Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Değerler normal pci kontrol et.

Ethernet ile bağlanmıyorum wireless bağlantısı.Kablosuz olması etkiler mi
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Uzaksan etkilerde kac diş çekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam full çekiyor.Modem değerlerim doğru mu.Modem çok yeni bir modem değil.us robotics 9114
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Stream hızı düşük olabilir, en yüksek hızı İDM ile görebilirsiniz.

krdesm 3 kere geçiş yaptım hepsindede iptal ettiler napacam simdi ultanetlimitsizdeym .s

Hattınızı kökten iptal edin hocam.

Çevrenizde Vdsl2 kullanan varmı sizin.? Vdsl2 için boş port yokmu yoksa.
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    hocam anakart ağ sürücüsünü güncelle olmadı elinde başka bir modem varsa onu dene normalde sinyal olarak tam alıyorsun
  • arkadaşlar n66u modem kullanıyorum ama bu modemde vdsl seçmem gerekiyormu tam hızı alabilmek için
  • Dün akşamdan beri hattım dalgalanma içinde sürekli kopup geliyor

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

Böyle bi dalgalanma grafiği içinde.

Hat değerlerim bunlar.

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    10 mbps hız tanımlanmış, bu şekilde 8 mbps test sonucu çıkması gerekir. Hız testini kablosuz yapıyorsanız normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 2 Kasım 2014; 10:52:16 >
  • turkprince kullanıcısına yanıt
    kullanıdğın tarife hipernet/fiber ise 24 mb veya üstü ise hat modunu Vdsl 2 olarak ayarlaman gerek eğer değilse 16 mb ve altı hızlar ise ADSL+2 seçeneğini kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

Hocam full çekiyor.Modem değerlerim doğru mu.Modem çok yeni bir modem değil.us robotics 9114

modemini yenile bence kardesm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

quote:

Stream hızı düşük olabilir, en yüksek hızı İDM ile görebilirsiniz.

krdesm 3 kere geçiş yaptım hepsindede iptal ettiler napacam simdi ultanetlimitsizdeym .s

Hattınızı kökten iptal edin hocam.

Çevrenizde Vdsl2 kullanan varmı sizin.? Vdsl2 için boş port yokmu yoksa.

heralde vdsl için port yok bilmiyormki cevremde kullananlar var evet

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix41

kullanıdğın tarife hipernet/fiber ise 24 mb veya üstü ise hat modunu Vdsl 2 olarak ayarlaman gerek eğer değilse 16 mb ve altı hızlar ise ADSL+2 seçeneğini kullanın

hipernet kullanıyorum burdan ayarladım hocam doğrumu yapmış bulunuyorum bide modemde mavi ve sarı ethernet girişi var sarı olana taktım bi sorun varmı sizce.

• turkprince kullanıcısına yanıt
    bir sorun görünmüyor sarı portlar lan ağı yani pc bağlantısı için mavi ve gri ise bağlantı portu modem vdsl modülasyonu ayarlı iyi, sorun olmaması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix41 -- 2 Kasım 2014; 15:07:50 >
  • Selam arkadaşlar bende 32 mbit olan vdsl tarifesine geçtim acaba sonuçlar iyi mi 30.50 olarak çıkıyor speedtest düşük geldi bana
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

• Normal speedtesti salla zaten indirmeye bak.
  • Normal hocam 2 mbps kayıp var, bende 35 mbps paketini kullanıyorum speedtest sonucu 33 mbps olarak çıkıyor.

Bu arada hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz.? ttnetin 32 mbps paketi yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

Normal hocam 2 mbps kayıp var, bende 35 mbps paketini kullanıyorum speedtest sonucu 33 mbps olarak çıkıyor.

Bu arada hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz.? ttnetin 32 mbps paketi yok bildiğim kadarıyla.

binet 32 mbit limitsiz hocam
  • Arkadaşlar merhaba. Çok bilgim yok bugün internetten araştırdım bir sonuca varamadım. İnternet ve download hızım inanılmaz düşük. Ttnet 8 mbps limitsiz kullanıyorum. Bu ay ki kullanımım 3 gb civarlarında.

Modemden ulaşılabilir hıza fln ulaşmaya çalıştım ama sonuç alamadım. Modem Tp-link. Aşağıdaki resimden neyi anlayabiliriz? Şuanda hız testi yaptığımda 0.92 çıkıyor..

• Fndvt F kullanıcısına yanıt
    5 mbit hız verilmiş hatta snr düşük kabloları kontrol ek filan varsa elden geçir olmadı arıza kaydı oluştur ne kadar işe yarar bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Trafo elektriği ne ya valla monitöre kafayı vurup kırıcam şöyle saçma sapan yorumları görmeyecem.

Anlamiyacak ne var bunda oturduğumuz site yeni..santiyenin elektriğini alırken artık trafoya bağlandık abonmanlar alinmaya başlandı anlaştık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.