This Message was undeliverable due to the following reason: Bu mesaj asagidaki sebeplerden dolayi alicisina ulastirilamamistir:
The user(s) account is temporarily over quota. Kullanicin hesabi gecici olarak kota asimina ugramistir.
ya bilerek kapadılar, yada dehset bir mail trafiği oldu, umarım bir an evvel eski kullanıcar içinde bişeyler yaparlar..
yahu en çok kızdığımda bu Ükedeki onca tüketici dernek,kurullar, heyetler ne iş yapar zıkkım olsun Türk telekom,arkadaşlar sadece telekoma değil bütün tüketici derneklerine de atalım maillerimizi,hiçolmassa mail manyağı yapalım bu adamları
TTnet der ki : Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır.
Bence olayın anahtarı budur arkadaşlar.Vatana millete geçmiş olsun.Alana da geçmiş olsun Adamlar 6 ay sonra zam yaparlarsa hiç şaşırmayın, bu sadece çan eğrisini , bükmektir bir süreliğine. Eee ne de olsa Türk vatandaşı kazık yemeyi seviyor mantıyla geliyorlar , gelsinler bakalım.
Sen satarsan Telekom'u elaleme, adam istediği gibi at oynatır.
arkadaşımda pragda ofise 10mbits 30 milyon veriyo bizim konuştuğumuza bak ya
yine geriyiz yine geri sırtımızdan satın aldıkları telekomun paralarını çıkarıyorlar herkes uyuyo sadece ufak tefek cılız sesler basında dahil herkes susturulmuş arkadaşlar istanbulda protesto yapıyo 9 kişi gidiyo forum yetkililerinden ricam bu konunun herkes tarafından duyulabilecek şekilde yayınlanması
adamlar parasını çıkarsın bide alt yapı parasını çıkarsın bide .....çıkarsın sonra bize 10 mbits 4 gb kotalı verirler 5 yıl sonra
siz yine bir şey olmaz demeyin arkadaşlar LÜTFEN herkes maillerini atsın
Az önce iki e-posta adresine de birer e-posta gönderdim. Ne olur ki demeyin okumayacaklarını biliyoruz da demeyin herkes gönderirse okumasalar bile bu yoğunluk ne oluyor dedirtecektir diye düşünüyorum.
Ne garip milletiz biz ya. Her yerde sıkıntımızı dile getirmeyi biliyoruz ama icraata gelince hiç bişi yok. Kuralım bir site, toplanalım şikayeti olanlar olarak. belli bir sayıya ulaştığımız zaman atıyorum 10000 toplu halde aynı gün aynı saatte bağlantıları aynı dilekçelerle iptal ettirelim. yok mu yeter artık diyen! yarın iptal ettiriyorum direk bağlantımı ben. diğer alternatifleri kullanırım, en azından ttnet'e para yedirmem.
türk milliyetciliği ölmüş... Artık Avrupalıyız...(Avrupalı yaşamıyoruz Avrupalı gibi davrınıyoruz buda bizi aciz ve cılız bırakıyor)
quote:
Orjinalden alıntı: Uxexes
türk milliyetciliği ölmüş... Artık Avrupalıyız...(Avrupalı yaşamıyoruz Avrupalı gibi davrınıyoruz buda bizi aciz ve cılız bırakıyor)
İsviçre'de 24 Mbps bağlantı varken 100 Mbps isteriz diye eylem yapıldığını biliyor musunuz? Keşke Avrupalı gibi davranabilsek...
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
quote:
İsviçre'de 24 Mbps bağlantı varken 100 Mbps isteriz diye eylem yapıldığını biliyor musunuz? Keşke Avrupalı gibi davranabilsek...
bi organize olsak. kimse sallamıyo ki. adam gibi 3 5 kişi toplansa gerisi gelir.
arkadaşlar sorun telekomun yabancılarda olması değil..sorun türkiyedeki sistemin başıboş olması.. yoksa aynı grup bir avrupa ülkesinde bu şekilde yapabilirmi.. kurallar bellidir.. sistem aynı oldukça isterse en türk milliyetçisi gelsin ister türk düşmanı hiçbirşey değişmez.. paranın ve kar güdüsünün dili ortaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: Wngwie
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
quote:
bi organize olsak. kimse sallamıyo ki. adam gibi 3 5 kişi toplansa gerisi gelir.
e hadi ne yapalım o zaman bir fikir litfen toplu e-mailli protestomu tt nin internet sitesini hacklememi nedir nedir
toplu halde bağlantı iptali aynı nedenden dolayı!
Arkadaşlar TTNET den bu kampanyada yalnızca yeni abone olanlar katılıyor. Bence smile in kampanyası daha iyi. Ayrıntılı bilgiwww.smileadsl.com
ben de öyle düşünüyorum. iptal ettirip smile yada superonline alıcam. hiç olmadı kablo alırım.
pff 1mbite 90ytl veriyorum 4 aydır ttde tanıdık var acaba bu kampanyaya kaydırabilirmi hattımı
1 ocak 2008 de ne olacağı belli değil adamlar kalkıp 2048 MB bağlantıyı 200 YTL de yapabilirler ... bu durumda biz kampanya süresince 2048 için ödediğimiz aylık ödemenin yani 55 YTL nin altında bulunan bir pakete geçemeyecekmişiz ... yani 01 ocak 2008 de limitsiz tarifelerde 55 YTL lik bir tarife yoksa ya 55 YTL le üstü bir tarifeye gececeğiz yada limitliye ... bence şöyle olacak ... 01 ocak 2008 de fiyatlar artacak ... 256 sınırsız olmayacak 512 sınırsız 70-80 YTL arası olacak ve kampanya süresince 2048 bağlantıyı 55 YTL ye kullanan biri 70-80 YTL bayılıp ya sınırsız 512 e geçecek yada 55 YTL olan veya üstü bir rakam olan limitli bir tarifeye geçmek zorunda kalacak ... buda telekomun başka bir kazığı olarak tarih sayfalarındaki yerini alacak ... bu şerefsizlerle başa çıkılmaz ...
quote:
Orjinalden alıntı: golgeee
1 ocak 2008 de ne olacağı belli değil adamlar kalkıp 2048 MB bağlantıyı 200 YTL de yapabilirler ... bu durumda biz kampanya süresince 2048 için ödediğimiz aylık ödemenin yani 55 YTL nin altında bulunan bir pakete geçemeyecekmişiz ... yani 01 ocak 2008 de limitsiz tarifelerde 55 YTL lik bir tarife yoksa ya 55 YTL le üstü bir tarifeye gececeğiz yada limitliye ... bence şöyle olacak ... 01 ocak 2008 de fiyatlar artacak ... 256 sınırsız olmayacak 512 sınırsız 70-80 YTL arası olacak ve kampanya süresince 2048 bağlantıyı 55 YTL ye kullanan biri 70-80 YTL bayılıp ya sınırsız 512 e geçecek yada 55 YTL olan veya üstü bir rakam olan limitli bir tarifeye geçmek zorunda kalacak ... buda telekomun başka bir kazığı olarak tarih sayfalarındaki yerini alacak ... bu şerefsizlerle başa çıkılmaz ...
TTnet der ki : Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır.
bunu da kampanya şartlarını8n içinde belirtmiş zaten. En can alıcı nokta da , çünkü adamlar kesin konuşamıyorlar. Bir önce ki mesajım gibi olucak.Birden fiyat zammı sonrası isyan
Dediğim gibi 256 da kalırım daha iyi... Ya seve seve ya da S.S geçirecekler 512 ye ya da 1024 e Ama diğer arkadaşlar tarife değiştirirlerse sayımız azalır ve bu yuzden de bir çok hayal suya düşer. Bekleyip görelim derim arkadaşlar. (Tabii buarada kimse yerinden kımıldamasın tarife bakımından)
o 6 aylık albenisi olan kağada imzayı adam adımın aklından şaşarım cok ciddi söğlüyorum sinirlerini sıcak yuvanızı yıkmayın steresle mahlkemeler uğraşmak zorunda kalırsınız 2048 120ytl den aşağı olmaz bu politikayla 18 ay boyunca ödemekle yükümlüsünüz geciktiriseniz faizini falan tahmin edemiyorum türk birinin böğle oyunlar misali zarar emesini istemem bakın ucu acık neye imza attığınızı bir düşünün halen bazı arkadşalar yararlanamıyorum diye üzülüyor