Şimdi Ara

ADSL yi kontrol edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin ben kotalıya yeni geçtim ve deli gibi download yapıyo kendi kendine bunu nasıl durduracam modemin fişini çektim yine artmış biraz nete bağlıyken hiç bişey yapmasam yine artıyo bi yardımcı olsanız

• hemen şifreni değiştir. senin şifrenle başka bir adsl abonesi girebilir ve download yapabilir. şifreyi değiştirdikten sonra hiçbirşey olmaz.

modemin ethernet girişliyse ona ie den girdiğin şifreyi değiştir. genellikle tüm cihazların şifreleri bilinir ve uzaktan erişmek çok kolaydır. ben birçok insanın modemine ip adresini bildikten sonra girebiliyorum.

diğer bir ihtimal tt nin icat ettiğini düşündüğüm kota yiyen virüsler adamlar bizi kazıklamak için ellerinden geleni yaptılar tarifelerle, kelime oyunlarıyla. virüsü onların yolladığından adım gibi eminim

edit : kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanyus -- 28 Ekim 2006; 20:00:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

hemen şifreni değiştir. senin şifrenle başka bir adsl abonesi girebilir ve download yapabilir. şifreyi değiştirdikten sonra hiçbirşey olmaz.

modemin ethernet girişliyse ona ie den girdiğin şifreyi değiştir. genellikle tüm cihazların şifreleri bilinir ve uzaktan erişmek çok kolaydır. ben birçok insanın modemine ip adresini bildikten sonra girebiliyorum.

diğer bir ihtimal tt nin icat ettiğini düşündüğüm kota yiyen virüsler adamlar bizi kazıklamak için ellerinden geleni yaptılar tarifelerle, kelime oyunlarıyla. virüsü onların yolladığından adım gibi eminim

edit : kelime hatası

evet bunu bende denedim başkasının şifresine ve kullanıcı adına ulaşmak çok kolay.yalnız şu modeme admin olarak nasıl girilir anlamadım.yani kendi modemime girip modemin şifresini ve kullanıcı adını değiştirmek istiyorum bir türlü yapamadım.

• Bana da oluyo du, 3GB kotalı ADSL'im 2 günde 14GB olmuştu. Yalnız upload hiç yazmıyodu, sadece download yazıyodu. Yani benim bilg. ile ilgili bi durum yoktu. Tamamen TürkTelekomun suçuydu. Ben de Narlıdere(Sahil) Telekom Şubesine gittim. Orda yetkili bi amcayla konuşmaya çalıştım ama Zone Alarm Securtiy Suite kullandığımı, internet bağlantısını kestiğim halde upload yaptığını. Norton ve AVG Free yükleyip denediğimi. Hiç bir türlü çözüm bulamadığımı. Ethernet kablomu çektiğimi ve artmaya devam ettiğini söyledim... Format at bi bak falan yaptı. Yanımda babam olunca atmadım ama eminim dememe rağmen babam gel bi deneyelim dedi. Ece geldim, P3 bilgisayarıma 2-3 saatlik uğraş sonucu Windoz kurdum. Aynı sorun yine var, gittim artık adamla kavga edicem nerdeyse. Dedim niye upload yazmıyo sadece download yazıyo? Açıp burdan bakalım dedi, tamam olur açtık ordaki bilgisayardan benim kota sayfamı, upload 0 ama 22gb download var -o arada bile artmış- bilg. açık mı dedi, hayır dedim. Hatta ethernet kablom bile takılı değil, ama açık gözüküyo yapabileceğim bişey yok ay sonunda faturayla gelir itiraz edersiniz demişti. Tabii o uyuza güvenmedik 256 Sınırısza aldırdık, ay sonunda 27GB idi, faturayla itiraz edip işlemi bekledik, işlem sonunda kota sayfamda bile 12GB gözüküyordu hala... Ardından adama anlatmaya çalıştıysak da kendini Ağ Uzmanı sanan bir beyinsize ne kadar anlatabilirsin? 3 GB kotanın 2 günlük kısmı, yani 200MB daha fazladan ödeme yaptık... Tavsiyem PTT şubesine gidip orda een yetkili kişiyi bulman ve benim yaşadıklarımı yaşaman...

• daha fazla bilgisi olan varmı bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Wespuci -- 28 Ekim 2006; 20:09:37 >
  • senin modemin bişey yapmadıın halde PPP ışığı sürekli yanıp sönüyorsa yani bir veri transferi söz konusu ise virüs yemiş olabilrisn.Benim böle bir sorunum wardı kasperskyi kurunca halloldu
  • yaa herifler hastamıdır nedir bişey soruyosun anlamıyo ya anlamayınca bağırmaya başlıyo gülsemmi kızsammı şikayet etsen kime edecen hepsi aynı koymuşlar amele kılıklı herifleri hiç mi eğitimli adam yok bu ülkede yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

senin modemin bişey yapmadıın halde PPP ışığı sürekli yanıp sönüyorsa yani bir veri transferi söz konusu ise virüs yemiş olabilrisn.Benim böle bir sorunum wardı kasperskyi kurunca halloldu

bende antivir var çok da memnunum tarattırdım bişey çıkmadı ama bakalım çok büyük bi hızlaa ilerlemiyo aslında ama bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.