Şimdi Ara

Adü ve Çomü Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki üniversitede de tıp bölümleri puanları çok yakın şehirlerin özelliklerinden ziyade doğrudan üniversite ve kadro bakımından hangi üniversiteyi tercih etmeliyim

• Eğitim kadrosunun yönünü bilemem ama Çömü tıpta okuyan arkadaşlarım memnun. Ama demeden geçemiyeceğim görünce yorum yapayım dedim Çanakkale Türkiye'nin açık ara en yaşanılabilir kentidir. Tercihlerinde bunuda göz önünde bulundur 5-6 senen geçicek az değil. Her imkan hemen hemen var Çanakkalede.
  • Kaç k dasın ?
  • 11 bindeyim sakarya çanakkale ve aydın arasında kararsızdım sakarya zor gibi duruyor bende 1 2 kişiye sordum çanakkale çok iyi dediler
  • Önerebileceğin başka üniversite varsa önerilere açığım
  • Çanakkale guzel şehir
  • Peki öğrencilik için güzel bir şehir diyebilir misin ? İstanbul dan geleceğim çünkü.İstanbul kadar da bir şey beklemiyorum.Kalabalık olması yeterince baydı zaten.Hem ekonomik anlamda hem de üniversitede sosyal hayat yaşamak açısından önerebileceğin bir şehir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl önce açıldı
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çanakkaledeki hocaların fetodan atıldığını duymuştum şehir olarak sakaryadan biraz iyi diyebiliriz
  • Çanakkale için şehir güzel de bölüm için pek iç açıcı konuşamam. Hem kalan sayısı çok, hem de verilen eğitim ahım şahım değil. Aydın, Çanakkale'ye nazaran daha kolay ve kalma durumu daha düşük. Trakya, Gülhane sivil gibi imkanları geniş, eğitimi kaliteli yerleri tercih etmeni tavsiye ederim.

ÇOMÜ Tıp hakkında detaylı bilgi istersen özelden merak ettiklerini sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakultasaian -- 4 Ağustos 2018; 16:04:17 >
  • HeracIes kullanıcısına yanıt
    Hocam canakkale mini bir metropol diyelbiliriz 160000 nüfusu var ama imkanlar açısından istanbul izmir vs aratmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.