Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende siz gibi eski aboneliğimi iptal etmeden geçiş yapmak isteseydim benzer sorunları yaşayacaktım.

Taahhüt, modem vs. istemedim. Sadece 36 tl bağlantı ücreti 12 ay taksit yapıldı, faturaya ayda 2 tl ekleniyor.

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • Keşke bir de "Ödenek yok!" için bir çare bulunsaydı. Sanırım tek çaresi, güçlü bir ikinci rakip çıkması o da bu dönemde mümkün değil. Ttnet'in bile cesaret edip hat doseyemedigi bir dönemdeyiz. Cevrem hep "Telekom ölmüş, hiçbir çalışma yok, eskiden vızır vızır calisirlardi" diyor.

Evet, türk telekom ve ttnet bitmiş. Adamlar artık sadece mevcut abonelerini kazikliyor. Yeni abonelere, uygun fiyatlı hızlı internetleri sağlamaya hiçbir ihtiyaçları kalmamış.

Ne diyeyim, Allah ttnet'i ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 28 Ekim 2014; 20:41:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Mevcut abonelik ile Hipernete geçemedim altyapı desteklemiyor deyip durdular, bende iptal edip aynı adrese yeni Hipernet abonelik bsşlattım. 24-50 mbps hızları denedim, önümüzdeki ay 35 mbps deneyeceğim.

Hattınızın hipernet desteği olduğunu siz biliyormuydunuz? Nasıl haberiniz oldu da hattı iptal ettirip hiper bağlatma olayını gerçekleştiriniz?

Bendede olabilirmi acaba? Hat değerlerime göre imkansız ama Hiper isteyince kablo ile vs oynuyorlarsa bilmiyorum..

Mahallemde komşularımın bazıları kullanıyordu, ayrıca Tip-7 genişbant kabin geldiğinde hattımda aynı anda Adsl2+/Vdsl2 sinyali vardı. ttnet müşteri hizmetleri ısrarla hattınız hipernet desteklemiyor diyordu. Türk telekom müdürlüğü mahallenizde yüksek hızda hipernet altyapı var diyordu ancak mevcut aboneleri geçiremiyoruz sistem hata veriyor deyip durdular. Bende eskiyi iptal edip yeni başvuruyu yaptım ertesi gün bağlandı.

nisan ayında 16mbit kullanıyordum.taahütüm bitti iptal bölümünde hipernet alıyım dedim.
    sistem izin vermedi.ama hattımın desteklediğini biliyorum.hatta iptal bölmüündeki çalışanda telefon açıp sorgulattırdı.
    kısaca vermediler
    yazlığa taşındık.(köye) yeni kabin koydular en büyüklerden
    hipnernet eve ttnet aloya geçtik vdsl2 modem aldık. 24 ve 50mbitleri denedim sorunsuz kullandım.

3 gün önce kışlık eve taşındık.yine her zamanki gibi sorunlu bir nakil.her seferinde sorun çıkıyor.
    telefon açıldı.müdürlüğü aradım ildeki akşama kadar internetide onaylıcaz dediler.
    akşam oldu dsl sinyali yok.
    sonra santrali aradım.akşam vardiyasında bir görevli çıktı 1dk da açtı interneti.
    ip aldıktan sonra yeniden başlattım.kullanıcı adı şifrede geldi otomatik.

aşağıdaki değerler aynı hatta ki adsl ve vdsl2 değerleridir:
    nisan ayındaki hat değerlerim
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

aynı adresteki şuanki hat değerlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 29 Ekim 2014; 12:53:43 >

• Benim problem böyle çözülmeyecek beyler gelip baksınlar en iyisi bekliycez yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    hocam firma tarafından sana verilen belgede yazıyordur kullanıcı adı ve Şifren, Eğer yoksa Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin
  • Hız değerlerim nasıl BF4 oynuyorum pingim normalde alman serverlerinde 60+70 arasındaydı son 2gundur 110ping'in altina düsmüyor bir ariza kaydi olustursammi sizce

8MB kullanıyorum

• atrix41 kullanıcısına yanıt
    Öğrendim girdim ama olmadı kardeşim gelip baksınlar bakalım neymiş sıkıntı bi kavuşamadık internete yau

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    hat ve santral, kaynaklı olabilir tahmin yürütmek gerekirse ekibin gelmesinde fayda var,,
  • quote:

Hocam bende siz gibi eski aboneliğimi iptal etmeden geçiş yapmak isteseydim benzer sorunları yaşayacaktım.

Taahhüt, modem vs. istemedim. Sadece 36 tl bağlantı ücreti 12 ay taksit yapıldı, faturaya ayda 2 tl ekleniyor.

kardesm müsteri hizmetini aradım 24 mbps ye geçtim tekrardan modemim vdsl destekli airties air 5650 modemim ttnetin verdigi modem deil ama müşteri hizmeti hemen vdsl baglanacak dedi
    hala adsl de online işlemlerde geçiş yapmiş gözüküyorum işlem geçmişinde devam diyorum açik gözüküyor
    bakalm ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

quote:

Mevcut abonelik ile Hipernete geçemedim altyapı desteklemiyor deyip durdular, bende iptal edip aynı adrese yeni Hipernet abonelik bsşlattım. 24-50 mbps hızları denedim, önümüzdeki ay 35 mbps deneyeceğim.

Hattınızın hipernet desteği olduğunu siz biliyormuydunuz? Nasıl haberiniz oldu da hattı iptal ettirip hiper bağlatma olayını gerçekleştiriniz?

Bendede olabilirmi acaba? Hat değerlerime göre imkansız ama Hiper isteyince kablo ile vs oynuyorlarsa bilmiyorum..

Mahallemde komşularımın bazıları kullanıyordu, ayrıca Tip-7 genişbant kabin geldiğinde hattımda aynı anda Adsl2+/Vdsl2 sinyali vardı. ttnet müşteri hizmetleri ısrarla hattınız hipernet desteklemiyor diyordu. Türk telekom müdürlüğü mahallenizde yüksek hızda hipernet altyapı var diyordu ancak mevcut aboneleri geçiremiyoruz sistem hata veriyor deyip durdular. Bende eskiyi iptal edip yeni başvuruyu yaptım ertesi gün bağlandı.

nisan ayında 16mbit kullanıyordum.taahütüm bitti iptal bölümünde hipernet alıyım dedim.
    sistem izin vermedi.ama hattımın desteklediğini biliyorum.hatta iptal bölmüündeki çalışanda telefon açıp sorgulattırdı.
    kısaca vermediler
    hipnernet eve ttnet aloya geçtik vdsl2 modem aldık. 24 ve 50mbitleri denedim sorunsuz kullandım.

3 gün önce kışlık eve taşındık.yine her zamanki gibi sorunlu bir nakil.her seferinde sorun çıkıyor.
    telefon açıldı.müdürlüğü aradım ildeki akşama kadar internetide onaylıcaz dediler.
    sonra santrali aradım.akşam vardiyasında bir görevli çıktı 1dk da açtı interneti.

Eski hat zayıflama değeriniz 8,9dB iken Hiper e geçince 15.8dB olmuş. Yeni büyük dolabı daha uzak bir yere mi kurdular?

Yeni dolabın size uzaklığı ne kadardır tahminen?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

quote:

kısaca vermediler

Eski hat zayıflama değeriniz 8,9dB iken Hiper e geçince 15.8dB olmuş. Yeni büyük dolabı daha uzak bir yere mi kurdular?

Yeni dolabın size uzaklığı ne kadardır tahminen?

yanlış anladınız sanırım
    verdiğim hat değerleri kışlık evdeki hat değerleri.
    burada altyapı geliştirmesi yapılmadı.
    yazlığa fiber kabin koyuldu

• dsmarttayım.8 mbit 50gb kotalı 63 tl lik yalın adsl taahhütüm bitti. şimdi 16 mbit 75 gb kotalı ortalama 54 tl lik yalın adsl taahhüt teklif ediyor dsmat.
    apartmanın 15 metre ilerisine 2-3 ay kadar önce tip 7 dolap getirdi ttelekom ve sanırım devreye girdi(max oranı 8000 lerde görüyordum şimdi aşağıdaki gibi)
    şimdi fiyat performans vergi aktivasyon bedeligibi şeyleride katarsak ttnet hipere geçmelimiyim yoksa adsl de devam mı edeyim.(aynı ortalama fiyata daha fazla hız alacaksam).
    fotdaki değerlere göre alabileceğim hızlar nelerdir(vdsl ya da adsl de)

• only_younus O kullanıcısına yanıt
    20 e kadar adsl2 olarak alabilirsin vdsl 25-30 filan alırsın heralde vdsl2 e geçiş yapıldıktan sonra net bir yanıt söyliyebilirim ben olsam vdsl2 e geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

20 e kadar adsl2 olarak alabilirsin vdsl 25-30 filan alırsın heralde vdsl2 e geçiş yapıldıktan sonra net bir yanıt söyliyebilirim ben olsam vdsl2 e geçerdim.

teşekkürler bende öyle düşünüyorum.tavsiye edebileceğiniz bir tarife var mı?
    ancak şu da var.dsmart iptal etmek için bir süre bekletileceğim.evdeki port kullanılıyor durumda olduğundan direk gidip başvuru yapsam bile önce dsmart ı kapat diyorlar.bir hal çaresi var mı :)
  • only_younus O kullanıcısına yanıt
    D smarti kapattirmaya bak veya abone tasiyorsa ttnet onu sor oyle bisi yap

• Mevcut tarifem 20 mbps, ADSL2+ üzerinden veriliyor ve taahhütüm bitti. 24 mbps'lik tarifelerden birine geçtiğim takdirde TTNet'in bu hızı yine ADSL2+ olarak verme olasılığı var mı, yoksa herkese VDSL olarak mı veriyor?
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Vermezlerse vdsl2 istersin.

• adsl isteyerek sürekli internetini bir yogun trafikte kullanacagına vdsl modem al vdsl de rahat ve hızlı kullan :D
  • ADSL Training Status: Showtime
    Mode: ADSL2+
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 4 days: 5 hours: 24 minutes
    ============================================================================
    ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 12.203 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.797 Mbps 12.175 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 18.3 dB 8.0 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.1 dBm 19.2 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.129 Mbps 12.916 Mbps

ADSL Counters

Downstream Upstream
    Since Link time = 24 min 17 sec
    FEC: 0 0
    CRC: 23030 0
    ES: 9526 0
    SES: 58 0
    UAS: 0 0
    LOS: 0 0
    LOF: 0 0
    LOM: 0 0
    Latest 15 minutes time = 9 min 45 sec
    CRC: 2 0
    ES: 2 0
    SES: 0 0
    Previous 15 minutes time = 15 min 0 sec
    CRC: 7 0
    ES: 6 0
    Latest 1 day time = 5 hours 24 min 45 sec
    CRC: 196 0
    ES: 156 0
    Previous 1 day time = 24 hours 0 sec
    CRC: 9759 0
    ES: 3086 0
    SES: 24 0
    Total time = 1 days 5 hours 24 min 45 sec
    CRC: 23030 0
    ES: 9526 0
    SES: 58 0
    UAS: 28 28

• bu değerlerle 24 mbs alabilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.