Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetim 2mbit olarak sabitlenmiş sanırım ama bir kaç gündür hiç bağlantı yoktu. bugün telekomdan gelip hallettiler. değerler resimdeki gibi, sizce arayıp hızı arttırmalarını istemeli miyim yoksa bu değerlerle bu hız iyi mi? pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da istemiyorum :)

değerler;

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • smhhh S kullanıcısına yanıt
    4 Mbps destekler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Downstream Upstream
    SNR Marjı
    :
    6.2 16.4 db
    Hat Zayıflaması
    :
    36.9 13.7 db
    Veri Oranı
    :
    7720 799 kbps
    Max Oranı
    :
    8724 1155 kbps
    CRC
    :
    816 0

Kaç mbit alır maksimum?
  •  ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
    Değerler böyle beyler sizce ne kadar alır max?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantasyBlood -- 27 Temmuz 2014; 15:41:50 >
  • fantasyBlood F kullanıcısına yanıt
    4
  • Arkadaşlar 24mbit Hipernet kullanıyorum. Biri hat değerlerimi yorumlayabilir mi acaba? İyi günler.

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 29 Temmuz 2014; 12:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar 24mbit Hipernet kullanıyorum. Biri hat değerlerimi yorumlayabilir mi acaba? İyi günler.

Kablonuzda ek falan var sanırım.bu hali ile 80 mbite kadar hız alınabilir.Ankastreden itibaren splittersız baglantı ile baglanırsa 100 mbit alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smhhh

internetim 2mbit olarak sabitlenmiş sanırım ama bir kaç gündür hiç bağlantı yoktu. bugün telekomdan gelip hallettiler. değerler resimdeki gibi, sizce arayıp hızı arttırmalarını istemeli miyim yoksa bu değerlerle bu hız iyi mi? pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da istemiyorum :)

değerler;

hızı 4 mbps ye cekmelerini isteyin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Downstream Upstream
    SNR Marjı
    :
    6.2 16.4 db
    Hat Zayıflaması
    :
    36.9 13.7 db
    Veri Oranı
    :
    7720 799 kbps
    Max Oranı
    :
    8724 1155 kbps
    CRC
    :
    816 0

Kaç mbit alır maksimum?

suan maximum hızdasınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar 24mbit Hipernet kullanıyorum. Biri hat değerlerimi yorumlayabilir mi acaba? İyi günler.

ankastreden evinize cat6 kablo cekin ve splitersiz direk modeminize baglayin 100 mbit alirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_1638 -- 3 Ağustos 2014; 21:25:01 >

•  ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

ttnet'in sitesinden baktığımda oturduğum yerde "hiper hızlı internet desteklemektedir" yazıyor. ben kaç mbps hız alırım?

bide şimdi şöyle bir sorun var. mesela 19-20mbps hız alırsam, hipernet yerine 16mbps olan tarifelere geçmek daha mantıklı mı olur? modem değişmesi gerek modeme para veremem ttnet ne verirse onu kullanıcaz, bide fatura ona göre fazla oluyor tabi. değer mi 3-5mbps için?

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

ttnet'in sitesinden baktığımda oturduğum yerde "hiper hızlı internet desteklemektedir" yazıyor. ben kaç mbps hız alırım?

bide şimdi şöyle bir sorun var. mesela 19-20mbps hız alırsam, hipernet yerine 16mbps olan tarifelere geçmek daha mantıklı mı olur? modem değişmesi gerek modeme para veremem ttnet ne verirse onu kullanıcaz, bide fatura ona göre fazla oluyor tabi. değer mi 3-5mbps için?

hattınız 22-23 mb hız alabilir gerisi sizin karar vereceğiniz bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuna152

quote:

Orijinalden alıntı: fp

hattınız 22-23 mb hız alabilir gerisi sizin karar vereceğiniz bir durum.

nasıl hesaplanıyor bu hız?

• fp kullanıcısına yanıt
    bende tam olarak bilmiyorum fakat 1024 kpbs 1 megabit filan oluyor misal ordan tahmin edebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuna152

bende tam olarak bilmiyorum fakat 1024 kpbs 1 megabit filan oluyor misal ordan tahmin edebiliyorum

bilmediğin konuda bilgi verip neden insanları yanıltıyosun arkadaşım. bende biliyorum onları. adamlar hızı hesaplarken snr değeri diyo güç diyo onlar tırt mı onları niye katmıyosun
  • fp kullanıcısına yanıt
    bende biliyorum snr nin gücün ne olduğunu sor bakalım bilen birilerine hattın 23 ü destekliyor görünüyor size yardım edende suç iyi forumlar.
  • evet hat 23 mbps destekliyor ama adsl standartlarina göre maximum paket 16 mbps o yüzden hipernet veya fibernet varsa onlarla 100 mbps ye kadar yükselebilrsiniz fibernetle 1000 mbps
  • Arkadaşlar daha dün uzun uğraşlar sonucu telefonun ardından zorla modemi aldık aynı gün içinde gelip kurdular(5-6 gün beklettiler).bize telefonu kurmaya gelen ilk teknik ekip toplu kabloların yan binada oldugundan sıkıntı olmayacağını 24 mbps yada yakınında olacağını söyledi.akk geçmediğime eminim daha dün bağlattık şu an internet hızı 1.50 2.0 mbps arasında değişiyor ne yapmalıyım
  • beyler öncelikle herkeze merhaba son bi haftadır internet kopması ve hızı yüzünden 10 geçkin ttnetle görüşme içerisindeyim ama sorunum çözülmedi değerlerimi paylasaçagım sizce sorun nedir hat degerlerim normalmi 16 mbit ultra netlimitsiz tarifem yardımcı olursanız sevinirim

ADSL link status: up

Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)

near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
    near-end fast channel bit rate: 8192 kbps
    far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
    far-end fast channel bit rate: 797 kbps

near-end FEC error fast: 3
    near-end FEC error interleaved: 0
    near-end CRC error fast: 3
    near-end CRC error interleaved: 0
    near-end HEC error fast: 15
    near-end HEC error interleaved: 0
    far-end FEC error fast: 0
    far-end FEC error interleaved: 0
    far-end CRC error fast: 0
    far-end CRC error interleaved: 0
    far-end HEC error fast: 0
    far-end HEC error interleaved: 0
    ADSL uptime :2 min, 6 secs
    ADSL activetime :0 min, 13 secs

Downstream:
    relative capacity occupation: 100%
    noise margin downstream: 15.2 dB
    output power upstream: 12.0 dbm
    attenuation downstream: 34.6 dB

Upstream:
    relative capacity occupation: 100%
    noise margin upstream: 16.3 dB
    output power downstream: 19.1 dbm
    attenuation upstream: 13.3 dB

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Wound

Arkadaşlar daha dün uzun uğraşlar sonucu telefonun ardından zorla modemi aldık aynı gün içinde gelip kurdular(5-6 gün beklettiler).bize telefonu kurmaya gelen ilk teknik ekip toplu kabloların yan binada oldugundan sıkıntı olmayacağını 24 mbps yada yakınında olacağını söyledi.akk geçmediğime eminim daha dün bağlattık şu an internet hızı 1.50 2.0 mbps arasında değişiyor ne yapmalıyım

modemki adsl hat degerlerinizi bi paylasirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.