyayyı sectim diyor yazık 2 sene boyunca değiştirimiceksin değiştirmeyi bırak kapatamıcaksın cok yazık yıl 2010 olucak yani 3-5ay kalıcak sen daha 1024 kullanıyor olucaksın hemde 4gb kotayla idare etmeye calışıyor olucaksın ah diyorum başka bişi demiyorum sadece bunları 6 ay boyunca 15ytl için ben yapmazdım

Üst tarifelere geçmek serbest 2008 den itibaren. Kampanya metnini dikkatli oku bence.
  • Ne zaman 2048 sınırsız 29 ytl olur, o zaman birşeyler değişmeye başlamış derim. Sıkıldım artık saçma sapan kampanya ve tarifelerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 6 Haziran 2007; 19:42:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Çok doğru söylemişsin pepo özellikle şuna katılıyorum;

quote:

Bugün derhal yapılması gereken, söz konusu kampanyadaki fiyatların bir sonraki indirime kadar kalıcı gerçek tarife haline getirilmesidir!

Evet bu tarife herkese uygulanmalı
  • quote:

Tek sorun, Ocak 2008 deki tarifenin belirsizliği değil ki... Telekom bu tepkiler üzerine muhtemelen fiyatların yeni tarifede artmayacağını garanti edecek, hatta belki de ucuzlayacağını açıklayacaktır.

Her bir kelimesine, her bir harfine yürekten katılıyorum.

• Pepo; söylediklerinin tamamen arkasındayım. Katılmamak mümkün değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

bi arkadaş en ucuz kampanyayyı sectim diyor yazık 2 sene boyunca değiştirimiceksin değiştirmeyi bırak kapatamıcaksın cok yazık yıl 2010 olucak yani 3-5ay kalıcak sen daha 1024 kullanıyor olucaksın hemde 4gb kotayla idare etmeye calışıyor olucaksın ah diyorum başka bişi demiyorum sadece bunları 6 ay boyunca 15ytl için ben yapmazdım

Üst tarifelere geçmek serbest 2008 den itibaren. Kampanya metnini dikkatli oku bence.

şöğle bi bakalım en yakında görünen ilk tekme 512 sınırsızlar fiyat olarakda uygun olduğunda alt tarife duruma geldiğinde bu atılan imzadan ona gecemiceksin belki benzer avantajlı farklı bişi gördüğünde de attığın imzadan ötürü hbr leri okuyucaksın sadece taahüt ettin cünkü kapatamazsında

2008 oldumu sana verdiği fiyatlar bu olmıcak elbette artıcak fiyat ne olursa olsun ödiceksin itiraz etmiceksin ister evinde olsun ister yenibişi cıkmış olsun ona almış ol asla tt net i bırakmıcaksın 2010 yılına kadar aidat ödemelerini kesnlikle aksatmıcaksın yani 2008 den sonra rakamlar ne derece artsada şimdiki gibi efendi olucaksın akıllı olucaksın ne söğlenirrse kabul edicek onu ödiceksin bezmek bıkmak kızmak kapamayı aklına getirmiceksin

• quote:

Doğru söze ne denir Adam gibi eski aboneleri de kasayan bir kampanya düzenlemezlerse Rekabet ortamını da beklemeyeceğim Direk Smile adsl e geçiş yapacağım vereceğim 20 YTL fazla 69 YTL ye 512 Sınırsız keyfi süreceğim yetti bunların yaptıkları he bu bir çözüm mü değil ancak bir şekilde tepki göstermek gerekli.

• prensese kavuşmak için ejderhayla savaşan samuray hikayesi ütopik ama güzel. bizde önce prensesi veriyorlar sonra arkadan ejderha çıkıyor karşımıza. ütopik saçma komik.bunca yıl dayandık sabırlı olduk savaştık sözler tutulmadı devam dedik. ben prensesimi isterim bu kampanyaya katılacakların dikkatli olmalarını son kez öneriyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andhome -- 6 Haziran 2007; 21:44:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: andhome

prensese kavuşmak için ejderhayla savaşan samuray hikayesi ütopik ama güzel. bizde önce prensesi veriyorlar sonra arkadan ejderha çıkıyor karşımıza. ütopik saçma komik.bunca yıl dayandık sabırlı olduk savaştık sözler tutulmadı devam dedik. ben prensesimi isterim bu kampanyaya katılacakların dikkatli olmalarını son kez öneriyom

Arkadaşım yukarıdaki sözleşmedeki tablonun altında yazan ilk satırı okumanı tavsiye ediyorum. bence bu kampanyaya katılan herkes 6 ay boyunca bizim yarı fiyatımıza nete girecekler ki kimi tarifeler daha da ucuz..

• @ kaan84
    2010 u nerden çıkardın.
    Kampanya 2,5 yıllık mı ?
  • işin buçuğunu küsüratını bırak zaten antlaşmayada o küsürat kadarı bildiğin kısmını veriyorlar sen 2 rakamına bak ayrıca bikac sayfa evvel yazmıştım 2010 az kala diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zafer

@ kaan84
    2010 u nerden çıkardın.
    Kampanya 2,5 yıllık mı ?

abartma sanatından haberiniz yok mu pardon
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.