Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca VDSL için santral tarafından onay verilmezse bağlantı yapılmaz ve işlem iptal edilir.
    Tereddüt edecek bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 15 Ağustos 2014; 16:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

Merhaba beyler benimde bi sorum olacak 8 ay 2 Mbit bekledikden sonra dün itibariyle hattım güncellenmiş Fix net hız sorgulamadan telefon numaramı yazdığımda vdsl verilebilir fiber verilebilir diyo fakat modem görüldüğü üzere max alabileceği miktar 21 küsür vdsl modeme geçsek 32 mbit vdsl hattı alabilir miyiz?

Şuan ki modem Bilgileri Max Oran
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

evet alabilrsiniz eger vdsl hizmeti veriliyorsa tabikide 80 mbps ye kadar alabilrsniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_1638 -- 15 Ağustos 2014; 23:16:06 >

• Fixnet sitesinde hız sorgusu yaptığımda aldığım cevap bu oluyor : Not ilk defa fibere sahip olabileceğim için biraz heycanlıyım Afedersiniz :)
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanDE34 -- 16 Ağustos 2014; 21:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

Fixnet sitesinde hız sorgusu yaptığımda aldığım cevap bu oluyor : Not ilk defa fibere sahip olabileceğim için biraz heycanlıyım Afedersiniz :)

Tamam sen birde fixnetin müşteri hizmetlerini ara birde oradan sorgulat bakalım ve daha sonrada git airties air 5650 al vatandan onlardan modem isteme sakın de benim kendı modemim var de sana hatti 2 günde hazir hale getirirler keyf yaparsın

• Arkadaşlar değerler aşağıdaki gibi. 16MB ultranet'e geçtim (10 gün oldu). Kotam dolduğu için 3MB hız alıyorum. Modem: Airties 5650V2. Bu değerler ile ne kadar hız alabilirim. Tşk.

Hat Modu: ADSL2+
    DSL Hızı(Kb/s): 8191 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 13652 1071
    SNR Sınırı (dB): 14.8 17.0
    Hat Zayıflaması(dB): 24.0 12.3
    Güç (dB): 19.8 12.4

• allexpert kullanıcısına yanıt
    13.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman, telekomu arayıp 13MB sabitletsem sorun yaşamam diyebilir miyiz?
  • allexpert kullanıcısına yanıt
    Kopma olabilir snr çok oynak değilse alır ama siz genede şansınızı deneyin.

• BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Snr: 12 db altına düşmüyor. Garanti olsun 12MB sabitleteyim. Tşk.
  • Taahhüttüm 11ekimde bitiyor normalde 16mb ultranet kullanıyorum.Bazen hızım 16-17 filan çıkıyordu.Bugün internet paketimi 16 mb olacak şekilde yenilemek istediğimi ttnet i arayıp söyleyince bana benim otomatik olarak hipernet e geçtiğimi ve VDSL bağlantısı kullandığımı söylediler hatta hattım Maximum 76mb te kadar destekliyormuş ping im 19 çıkıyor speedtest te.Bu arada yakın bir zamanda mahallemizin aşağısına Fiber kutusu koydular.Şimdi ben bunun üzerine araştırmalarımda modemimim VDSL desteklemediğini öğrendim ve ttnet ten vdsl modem siparişi yaptım.Benim sorum şimdi yeni modemi takınca ping değerlerimde yükselme olur mu bir de hızımın önceden otomatik olarak 23mb çıkarıldığını hatta şu an 21 mb hız aldığımı söylediler benim bu hızı testlerde görmememin sebebi adsl Modem kullandığım için mi?çok uzun bir yazı oldu kusura bakmayın ama şimdi vdsl bağlantısına geçtiği mi öğrendim şaşkınlıkla araştırma yapıyorum

• hasomen kullanıcısına yanıt
    vdsl2 sinyali verildimi adsl2 olan modem çalışmazki o nasıl oluyor yaw vdsl2 destekli modem taktınmı paketin neyse onu dibine kadar kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

vdsl2 sinyali verildimi adsl2 olan modem çalışmazki o nasıl oluyor yaw vdsl2 destekli modem taktınmı paketin neyse onu dibine kadar kalır.

Bende anlamadım ki soruyorum vdsl oldu deyip duruyorlar hatta adsl 16mb te kalmak istediğimi söylediğimde kalamazsınız otomatik olarak hipernet e geçtiniz bağlantınız vdsl görünüyor diyorlar modemim airties wav 275.acaba bu modem vdsl destekliyor mu?
    Edit:modemimim arayüz üne girince internet bağlı değil diyor ama şu an internet e girebiliyorum son olarak galiba 11 ekim de vdsl ye geçeceğim çünkü o zaman taahhüt doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 8 Ekim 2014; 23:47:52 >

malesef desteklemiyor 5650 modeli destekliyor madem vdsl2 destekliyor geçin.
  • quote:

malesef desteklemiyor 5650 modeli destekliyor madem vdsl2 destekliyor geçin.

Bu vdsl 2 için ayrı olarak bir yere başvurmaya gerek var mı yoksa 11 ekimde otomatik olarak hat tipi vdsl 2 olur mu? Yardımların için çok teşekkürler

Genede ara sor işleri belli olmaz bir bakmışsın hat 2 mbiti zor alıyor.
  • quote:

Genede ara sor işleri belli olmaz bir bakmışsın hat 2 mbiti zor alıyor.

Yok ya şimdi speedtest te 18.2mb çıktı hız neyse 11 ekimde belli olur

• tahaddüt doldu derken 100 mbps hipernete geçtim santral onay vermedi reddetti tekrardan
    ultranetlimitsize kaldık yaa :/ ben böyle adaletin ulan benim altyapim herşeyi destekliyor
    daha ne izin vermiyorsun santral
  • mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Mevcut abonelik ile Hipernete geçemedim altyapı desteklemiyor deyip durdular, bende iptal edip aynı adrese yeni Hipernet abonelik bsşlattım. 24-50 mbps hızları denedim, önümüzdeki ay 35 mbps deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneti kapattırıpta tekrardan abone olmak biraz zor ya tivibu ev kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abonelik ile Hipernete geçemedim altyapı desteklemiyor deyip durdular, bende iptal edip aynı adrese yeni Hipernet abonelik bsşlattım. 24-50 mbps hızları denedim, önümüzdeki ay 35 mbps deneyeceğim.

Hattınızın hipernet desteği olduğunu siz biliyormuydunuz? Nasıl haberiniz oldu da hattı iptal ettirip hiper bağlatma olayını gerçekleştiriniz?

Bendede olabilirmi acaba? Hat değerlerime göre imkansız ama Hiper isteyince kablo ile vs oynuyorlarsa bilmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.