Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksek hız herşey değil ki adsl için 3g'nin durumu çok daha iyi

hipernet içinse 20mbit istediği kadar görsün ping o kadar kötüki yurt dışı ile etkileşimli herşeyde donmalar kopmalar mevcut
  • mert_1638 kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler,

ttnet modemlerine hic bulasmayim diyorum ama,

air 5650, 250TL civarinda, ttnetinki 96TL cok fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

cevap icin tesekkurler,

ttnet modemlerine hic bulasmayim diyorum ama,

air 5650, 250TL civarinda, ttnetinki 96TL cok fark var

evet ttnete bulasmayin sonucta 1 kere aliyorsnuz modem 250 tl verin satin alin :)
    ttnet 5650 ve airties 5650 arasnda fark var :D özellik kısıtlamaları yani
  • arkadaş nedir bu ttnetten çektiğim

kaç gündür cat 6 kablo döşendiğinden beri internet hızı ve değerleri çok iyiydi bugün internet gitti hem yavaş hemde laglı.

aldığım değerler bunlar bir dünkü attığıma bakın birde bugünki attığıma bu normalmi şimdi neyden kaynaklanıyor olabilir hocam ? arıza kaydı bıraktım.

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

buda dünki değerler hatta yroum yapmıştınız ;

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

snr sınırında inanılmaz bir değişim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 22 Temmuz 2014; 20:31:07 >

• hocam sıkıntı şu arayüze giriyorum ondan sonraki ayarları nasıl yapacağım bilemiyorum . ağ adını şifresini değiştirip uygula diyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor . arayüzüm şu şekilde biraz daha farklı gibi anlamadım : /

daha detaylı söylemek gerekirse şöyle 4 tane bağlantı çıkıyor arayüzde hangisi gerçek bağlantı hiç bi fikrim yok 3 tane n 1 tane y yazıyor y yazana girip ayarları değiştirdiğimde uygula diyorum ama hiçrbir değişiklik olmuyor
    internet hızım 20 megabit. rica etmse bi arkadaş resimli bir şekilde anlatabilirmi bu ayarları nasıl yapabileceğimi kanal ttnet kullanıcı adı wifi ismi şifresi değiştirme ve internetten daha hızlı verimli kullanabileceğim ne varsa ... şimdiden teşekkürler
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

DSL Connection
    --------------------------------------------------
    DSL Status: Connected
    DSL Modulation Mode: ADSL2+
    DSL Path Mode: Fast
    Downstream Rate: 4092 kbps
    Upstream Rate: 799 kbps
    Downstream Margin: 14 db
    Upstream Margin: 13 db
    Downstream Line Attenuation: 37 db
    Upstream Line Attenuation: 9.5 db
    Downstream Transmit Power: 12 db
    Upstream Transmit Power: 20 db

PVC Connection
    Encapsulation: RFC 2516 PPPoE
    Multiplexing: LLC
    Qos: UBR
    Pcr Rate: 0
    Scr Rate: 0
    Autodetect: Disable
    VPI: 8
    VCI: 35
    Enable: Yes
    PVC Status: Up

Benim değerler bunlar.
    Sabah 1 Mbit hız vardı. TTNetle kavga ettik 4 Mbit hıza çıkardılar.
    Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardım lütfen.

Sizin sokakta başka internet kullanan var mı. Varsa onlarda durum nasıl.

• hocam şu hat değerlerini yorumlayabilir misiniz yapmam gereken ne var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

arkadaş nedir bu ttnetten çektiğim

kaç gündür cat 6 kablo döşendiğinden beri internet hızı ve değerleri çok iyiydi bugün internet gitti hem yavaş hemde laglı.

aldığım değerler bunlar bir dünkü attığıma bakın birde bugünki attığıma bu normalmi şimdi neyden kaynaklanıyor olabilir hocam ? arıza kaydı bıraktım.

buda dünki değerler hatta yroum yapmıştınız ;

snr sınırında inanılmaz bir değişim var..

türktelekomdan port değişikligi talep et . bi keresnde bendede boyle olmuştu degerler modemi kapattm 5 dakka sonra actım
    düzelmişti herhalde bakım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.aise.R

hocam sıkıntı şu arayüze giriyorum ondan sonraki ayarları nasıl yapacağım bilemiyorum . ağ adını şifresini değiştirip uygula diyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor . arayüzüm şu şekilde biraz daha farklı gibi anlamadım : /

daha detaylı söylemek gerekirse şöyle 4 tane bağlantı çıkıyor arayüzde hangisi gerçek bağlantı hiç bi fikrim yok 3 tane n 1 tane y yazıyor y yazana girip ayarları değiştirdiğimde uygula diyorum ama hiçrbir değişiklik olmuyor
    internet hızım 20 megabit. rica etmse bi arkadaş resimli bir şekilde anlatabilirmi bu ayarları nasıl yapabileceğimi kanal ttnet kullanıcı adı wifi ismi şifresi değiştirme ve internetten daha hızlı verimli kullanabileceğim ne varsa ... şimdiden teşekkürler
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

arkadasım sen WAN ayarlarina girmişsin tam olarak ne yapmak istiyorsun onu söyle ona göre tarif edeyim sana yazili bir sekilde
    cunku aynı modemden bende yok ama kullanım klavuzunu internetten bulup bakabilrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

DSL Connection
    DSL Status: Connected
    DSL Modulation Mode: ADSL2+
    DSL Path Mode: Fast
    Downstream Rate: 4092 kbps
    Upstream Rate: 799 kbps
    Downstream Margin: 14 db
    Upstream Margin: 13 db
    Downstream Line Attenuation: 37 db
    Upstream Line Attenuation: 9.5 db
    Downstream Transmit Power: 12 db
    Upstream Transmit Power: 20 db

PVC Connection
    Encapsulation: RFC 2516 PPPoE
    Multiplexing: LLC
    Qos: UBR
    Pcr Rate: 0
    Scr Rate: 0
    Autodetect: Disable
    VPI: 8
    VCI: 35
    Enable: Yes
    PVC Status: Up

Benim değerler bunlar.
    Sabah 1 Mbit hız vardı. TTNetle kavga ettik 4 Mbit hıza çıkardılar.
    Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardım lütfen.

altyapin cok yetersiz durumda komsulairna veya karsı binandakilere bi giripde onlarin degelerininde resimlerini cekermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: R.aise.R

hocam şu hat değerlerini yorumlayabilir misiniz yapmam gereken ne var acaba ?

Tabikide hemen yorumlayayim.

24 mbps indirme 2 mbps upload hııznız var VDSL ( hipernet ) tarifesindesiniz.
    SNR Marjin degerleriniz cok iyi
    Hat zayiflamanızda iyi dw 10.0DB düşmüş
    bunda 32 mbps hız ve 50 mbps hız alaiblrsniz 50 de biraz sorun yaşatabilir size ama bina içi sisteminiz normal telefon kablosuysa buu cat6 ile değiştirip
    50 mbps yide sorunsuz sejkilde alailbrisniz. ve üst paketleride

• karsı bınadaki komsum onun binasının onundeki tip7 dolabına bagli 2.0 2.0 zayiflaması var adamın 16 mbps yi tam aliyor :D
    max hız 24 mbit gösteriyor :D
  • Selamlar,

Yeni tarife değişikliği sonrası hız testi sonuç ; ( Arka planda çalışan bir kaç uygulama & web kullanımı var gerçi )

Hat değerleri ;

Tarife : 100mbps HİPERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 25 Temmuz 2014; 21:52:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Selamlar,

Yeni tarife değişikliği sonrası hız testi sonuç ; ( Arka planda çalışan bir kaç uygulama & web kullanımı var gerçi )

Hat değerleri ;

Tarife : 100mbps HİPERNET

degerleriniz gayet iyi hipernetmi kullanıyorsunuz 10 mbps kayip var . :/ 100 mbpyede 2 mbps upload biraz kötü olmuş .
    adil kullanım kaçlik? ve akk varken nden 100 mbps aldınızki?

• Merhaba,

Arka planda çalışan uygulamalar mevcut, 3/4mbit kullanım vardı testi sağlarken Hipernet üzerinden hizmet sağlanıyor, 200gb AKK mevcut. Download pek fazla yapmıyorum, genellikle mail , web , online oyun.
  • arkadaşlar hat değerlerim nasıl sizce 8mb d smart net kullanıyorum onumuzdeki ay taahhütüm bitcek hipernete geçmeyi düşünüyorum kaça kadar çıkabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Merhaba,

Arka planda çalışan uygulamalar mevcut, 3/4mbit kullanım vardı testi sağlarken Hipernet üzerinden hizmet sağlanıyor, 200gb AKK mevcut. Download pek fazla yapmıyorum, genellikle mail , web , online oyun.

e neden 100 mbps aldnki hipernet pahali paket boşuna israf etmiş olyorsun

herşey kapaliyken ethernet kablosu takiliyken bi test edermisin kardes rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

arkadaşlar hat değerlerim nasıl sizce 8mb d smart net kullanıyorum onumuzdeki ay taahhütüm bitcek hipernete geçmeyi düşünüyorum kaça kadar çıkabilirim.

adslde 25 mbps yaziyor ama hipernette 80 yada 100 garanti alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

arkadaşlar hat değerlerim nasıl sizce 8mb d smart net kullanıyorum onumuzdeki ay taahhütüm bitcek hipernete geçmeyi düşünüyorum kaça kadar çıkabilirim.

adslde 25 mbps yaziyor ama hipernette 80 yada 100 garanti alirsin.

inş hocam temennimiz o

• mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Selam,

Flashget total 11mb/sec ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 26 Temmuz 2014; 3:52:15 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.