Şimdi Ara

Adslde en fazla 1 saat yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım adslye geçme kararı aldı. İnca USB modem aldı ,telekomdan hat açıldı, İnternette en fazla 1 saat kalabiliyor ve hattan düşüyor. Teknik sevisle boğuştu ama hiçbir çözüm bulamadı. Sorun olarak önce modemden kaynaklandığını düşündük çalışan başka bir modemi taktık onda da aynı sorun. Bilgisayarda sorun olabilir dedik bilgisayara format attık format attıktan sonra sadece 1 saat (en fazla çalışma süresi) kalabildik. Telefonun kabloları değiştirildi yine sorunumuz devam ediyor. Otomatik ip almaları ellede yaptık sorun devam ediyor.Benim aklıma başka bi çözüm gelmedi. Sizce sorunumuz ne.Yardımlarınız acil olarak bekliyorum arkadaşım kafayı yemek üzere.işletim sistemi windows xp pro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventavcibjk -- 29 Ekim 2004, 13:45:39 >

• hız yavaşlayıpmı hattan kopuyo yoksa birdenmi hattan kopuyo?
    netstat yapmayı denedinizmi?
    sorun pc ye bulaşan virüslerden kaynaklanıyo olabilir.
  • evet çoğu kişide(bende dahil olmak üzere) gördüğüm bir problem. antivirüs programı bulamıyor
    en kolay çözümü format. bir de msconfig ve ctrl+alt+delete pencereleri açılmıyor
  • Arkadaşlar bende sizin gibi düşündüm ve sorunun virüsten kaynaklandığını anladım. Yapılan işlem ;
    Bilgisayara format atıldı Xp PRO tekrar kuruldu.
    İnternete girmeden önce tüm güvenlik önlemleri alındı firewall(ateş duvar :)) açıldı , kaspers antivirüs programı yüklendi. Bilgisayar 2.5 saattir internette bi sorun yok yani. Şimdi netten gerekli yamaları yüklemeye geldi . Microsoftun sitesinden gerekli yüklemeler yapılınca hiçbir sorun kalacağını zannetmiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler.
  • arkadaşım sorunu çözmene sevindim ancak küçük bir bilgi vermek istiyorum. Bende senin gibi usb modem kullanıyorum usb modemlerin güvenliği ethernetlere göre biraz düşük o yüzden internete girer girmez hemen trojanı yiyorsun ve upload'a bakarsan hep full oluyor ve dolayısıyla downloadda belli bir zamandan sonra duruyor. Sen mantık olarak çözümü bulmuşsun ama bence extra firewall kullanmak yerine xp sp2 kur çünkü extra programlar pc yi yoruyor ve sürekli problem çıkabiliyor. Temiz bir xp sp2 kurduğunda hiç bir problem çıkmayacaktır extra bişey kurmana gerek yok bide karspersky pc yi çok kasan bir program bence avast kullan hem çok iyi hemde bedavawww.anasayfam.net adresinde linkini bulabilirsin. Virüssüz günler....

• Sağol tavsiyelerin için. bunları uygulayacağım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.