Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Mevcut abonelik ile Hipernete geçemedim altyapı desteklemiyor deyip durdular, bende iptal edip aynı adrese yeni Hipernet abonelik bsşlattım. 24-50 mbps hızları denedim, önümüzdeki ay 35 mbps deneyeceğim.

Hattınızın hipernet desteği olduğunu siz biliyormuydunuz? Nasıl haberiniz oldu da hattı iptal ettirip hiper bağlatma olayını gerçekleştiriniz?

Bendede olabilirmi acaba? Hat değerlerime göre imkansız ama Hiper isteyince kablo ile vs oynuyorlarsa bilmiyorum..

Mahallemde komşularımın bazıları kullanıyordu, ayrıca Tip-7 genişbant kabin geldiğinde hattımda aynı anda Adsl2+/Vdsl2 sinyali vardı. ttnet müşteri hizmetleri ısrarla hattınız hipernet desteklemiyor diyordu. Türk telekom müdürlüğü mahallenizde yüksek hızda hipernet altyapı var diyordu ancak mevcut aboneleri geçiremiyoruz sistem hata veriyor deyip durdular. Bende eskiyi iptal edip yeni başvuruyu yaptım ertesi gün bağlandı.

• quote:

quote:

quote:

Mevcut abonelik ile Hipernete geçemedim altyapı desteklemiyor deyip durdular, bende iptal edip aynı adrese yeni Hipernet abonelik bsşlattım. 24-50 mbps hızları denedim, önümüzdeki ay 35 mbps deneyeceğim.

Hattınızın hipernet desteği olduğunu siz biliyormuydunuz? Nasıl haberiniz oldu da hattı iptal ettirip hiper bağlatma olayını gerçekleştiriniz?

Bendede olabilirmi acaba? Hat değerlerime göre imkansız ama Hiper isteyince kablo ile vs oynuyorlarsa bilmiyorum..

Mahallemde komşularımın bazıları kullanıyordu, ayrıca Tip-7 genişbant kabin geldiğinde hattımda aynı anda Adsl2+/Vdsl2 sinyali vardı. ttnet müşteri hizmetleri ısrarla hattınız hipernet desteklemiyor diyordu. Türk telekom müdürlüğü mahallenizde yüksek hızda hipernet altyapı var diyordu ancak mevcut aboneleri geçiremiyoruz sistem hata veriyor deyip durdular. Bende eskiyi iptal edip yeni başvuruyu yaptım ertesi gün bağlandı.

hmm anladım ben vdsl2 olarak baglanamıyorm ama dolap dslam büyük genişbant erişim kabini
    tip7 deil ve haliyle 1 yil once gelip o dolaba geçirdiler herkesi ve oradan hipernet kulananlar var
    ama ben kullanamıyorm türktelekomda altyapi yok dedi bana ya sacmaliga bak
    altyapi var amaa

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

quote:

quote:

quote:

hmm anladım ben vdsl2 olarak baglanamıyorm ama dolap dslam büyük genişbant erişim kabini
    tip7 deil ve haliyle 1 yil once gelip o dolaba geçirdiler herkesi ve oradan hipernet kulananlar var
    altyapi var amaa

24 mbps kullanın ilk, daha sonra hızınızı kademeli olarak yükseltirsiniz.

• quote:

tahaddüt doldu derken 100 mbps hipernete geçtim santral onay vermedi reddetti tekrardan
    ultranetlimitsize kaldık yaa :/ ben böyle adaletin ulan benim altyapim herşeyi destekliyor
    daha ne izin vermiyorsun santral

Altyapının hiper veya fiber olması yeterli değil. Hele ki 100mb için çok daha hassas durum. Santral uzaklığın fazla ise risk oluşturur. 100mb için daha da yakın olmak gerekir. Hele ki hipernet yani VDSL2 sistem en büyük aranan şart santral mesafesi.
  • bugun vdsl icin basvurdum adslden de. hemen baglandi dedi kadin modeme res atin dedi gidince .10 kere attim bir sey yok. yine gecirmediler galiba heralde vdsl porta beni anlamis degilim bunlarin yavasliklarini. 2 port var bosta demislerdi dolmamistir insallah ben 30 dk da gecene kadar.
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Ttnet online işlem merkezine giriş yapıp işlem geçmişi bölümüne bakın bakalım başvuru durumunuz açık görünüyormu. Açıksa eğer büyük ihtimal yarın Vdsl2'ye geçişiniz yapılır.
  • online islem merkezide acilmiyor hocam ne yaptiysam sifre ekranina geri donuyorum. ofisdeyken soyledim ekran goruntusu alip verdigi emaile attim bakalim onada ne cikicak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

altyapi var amaa

24 mbps kullanın ilk, daha sonra hızınızı kademeli olarak yükseltirsiniz.

24 mbps dedm listede gözükmüyor ded 2 gun sonra annem hat sahibi arayip annemi geçirmişler online islem merkezinde 24 mbps ttnet hipernete geçtigimi görüyorm ama hala adsl de 16 mbps deym aradm ttneti dedilerki santraldan onay verilmesi gerekiyor dediler tamam dedm aradan 2 gun geçti tekrardan ultranetlimitsize geçirilmişim santral olmuyor demiş .

nasil olmuyor ya cildiracagm

• olay boyle arkadaslar napacaz yine basvuru yapayımmi

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_1638 -- 28 Ekim 2014; 14:52:22 >
  • Benim maksimum alacağım hızı söyleyebilirmisiniz. Ultra internet geldi görünüyor web sitesinde. Eğer doğruysa 4mbit hız sınırımı kaldırtıcam. Teşekkürler.

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    Cok kotu santrale uzaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bugün modemi aldım hattımı açmışlar ama dsl yanmıyor vdsl2 modem zyxel fiber istemiştim ben bu fiber mi acaba arıza kaydı aldılar ama ne yapmak lazım dsl hiç yanmadı

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Tam modeli ne modemin ? arıza kaydı bırakın.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Zyxel VMG3312-B10B arıza kaydı alındı bir işimiz de tek seferde çözülse şaşıracağım

Modem uyumlu hatla ilgili bir sıkıntı var kurulumu filan yaptınmı kullanıcı adı şifre filan ?
    Kurulum yapmadım hocam otomatik kendi yapcak yazıyor müşteri hizmetlerini aradım hattıniz açılmış diyor ama dsl yanmıyor ben yapabilir miyim acaba arayüze girdim ama bi şey anlamadım

Kurulum yapıcaksın modem arayüzüne gir kurulum filan oradan bul ttnetin verdiği kullanıcı adı ve şifreni gireceksin.
    Yapamıyorum hocam adam gibi kurulum kılavuz yok zaten kullanıcı adı şifre felan da yok elimde arayüze girdim ağ ayaları genişbant hepsi N yazıyor ne yapacagimi bilmiyorum burda

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Yapamıyorum hocam adam gibi kurulum kılavuz yok zaten kullanıcı adı şifre felan da yok elimde arayüze girdim ağ ayaları genişbant hepsi N yazıyor ne yapacagimi bilmiyorum burda

http://www.mynet.com/video/bilimteknik/modem-kurulumu-zyxel-kablosuz-ag-ayarlari-1146710/

bu linkteki video sana yardımcı olacaktır kurulumda
  • atrix41 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum ben kardeş oraya ne yazacagimi bilmiyorum ondan mi acaba

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.