Şimdi Ara

AFAD-Ahbap Yardım 500/40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar link vs paylaşmayacağım.

Trendyol,Hepsiburada,N11 gibi e-ticaret sitelerinde dijital destek kartları var bunlardan satın alarak puan kazanabilir dilerseniz puanlarınızla marketten tekrar gıda vs alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar Kızılay'a afada diyanet vakfına güvenmiyor
    Akuta da guvenirdi eskiden Nasuh marukiyi atıp akuta çöktüler akuta da kimse güvenip bağış yapmıyor
    İnsanlar neden devlete değil eski bir kumarbaza güveniyor diye dusunecegine utanacagina ahbap kotuluyorlar
    Bu arada tüm paranin afada gitmesini de ahbapa guvenmedikleri için istemiyor değiller tüm para bize gelsin de yarın şu kadar yardım yaptık diye reklam yapabilmek için istiyorlar
    Şu durumda bile reklam pesindeler
    Enkazdan insan çıkaranların başarısına bile çökmek için durdurup kameralarla gelip kişiyi çıkarıp giden mahlukatlar bunlar

İnsanlar devletin kurumlarına güvenmiyor ama Haluk Levent denilen geçmişi dolandırıcılık davası ile lekeli, karşılıksız çek senetten kesinleşen mahkeme kararı ve hapis cezası ile lekelenen birine mi güvenecek.

Hepsi sizin algı operasyonundan dolayı, milletimiz kahir ekseriyeti devletine güvenir, Haluk kafasını duvara vurmaya devam etsin.

Zorla konuşturuyorsunuz..

Hahaha yazık lan

Evet kardeşim insanlar devletine güvenmiyor

Bir de insanlar devlete değil ahbapa mi güvenecek yazmış

Bu bir düşünce fikir değil ki gerçek afaddan fazla bağış toplamış ahbap

Akuta coktukleri gibi ahbapa çökmeye çalışması falan öyle durup dururken dimi

Hadi kardeş ahabere devam

Devlet çok iyi çalışıyor hep koordine çok iyi falan

Dünya lideri Almanya bizi kıskanıyor evet

Haluk Levent'in ya da başkasının geçmişi tartışılabilir ancak ahbap derneğine karşı olanların, ne kadar güvenilmez olduklarını bir çoğumuz yıllardır yaşayarak gördük ve halihazırda deprem sonrasında da acı tecrübe ederek görüyoruz.

Konuşmamak için kendimizi zor tutan kesim bizleriz. Sizler kandırmacalarınızı, kendinizi tatmin etmelerinizi kendi çevrenizde kendiniz gibilere yapın, rica edeceğim. O algıdır, dış güçlerdir gibi klasik cevaplarınız buralarda pek işlemez.

Turgay Güler, "Haluk Levent'e 1 milyar lira teslim edemezsin. Çünkü yönetemez"

ınternet haber
    Haluk Levent ve AHBAB hedef oldu! Turgay Güler, Hacı Yakışıklı suçladı Haluk Levent cevap verdi
    https://www.internethaber.com/haluk-levent-ve-ahbab-hedef-oldu-turgay-guler-haci-yakisikli-sucladi-haluk-levent-cevap-verdi-2288894h.htm

Şimdi buna hak ettiğini yazsak ceza yer miyiz sayın yönetim ?

tercih değil mi bu, seçenekler arasından bir yardım derneği/kuruluşu/vakfı ARACILIĞIYLA yine aynı ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

güven? deyip eleştirmişler, "ne kadarı ulaşıyor endişeler varmış" benim de endişelerim var ama vergiler için.. vergiyi zorla verdik, yardımı isteyen istediği yere isteğe bağlı yapıyor, bırakın herkesin içinin rahat edeceği yere bir şekilde yardımlar gitsin işte.
    niye salmıyorlar, niye her şeye zorla hükmetme kontrol altına alma arzusu. enerji zaman boş yere harcanıyor, dert bitmiş toplanan yardımlara salça olmaya sıra gelmiş.. Kimse zerre yardım yapmasın daha mı iyi, istemeye gelirken istenir ama. hep huzur kaçırma ortalık karıştırma, milletin aklını bulandırma
  • 500/40 mı kaldı, onunda suyunu çıkardılar.

•  Turgay Güler, "Haluk Levent'e 1 milyar lira teslim edemezsin. Çünkü yönetemez"

ınternet haber
    Haluk Levent ve AHBAB hedef oldu! Turgay Güler, Hacı Yakışıklı suçladı Haluk Levent cevap verdi
    https://www.internethaber.com/haluk-levent-ve-ahbab-hedef-oldu-turgay-guler-haci-yakisikli-sucladi-haluk-levent-cevap-verdi-2288894h.htm

Şimdi buna hak ettiğini yazsak ceza yer miyiz sayın yönetim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 10 Şubat 2023; 19:34:48 >
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt

tercih değil mi bu, seçenekler arasından bir yardım derneği/kuruluşu/vakfı ARACILIĞIYLA yine aynı ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

güven? deyip eleştirmişler, "ne kadarı ulaşıyor endişeler varmış" benim de endişelerim var ama vergiler için.. vergiyi zorla verdik, yardımı isteyen istediği yere isteğe bağlı yapıyor, bırakın herkesin içinin rahat edeceği yere bir şekilde yardımlar gitsin işte.
    niye salmıyorlar, niye her şeye zorla hükmetme kontrol altına alma arzusu. enerji zaman boş yere harcanıyor, dert bitmiş toplanan yardımlara salça olmaya sıra gelmiş.. Kimse zerre yardım yapmasın daha mı iyi, istemeye gelirken istenir ama. hep huzur kaçırma ortalık karıştırma, milletin aklını bulandırma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Aynı endişe bende de mevcut ama AFAD için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar Kızılay'a afada diyanet vakfına güvenmiyor
    Akuta da guvenirdi eskiden Nasuh marukiyi atıp akuta çöktüler akuta da kimse güvenip bağış yapmıyor
    İnsanlar neden devlete değil eski bir kumarbaza güveniyor diye dusunecegine utanacagina ahbap kotuluyorlar
    Bu arada tüm paranin afada gitmesini de ahbapa guvenmedikleri için istemiyor değiller tüm para bize gelsin de yarın şu kadar yardım yaptık diye reklam yapabilmek için istiyorlar
    Şu durumda bile reklam pesindeler
    Enkazdan insan çıkaranların başarısına bile çökmek için durdurup kameralarla gelip kişiyi çıkarıp giden mahlukatlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield.es -- 10 Şubat 2023; 21:19:26 >
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    Adam saçmalıyor resmen yok mont istemişler tüm Türkiye mont göndermiş yollar kapanmış monttan vinçler geçememiş falan diyor, Allah akıl fikir versin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garfield.es G kullanıcısına yanıt

İnsanlar devletin kurumlarına güvenmiyor ama Haluk Levent denilen geçmişi dolandırıcılık davası ile lekeli, karşılıksız çek senetten kesinleşen mahkeme kararı ve hapis cezası ile lekelenen birine mi güvenecek.

Hepsi sizin algı operasyonundan dolayı, milletimiz kahir ekseriyeti devletine güvenir, Haluk kafasını duvara vurmaya devam etsin.

Zorla konuşturuyorsunuz..

• carpenokte kullanıcısına yanıt

Haluk Levent'in ya da başkasının geçmişi tartışılabilir ancak ahbap derneğine karşı olanların, ne kadar güvenilmez olduklarını bir çoğumuz yıllardır yaşayarak gördük ve halihazırda deprem sonrasında da acı tecrübe ederek görüyoruz.

Konuşmamak için kendimizi zor tutan kesim bizleriz. Sizler kandırmacalarınızı, kendinizi tatmin etmelerinizi kendi çevrenizde kendiniz gibilere yapın, rica edeceğim. O algıdır, dış güçlerdir gibi klasik cevaplarınız buralarda pek işlemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 10 Şubat 2023; 22:27:0 >

O beğenmediğin adam yıllardır Türkiye'nin en çok güvenilen insanı seçiliyor. Ülkeye yaptığı katkının haddi hesabı yok. Komiksiniz vesselam.

Hahaha yazık lan

Evet kardeşim insanlar devletine güvenmiyor

Bir de insanlar devlete değil ahbapa mi güvenecek yazmış

Bu bir düşünce fikir değil ki gerçek afaddan fazla bağış toplamış ahbap

Akuta coktukleri gibi ahbapa çökmeye çalışması falan öyle durup dururken dimi

Hadi kardeş ahabere devam

Devlet çok iyi çalışıyor hep koordine çok iyi falan

Dünya lideri Almanya bizi kıskanıyor evet

• Şu ana kadar depremde ihh-afad-tdv-ihh yolunu izledik ama en güvendiğim ihh, yine de bana hangisine göndereyim denildiğinde "istediğinize" diye cevap veriyor vebal almak istemiyorum. İHH ve TDV bu sitelerde olmadığı için kendi sitelerinden devam ediyoruz. Rabbim herkesin yardımlarını kabul etsin.

• konuyla alakalı başlıklar mevcut zaten... 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.