Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evime daha yakın yerde bu tip7 denen geniş band dolaplarından var ama ne hikmet ise biz eski ve uzak dolaptayız.
    bunu nerden biliyorum,çünkü hattımın alabildiği max hız 9000 ve 10000 aralığında değişiyor,8Mb kadar net kullanıyorum 6 Mb anca alıyorum.
    hat kaybı 4-4,5 larda snr değeri 10-11 lerde.
    Bunun için telekoma gidip durumu anlatmam bir işe yarar mı acaba
  • yine hipernet basvurum iptal edilmiş yaaa..s.s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

evime daha yakın yerde bu tip7 denen geniş band dolaplarından var ama ne hikmet ise biz eski ve uzak dolaptayız.
    bunu nerden biliyorum,çünkü hattımın alabildiği max hız 9000 ve 10000 aralığında değişiyor,8Mb kadar net kullanıyorum 6 Mb anca alıyorum.
    hat kaybı 4-4,5 larda snr değeri 10-11 lerde.
    Bunun için telekoma gidip durumu anlatmam bir işe yarar mı acaba

bi anlat bakalm geçircekleirni sanmam benimde binamın yan cephesinde tip7 var ona ben bagli deilim ama 150 metre ötedeki geniş bant dslama bagliyim :D

hat zayiflamam 6.5 karsi binamdaki arkadasın zayiflama 1.4
  • Değerler nasıl arkadaşlar?

http://imgim.com/quickmemo+_2014-10-30-17-54-03.png

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun vdsl2 ye gecirilmisim 50 ye cikartmak istesem bir sey olmaz galiba degil mi?

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 24576 2046
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 128916 56251
    SNR Sınırı (dB): 38.8 49.4
    Hat Zayıflaması(dB): 3.5 0.0
    Güç (dB): 14.4 8.5
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Değerler çok iyi, 50 değil 100 mbps bile alabilirsiniz.

• Arkadaşlar hat değerlerim aşağıda. 16 Mbit hızı hattım kaldırır mı?

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 31 Ekim 2014; 11:34:20 >
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    Kaldırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir soru daha sormak istiyorum sana. simdi bu 24mb fakat steam vs indirirken en fazla 1.7 goruyor. normalde 2.4 olmasi lazim degil mi? yoksa bu durum normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 31 Ekim 2014; 14:15:02 >
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Stream hızı düşük olabilir, en yüksek hızı İDM ile görebilirsiniz.

• Beyler dsl sabit yanıyor ama internet kırmızı ne yapmam lazım bağlanamıyorum

• modemin ip alamıyor kullanıcı adı ve şifreni kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Stream hızı düşük olabilir, en yüksek hızı İDM ile görebilirsiniz.

krdesm 3 kere geçiş yaptım hepsindede iptal ettiler napacam simdi ultanetlimitsizdeym .s
  • Modemim ip alamıyor aynen ama kullanıcı adı şifrem doğru şantiye elektriginden trafo elektriğine geçtikte ssonra internet ışığım hep kırmızı

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Trafo elektriği ne ya valla monitöre kafayı vurup kırıcam şöyle saçma sapan yorumları görmeyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Trafo elektriği ne ya valla monitöre kafayı vurup kırıcam şöyle saçma sapan yorumları görmeyecem.

asus vn247 h ye yumruk ataymmı :D
  • Arkadaşlar daha önce sorulmuş olabilir belki bu konu çok konuşulmuştur.16 Mbps yalın adsl var.Speedtest değerleri
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

Bu şekilde çıkıyor.Sormak istediğim download yaparken aldığım hız yeterli iken neden internet
    sitelerine girişler bu kadar yavaş.Tek bir internet sitesiyle alakalı değil.Yani eskiden 3 mbps internet varken de bu hızda açılıyordu
    16 mbps oldu yine aynı hızda açılıyor.Forum donanımhaber bile yani çat diye gelmiyor.Adsl modemle ilgili olabilir mi?

• Standartuye S kullanıcısına yanıt
    modem arayüzündeki değerleri koy speedtesti sallayın bir ona alışmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

modem arayüzündeki değerleri koy speedtesti sallayın bir ona alışmışsınız.

İstediğiniz bu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Standartuye -- 1 Kasım 2014; 19:27:57 >

• Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Değerler normal pci kontrol et.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.