Şimdi Ara

Afgan göçmen: Suriyelilerin her şeyi var ama bize hayat çok zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’nin mültecilerin Avrupa'ya ulaşmasını durdurmama kararı sadece Suriyelileri değil Afganları da yollara düşürdü

İsmini vermek istemeyen ve 1 yıldır Türkiye’de bulunduğunu 24 yaşındaki bir Afgan genç “Gitmek istiyorum çünkü bize burada her şey zor. Suriyelilerin her şeyi var. Kartları var, istedikleri hastaneye gidebiliyorlar. Ama bizi içeri almıyorlar. Eşim Afganistan’da ama mecburen gideceğim. Burada inşaatta çalışıyorum” diyor.
    https://tr.sputniknews.com/columnists/202002281041504463-sinir-yolculari-anlatiyor-turkiyede-artik-her-sey-cok-pahali-umudum-iyi-bir-egitim-ve-yasam/

• he sana da beleş bakalım hayvan evladı. bu şerefsizlerle 2 ay çalıştım fabrikanın ortasına sıçarlardı. medeniyet yok pisliklerde. otobüste gördükleri türk kızlarıyla ilgili iğrenç fantezilerini anlatırlardı. sırf bu şerefsizler yüzünden işten ayrıldım. allah hepsinin belasını versin. bu yavşaklara asla güvenmeyin. suriyeliden pislik bunlar
  • Şuraya bak kendi ülkemizde ne hale düştük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de bu çocuk tecavuzculeri ile uğraşıyoruz. defol git ülkene
  • Hepsi defolup gitsin bıktık artık bu mültecilerden. Biraz da hümanist tatlısı Avrupa baksın diyecem de nerdee. Hepsi Türkiye'ye sıka sıka geri dönecek!

• he sana da beleş bakalım hayvan evladı. bu şerefsizlerle 2 ay çalıştım fabrikanın ortasına sıçarlardı. medeniyet yok pisliklerde. otobüste gördükleri türk kızlarıyla ilgili iğrenç fantezilerini anlatırlardı. sırf bu şerefsizler yüzünden işten ayrıldım. allah hepsinin belasını versin. bu yavşaklara asla güvenmeyin. suriyeliden pislik bunlar
  • Afgan bile suriyelilerin ne kadar ayrı tutulduğunu görmüş!
    Bitti...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.